Bata Trokrilni Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Iron Maiden - Brave New World Judas Priest - Angel of Retribution Saxon - Lionheart Nightwish - Century Child Axel Rudi Pell - Kings and Queens
Salvation Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Tool - Lateralus Opeth - Blackwater Park Mastodon - Leviathan Pelican - Australasia Isis - Panopticon Tezak izbor, za debatovati koliki uticaj su ovi albumi (sem lateralusa) imali posto retko ko uspesno kopira ove bendove. Pelican je u svakom slucaju po meni imao veliki uticaj pa bi ih svrstao uz rame sa Tool-om sto se tice znacaja (pod tim se ne podrazumeva kvalitet). Isis je mozda i najmanje uticao na druge bendove medjutim s obzirom da mi je omiljeni album u ovom veku sem Lateralusa morao je da udje na listu
+AuReOlE= Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Samo 5...pokusacu ..ali nije po redu: Tales of Dark-Fragile Monuments Porcupine Tree-Deadwing Saturnus-Martyre On Thorns I Lay-Future Narcotic A Perfect Circle-Mer De Noms ...................
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Samo 5...pokusacu ..ali nije po redu: Tales of Dark-Fragile Monuments Porcupine Tree-Deadwing Saturnus-Martyre On Thorns I Lay-Future Narcotic A Perfect Circle-Mer De Noms ................... e sestro slatka, kako ti lupas gluposti
DragonHeart Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Eh, da je ona jedina koja lupa gluposti...
+AuReOlE= Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Mislila sam po MENI 5 najboljih albuma..u cemu je vas problem .. drugacija su misljenja
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 pa promeni misljenje. prosto
Mamlaz Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Evo za vas 5 najznacajnijih stvari za ovaj milenijum koje bi trebalo da obavite. 1. Nabavite zivot (ili bolje da vam napisem "get a life", posto svi metalci komuniciraju na engleskom k'o da im je maternji jezik). 2. Nabavite ribu! 3. Nabavite posao (tako cete manje vremena traciti ovde). 4. Nabavite prijatelje. 5. Nabavite kvalitetniji hobi od prepucavanja sa ljudima na internetu koje ni ne poznajete licno.
+AuReOlE= Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 pa promeni misljenje. prosto ma duso,sve za tebe..nema sta Evo za vas 5 najznacajnijih stvari za ovaj milenijum koje bi trebalo da obavite. 1. Nabavite zivot (ili bolje da vam napisem "get a life", posto svi metalci komuniciraju na engleskom k'o da im je maternji jezik). 2. Nabavite ribu! 3. Nabavite posao (tako cete manje vremena traciti ovde). 4. Nabavite prijatelje. 5. Nabavite kvalitetniji hobi od prepucavanja sa ljudima na internetu koje ni ne poznajete licno. E ovo mi se vec svidja
SAMSA Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Evo za vas 5 najznacajnijih stvari za ovaj milenijum koje bi trebalo da obavite. 1. Nabavite zivot (ili bolje da vam napisem "get a life", posto svi metalci komuniciraju na engleskom k'o da im je maternji jezik). 2. Nabavite ribu! 3. Nabavite posao (tako cete manje vremena traciti ovde). 4. Nabavite prijatelje. 5. Nabavite kvalitetniji hobi od prepucavanja sa ljudima na internetu koje ni ne poznajete licno. Pa što onda blejiš ovde?
Geozee Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Zato sto je debil... Otkud on zna da ja nemam prijatelje, ribu ili posao...
Turin Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 ja sam ispunio prva 4, ali 5-tog se ne odricem ni za zivu glavu!
Bata Trokrilni Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Ja posao još ne želim da nabavim, a što se tiče riba, imao sam ih istina malo, ali dovoljno; sad mi za promenu treba devojka.
Korgoth Of Barbaria Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Zato sto je debil... Otkud on zna da ja nemam prijatelje, ribu ili posao... Mozda zato sto si nakucao 6277 postova za manje od dve godine?
Geozee Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Mozda zato sto si nakucao 6277 postova za manje od dve godine? Sta time oces da kazes... Da nemam zivot... Imam ga vise nego bilo ko ovde na forumu...
DragonHeart Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Hocete li se vi vratiti na temu ili da moderatori brisu ove gluposti.
oʞɾoƃ Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Aj da merimo ko sa foruma ima najviše života
furija Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) 1. A Night at the Opera (2002) - Blind Guardian 2. Gothic Kabbalah (2007) - Therion 3. Karma (2001) / Epica (2003) - Kamelot 4. The Black Halo (2005) - Kamelot / Brave New World (2000) - Iron Maiden 5. A Matter of Life and Death (2006) - Iron Maiden / Eclipse (2006) - Amorphis Edited April 19, 2007 by furija
Jonathan_Steel Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 W.A.S.P. Unholy terror W.A.S.P. Dying for the world W.A.S.P. Neon god I ,II W.A.S.P. DOMINATOR!!!!!!!!!
Bride Of Darkness Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 (edited) Jaoj, ovdje bi trebalo biti jako objektivan, znači navesti albume koji nisu za vas samo značajni, navesti nešto što je, tako reći, uzdrmalo svijet HM-a... Hm, moja subjektivnost je neizbježna. Da pokušam.. Evergrey - "The Inner Circle", In Flames - "Clayman", Pain Of Salvation - "The Perfect Element", Sentenced - "The Funeral Album", Candlemass - "Candlemass". Edited April 21, 2007 by Mistress Of Night
Recommended Posts