Jump to content

Recommended Posts

Posted

Maaa danas je sve pokradeno od nekog! Meni je do jaja Bat Country, zajebancija, pa sta ako prati gitaru u tom delu, dobro zvuci, a ima dosta drugih u kojima ne prati!

Posted

taj fazon.....dok god mi je ok da ih slusam boli me......odakle su i skim se njihova keva skidala u budzaku.....samo moram da oh gotivim po pojavi a ne nerviraju toliko.......

second heartbeat i unholly su onako "nejNEdosadljivije" :smoke:

Posted

Za one koji gotive Avenged, na youtube-u mogu da vide novi spot od Good Charlotte -"The River" u kome ucestvuju clsnovi pomenute grupe...

Posted (edited)

Synyster i drugi gitarista, valjda Zak, sviraju, a Matt se ubacuje u jednom delu i naravno izvlaci celu pesmu..

Edited by Lhabia
Posted

gledati spot sa A7X je mazohizam... u stvari, moze da posluzi za dizanje samopouzdanja kod muskaraca ili da devojke shvate koliko je njihov u stvari lepotan...

a Godd Charlotte su :rockdevil: (mada su i oni ruzni)

Posted

Ja ne volim ni jedne ni druge, iako smatram da pevac A7X ima jako dobar glas...Ne svidja mi se ta preterana melodicnost kao i njegovo cviljenje u pojedinim deonicama...

• 1 month later...
Posted (edited)

avenged sevenfold - JEDNO OD NAJVECIH SRANJA KOJA SU IKADA UGLEDALA SVETLOST DANA

DEFINITIVNO NAJVECE PICKICE KOJE SAM U POSLEDNJE VREME VIDEO NA TV-U!

ne volim da paljujem, ali ovi su toooooolko loshi a tooooooolko se foliraju

Edited by Brace
  • Downvote 1
Posted

podrzavam bracu - A7X treba da mre... dodushe, pun kurac "metalcore" bendova treba da mre, ali su ovi nakurcheni specijalci koji izmishljaju toplu vodu krljajuci, a onda se pederishu...

jbg, moje mishljenje :D