Mita Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Izbaci Norther and you have a deal Petri mi ide na zivcad,izvinjavam se ju nemoj Shamandalie da te cuje Quote
The Joker Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Uf,mozes misliti...ovaj covek bre rula,jes da je ruzan k'o dupe iznutra,ali koga boli dupe?! http://en.wikipedia.org/wiki/Jari_M%C3%A4enp%C3%A4%C3%A4 Cim je on izasao iz Ensiferuma,oni odose u curac.... Quote
The Joker Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 O tome necemo ovde,nego na temi Ensiferum Quote
Shamandalie Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 ju nemoj Shamandalie da te cuje Covek ima pravo na svoje misljenje, zar ne? Koliko god volela i Wintersun i Ensiferum, ja sam svesna njihovih kvaliteta i nedostataka. O tome za koji su oni prostor, ne znam bas da ocenim, ali u maloj sali SKC-a ili basti KST-a ne bi omanuli. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Uhhhh kako jedva cekam album "TIME",nadam se da ce se uskoro pojaviti na netu! Quote
The Joker Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Covek ima pravo na svoje misljenje, zar ne? Koliko god volela i Wintersun i Ensiferum, ja sam svesna njihovih kvaliteta i nedostataka. O tome za koji su oni prostor, ne znam bas da ocenim, ali u maloj sali SKC-a ili basti KST-a ne bi omanuli. Mislim da je ovde nesporazum-ja sam veliki fan Wintersuna i Ensiferuma,nego Norther ja bas ne volem Wintersun i Ensiferum bi napunili veliku salu u SKCu,sigurno.Sto je za njih bedno,ali jbg.... Quote
Mita Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 brate nema sanse da napune veliku salu brate dovoljno da ti kazem Slejer i Kesl lepo kaze Shamandalie basta KST-a ili mala sala Quote
Talvi Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Ensiferum i Wintersun da napune veliku salu? Jeste li vi ikada bili u toj sali? Brate, nema sanse, ceo Pagan fest da dodje, ne verujem da bi se skupilo vise od 800-900 ljudi u vrh vrhova glave... Quote
The Joker Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 More,ja i Dule bismo vas govnavom motkom terali na cert!!!! Eve i spotica-prvenca.... http://ie.youtube.com/watch?v=tnhdJVh9iIY Quote
Lunar Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 JA nevolim ovakvu vrstu muzike , ali Wintersun mi se bash svideo. Inace najveci momenat na albumu je 4-a pesma od 4:06 do 4:58. Mada album je pun fenomenalnih trenutaka i izvanrednim gitarskih egzibicija. Sto se tice znarova , to je mnogo tesko, ima tu svacega od progresivnog bleka/death-a , do folka , neo klasike ,power metala....... Jedva cekam Time. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Ensiferum i Wintersun su jednom recju SAVRSENSTVO muzike,nego ja sam negde procitao da album treba izaci u Septembru?Koliko je ova informacija tacna??? Quote
oʞɾoƃ Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Wintersun i Ensiferum bi napunili veliku salu u SKCu,sigurno.Sto je za njih bedno,ali jbg.... Garantujem da ne bi. A i nisu oni baš tako veliki bendovi da za njih velika sala bude bedna. Jedni Gardijani mogu biti zadovoljni velikom salom, a kamoli oni. Quote
WindrideR Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Ensiferum i Wintersun su jednom recju SAVRSENSTVO muzike,nego ja sam negde procitao da album treba izaci u Septembru?Koliko je ova informacija tacna??? Gde si to procitao? Quote
oʞɾoƃ Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 http://www.metalstorm.ee/bands/album.php?a...dname=Wintersun Quote
The Joker Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Na sajtu su nagovestili da bi mogao da izadje na jesen...nadajmo se.... Quote
Dark_Elf Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Mrzi me da čitam svih 4 stranica... ali... SJAJAN BEND! Ja ne volim power metal nešto, ali Wintersun je jebo kevu... bre pa na onolikoj virtuoznosti bi im pozavideo i Children of Bodom. Quote
Little Butcher Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 (edited) Ovaj bend mnogo vise gotivim od Ensiferuma, al kakva je sad to odrednica extreme power metal Edited August 6, 2008 by Little Butcher Quote
WindrideR Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Ima li neko link za ovo? Pivo Br. 1 Pivo Br. 2 Pivo Br. 3 Pivo Br. 4 Pivo Br. 5 Quote
Night Prowler Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Pivo Br. 1 Pivo Br. 2 Pivo Br. 3 Pivo Br. 4 Pivo Br. 5 Dear our users, site is closed. Sorry. ? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Mrzi me da čitam svih 4 stranica... ali... SJAJAN BEND! Ja ne volim power metal nešto, ali Wintersun je jebo kevu... bre pa na onolikoj virtuoznosti bi im pozavideo i Children of Bodom. pa ima mnogo primesa powera ali nije ovo power NIKAKO! Pa...momci iz COB-a bi verovatno pozavideli na virtuoznosti samo Jari-u ali ostalima...jako tesko... Quote
oʞɾoƃ Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Sve zavisi, ako ti je CoB power, onda ti je i ovo power. Quote
Recommended Posts