Jump to content

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
ju nemoj Shamandalie da te cuje

Covek ima pravo na svoje misljenje, zar ne? Koliko god volela i Wintersun i Ensiferum, ja sam svesna njihovih kvaliteta i nedostataka. O tome za koji su oni prostor, ne znam bas da ocenim, ali u maloj sali SKC-a ili basti KST-a ne bi omanuli.

Posted
Covek ima pravo na svoje misljenje, zar ne? Koliko god volela i Wintersun i Ensiferum, ja sam svesna njihovih kvaliteta i nedostataka. O tome za koji su oni prostor, ne znam bas da ocenim, ali u maloj sali SKC-a ili basti KST-a ne bi omanuli.

Mislim da je ovde nesporazum-ja sam veliki fan Wintersuna i Ensiferuma,nego Norther ja bas ne volem :)

Wintersun i Ensiferum bi napunili veliku salu u SKCu,sigurno.Sto je za njih bedno,ali jbg....

Posted

brate nema sanse da napune veliku salu brate dovoljno da ti kazem Slejer i Kesl

lepo kaze Shamandalie basta KST-a ili mala sala

Posted

Ensiferum i Wintersun da napune veliku salu? Jeste li vi ikada bili u toj sali? :lol:

Brate, nema sanse, ceo Pagan fest da dodje, ne verujem da bi se skupilo vise od 800-900 ljudi u vrh vrhova glave... :no:

Posted

JA nevolim ovakvu vrstu muzike , ali Wintersun mi se bash svideo.

Inace najveci momenat na albumu je 4-a pesma od 4:06 do 4:58. Mada album je pun fenomenalnih trenutaka i izvanrednim gitarskih egzibicija.

Sto se tice znarova , to je mnogo tesko, ima tu svacega od progresivnog bleka/death-a , do folka , neo klasike ,power metala.......

Jedva cekam Time.

Posted
Wintersun i Ensiferum bi napunili veliku salu u SKCu,sigurno.Sto je za njih bedno,ali jbg....

Garantujem da ne bi. A i nisu oni baš tako veliki bendovi da za njih velika sala bude bedna. Jedni Gardijani mogu biti zadovoljni velikom salom, a kamoli oni.

Posted
Ensiferum i Wintersun su jednom recju SAVRSENSTVO muzike,nego ja sam negde procitao da album treba izaci u Septembru?Koliko je ova informacija tacna???

Gde si to procitao?

• 1 month later...
Posted

Mrzi me da čitam svih 4 stranica... ali... SJAJAN BEND!

Ja ne volim power metal nešto, ali Wintersun je jebo kevu... bre pa na onolikoj virtuoznosti bi im pozavideo i Children of Bodom.

Posted
Mrzi me da čitam svih 4 stranica... ali... SJAJAN BEND!

Ja ne volim power metal nešto, ali Wintersun je jebo kevu... bre pa na onolikoj virtuoznosti bi im pozavideo i Children of Bodom.

pa ima mnogo primesa powera ali nije ovo power NIKAKO!

Pa...momci iz COB-a bi verovatno pozavideli na virtuoznosti samo Jari-u ali ostalima...jako tesko...

:pivopije: