Theatre of Dreams Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ja , nekako , mislim da je ta produkcija namjerna , jer oni ne zele da u onome sto rade ima "muda" , vec zele malo "veselije" progresive. Quote
Crusader Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Nemojte da cepidlacite, albumu nista ne fali. Mozda je cak i bolji od Tyranny-a! Quote
Novaliis Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Mislim da oni imaju neku polusatnu pesmu istog naziva kao i onaj hit korni grupe?!Prva svetlost u kuci... Quote
Acid Rain Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Crystalline dream je stvarno VRH VRHOVA! Nekako mi je najjaci Tyranny mozda zato sto sam ga najvise puta odslusao Quote
Lordring Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 @Thor the Guardian Ne, to je samo First Light bez in da haus! Quote
Telcontar Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Yo man, Shadow Gallery's in tha hauz! Quote
Novaliis Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 @Thor the Guardian Ne, to je samo First Light bez in da haus! A taman sam se utripovao da su slusali korni grupu.. Quote
crusader84 Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Room V je odličan. Ne razumem se ja sad nešto u tehniku, ali, najjednostavnije rečeno, zvuči savršeno. btw Ekstra gotivim bendove koji su dovoljno "nuts" da rade tako dugačke pesme! Quote
Novaliis Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Da..to najvise volim-duge i komplikovane pesme. Quote
Vladan Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Room V je odličan. Ne razumem se ja sad nešto u tehniku, ali, najjednostavnije rečeno, zvuči savršeno. btw Ekstra gotivim bendove koji su dovoljno "nuts" da rade tako dugačke pesme! Imam jednog prijatelja koji je medju najboljim gitaristima u Banja Luci (znaci ludjak koji svira malmsteena, Petruccia, Satriania....) i kad sam mu pustio Shadow Gallery covjek nije mogao 10 minuta doci sebi, uz komentar GOTOVO NEODSVIRLJIVO... Malo konfuzna recenica... Pozdrav Quote
crusader84 Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 I onda članovi jednog takvog benda nemaju čak ni vremena da rade koncerte zato što moraju radeći nešto drugo da zaradjuju za život. Dok za to vreme neki tamo čupavci sa 5 kila šminke na faci, drkaju ku*ac na bini vitlaju motorkama dernjaju se nešto, drljaju gitare, u intervjuima im je najveća filozofija da sernjaju nešto u kameru i pokazuju srednji prst ko zna kome i ko zna zašto. Ili uzmu nekog pevača pederka na koga se pale glupe tinejdžerke i zgrću milione na pravdi Boga!!! (ma znate već šta hoću da kažem: sve vrste komercijale, foliranja, pozeraja etc) Nevolja više je to što su iz Amerike! A tamo je ZAISTA kvalitetnim bendovima još teže da uspeju. Quote
Vladan Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Nemoj se dzabe nervirati, uzivaj u muzici i pusti govana nek odu niz solju! Quote
Novaliis Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Pa i fazon je sto u prog-u ima najmanje pozeraja.. Quote
Vladan Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Nego, sinoc na darktown-u nadjoh kompletan omot za dupli disk (Room V), odlicno uradjeno... Poz Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Meni je stig'o taj dupli disk pre dve nedelje. Haos! Inace, samo sam ga slusao, a ima i da se gleda. Ubacicu ga u comp u neko skorije vreme. Quote
ProgressiveR Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Odličan bend ... prema mom mišljenju vrh su albumi Legacy i Tyranny ... ali to je samo moje mišljenje. Kako jednom jedan moj ortak reče .. oni su najkulturniji bend Quote
Misantrophil Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 imam samo room V i mogu da kazem da je album genijalan prava umetnost Quote
ennche Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Fascinantni su, stvarno! Sviraju Fantasticno! Quote
crusader84 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Ima li kakvih live snimaka od njih? Znam da nešto slabo sviraju koncerte, ako uopšte sviraju... Quote
DragonHeart Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 (edited) Clanovi imaju dnevne poslove, pa se sastanu jednom u par godina da bi uradili album i to je sve. Lijepo bi ih bilo cuti uzivo, ali avaj... Edited June 3, 2006 by dragon heart Quote
crusader84 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 A inače su audio inžinjeri ili tako nešto, pa eto zašto, izmedju ostalog, to zvuči tako jebeno savršeno! Quote
Recommended Posts