Angelystor Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ovaj bend treba da se raspadne. "The Third Prophecy" je meni jedan od omiljenih power/heavy albuma, i mozda se ne razlikuje tol'ko po zvuku od ostalih albuma, iako je blizi prva dva nego zadnja dva, ipak je po kvalitetu daleko iznad ostala 4! Ovaj novi "Pathway" je jos jedan under prosecni power album..ne znam kak se zove pevac, al u odnosu na TP, glas mu je bednjikav i kao da ga uopste ne koristi..blah...disappointing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ima li neku full verziju novog albuma. Ja sam ga preslušao samo u prodavnici na onim preview mašinama... zvuči dosta dobro a na netu samo ima skraćene promo verzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidzana Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Slusala sam samo njihov prvi album Words Of Nostradameus, i meni se svidja kako to zvuci...moracu da nekako da nabavim i ostale, bas me zanima zbog dosta suprotnih misljenja koja sam ovde procitala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts