Thomas Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 MAYHEM-DE MYSTERIIS DOM SATHANAS Thyrfing-Valdr galga immortal-battles in the north Bathory-hammerheart Destroyer 666-phoenix raising
Hamsun Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 MAYHEM-DE MYSTERIIS DOM SATHANAS Thyrfing-Valdr galga immortal-battles in the north Bathory-hammerheart Destroyer 666-phoenix raising jes, oni su prije 3-4 dana izasli...
Kai Hansen Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Tek sada mogu da vidim koliko retarada ovaj forum u stvari ima Evo ga neko moje "misljenje" ali stvarno manje-vise lupam: Persuader-Evolution Purgatory Ensiferum-Iron Orphaned Land-Mabool Mastodon-Remission Nightwish-Once Pozdrav za Gigu
fiction Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Tek sada mogu da vidim koliko retarada ovaj forum u stvari ima Evo ga neko moje "misljenje" ali stvarno manje-vise lupam: Persuader-Evolution Purgatory Ensiferum-Iron Orphaned Land-Mabool Mastodon-Remission Nightwish-Once Pozdrav za Gigu Sve je ok sem Persuader.Ako je to buducnost metala...
Grobodan Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Nile - In their Darkened shrines In Flames - Reroute to Remain Opeth - Blackwater Park Ensiferum - Iron Katatonia - Viva emptiness
Baal Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Sve je ok sem Persuader.Ako je to buducnost metala... Što? Bend je baš inovatan i kvalitetan
Azog-Gauroth Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Death-Scream bloody gore Venom-Welcome to hell
Jester 666 Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 black sabbath, maiden... haha... ti bendovi su nešto učinili prije 20 i kusur godina... pričamo o milenijumskom metalu valjda Ahaaaaaaaaa, samo ne zaboravi Dance Of Death i Brave New World (posebno taj) koji su mnogo inovativniji i originalniji od 90% albuma danas... Mogu tu da dodju jos i System Of A Down, In Flames, Within Temptation, Tiamat, Moonspell... Zavisi koliko je neko naslusan.
KRANG Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 nisam bio ovde odavno, i sad čitam i ne mogu da verjem koliko su neki ljudi ovde gluPi. i to glupi sa velikim slovom p. tema je: 5 albuma koji su nastali u OVOM milenijumu, a koji će imati najveći uticaj na neka buduća izdanja. .... treba još pomenuti: novi amaran, novi borknagar, ephel duath (album painers palette je neverovatan)...
Vlaja Buraz Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 HIM još tri da napravi pa ćemo imati o čemu pričati.
azal Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 novi album The Dillinger Escape Plan-a je spektacularan. Idalje jedini technical/mathcore band koji zna dobru pesmu da napravi. Oni su Faith No More novog milenijuma.
Baal Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ahaaaaaaaaa, samo ne zaboravi Dance Of Death i Brave New World (posebno taj) koji su mnogo inovativniji i originalniji od 90% albuma danas... Ako je Dance Of Death jedan od najinovatnijih albuma u metalu ja sam Aca Lukas.
Mr_Deadic Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 (edited) Lemuria\Sirius B - Therion The Knowing - Novembers Doom Mozda se sjetim jos... Edited August 27, 2004 by Mr_Deadic
KRANG Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 slažem se dillinger escape plan.. da dodam neke: pain of salvation - 12:5 porcupine tree - in absentia hypocrisy - arrival
BodyRemover Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 (edited) moje prorocke sposobnosti sezu samo dotle da znam da ce albumi in flamesa i katatonije iz 2003 pokretati mnogo bendova da rade slicne stvari. a neki od albuma koji mu dodju kao svemirski (choirs of the eye, miss machine, mabool...) ce tesko ko probati da skida jer su verovatno nedostizni za celokupnu muzicarsku populaciju. na primer... calculating infinity ce ljudi skidati jos 10 godina, ili kadgod pravac umre. miss machine ostaje gde je. nema za druge osim za dillingere dalje od toga. poz Edited August 27, 2004 by BodyRemover
Buddha Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 moje prorocke sposobnosti sezu samo dotle da znam da ce albumi in flamesa i katatonije iz 2003 pokretati mnogo bendova da rade slicne stvari.
MEGGY Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Ahaaaaaaaaa, samo ne zaboravi Dance Of Death i Brave New World (posebno taj) koji su mnogo inovativniji i originalniji od 90% albuma danas... u jednu ruku se i slazem...da,inovantniji su u odnosu naostale albume mejdena....ali da su originalniji od 90% albuma drugih grupa....
Baal Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Aca Lukas Baalbehrit. Super zvuci Ćuti bre, to mi je inkognito u Disciple fanzinu
Grobodan Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Aco,moram ti priznati da si mi uvek delovao kao metalac. Zaradjujes pare na narodnjacima i trosis ih na Disciple Pametno.
Kent Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 (edited) Nile - In their Darkened shrines In Flames - Reroute to Remain Opeth - Blackwater Park Ensiferum - Iron Katatonia - Viva emptiness hell yeah! and respect! ensiferum uzivo = najbolji koncert summer breezea ubedljivo! pazi kad zvuce bolje nego na disku, a nemaju jedan jedini sempl za razliku od rip-off bendova tipa sirenia, hollenthon ili nemacki medieval junaci... zar sam tako nejasno definisao temu??? poz Edited September 5, 2004 by Kent
Recommended Posts