en-a-dva-es-o-4 Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Chudi me da nema tema o ovom bendu,ipak nisu neki ''shlj''... Imaju 4 albuma(koliko ja znam),ne rachunajuci promo.Sviraju neki pagan BM,iz Norveshke su. Slushala sam samo ''Mellom Skogkledde Aaser'' i meni se mnogo svidja.I odlichno prolaze u ''ocenjivanju'',pa ako tome verujete... Valjda basista svira u ''Dead silent slumber-u''. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted August 8, 2004 Author Report Posted August 8, 2004 Jebem ti moj glupi komp,pa k'o debil otvorih 2 teme...strashno!!!! Quote
Stolet Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Nisu loshi,swushao sam neke pesmice...Ma sve shto je Pagan vredi chuti Quote
Baal Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Uuu zar nema teme o njima? Čudno. Veoma melodičan bend, imaju prelepe melodije... Quote
Vintersorg Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 (edited) svaka cast za temu hemijcarko! Fra Underverdenen KULT! imam samo taj album i imam ih na nekoj BM kompilaciji... jaki su Edited August 9, 2004 by Vintersorg Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted August 9, 2004 Author Report Posted August 9, 2004 (edited) Evo sad chekam da se ''skine'' pesma sa novog albuma... Valjda ce valjati. Skidajte pesmu sa www.kampfar.com! Dobra je,me like it. Edited August 9, 2004 by en-a-dva-es-o-4 Quote
Angelystor Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Znam da imam neka dva album ali da me jebesh kako se zovu ne znam a kamoli imena pesama. Secam se dodushe "Norse" ona je jedna od melodichnijih na jednom albumu chini mi se. Svejedno bend je dobar, daleko od smarachkog, bubnjevi su super, riffovi dobri - thrashing black hehe. Quote
The Watchtower Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 (edited) Imam Fra Underverden , Mellom Skogledde Vaser , neki demo i EP !!! I mnogo mi se svidjaju pogotovo 4 pesma sa Mellom Skogledde Vaser !!! Edited February 26, 2005 by Evil Spirit Quote
The Watchtower Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Kada ce konachno da izdaju novi album ??? Nisu izdali od 99, bili su u studiju i probali neke nove pesme ali nishta od toga ... 'ebiga Quote
Grobodan Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Stari dobri Kampfar se ponovo aktivirao!!! Potpisan je ugovor za Napalm Records (znam,jeste masa gothic sranja u toj kuci,ali imaju i takve bisere kao Falkenbach,Belphegor i Enthroned),novi album se snima,izlazi pocetkom 2006.,a stari albumi ce biti reizdati.Horns up! Quote
fabled oak Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 mislim da je u dead silent slumber-u samo pevač naglfar-a. i valjda postoji samo jedan album (ovo ne tvrdim). on je odsvirao sve instrumente, napisao sve pesme, otpevao ih...i taj album posvetio ćaletu. što se tiče kampfara, imam nešto od njih i sviđaju mi se. Quote
Lord Aggronor Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 imam 2 albuma kampfara- Mellom Skogkledde Aaser i Fra underverdenen!!!!! Pesma HYMNE je predobra!!!! Inace za sebe govore da sviraju NORSE METAL!!!! Quote
The Watchtower Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 KAMPFAR Complete Work On New Album Norwegian old-school black metallers KAMPFAR have completed work on their third full-length album, "Kvass", due later in the year via Napalm Records. The track listing for the effort is as follows: 01. Lyktemenn 02. Til Siste Mann 03. Ravenheart 04. Ildverden 05. Hat Og Avind 06. Gaman Av Drømmer KAMPFAR's second full-length album, "Fra underverdenen" ("From the underworld") was released in 1999 via Hammerheart Records. Quote
Out Of Time Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 good news bringer... beer 4ya! Quote
VANDALICUM Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Imam Fra... i jedan demo i bend je zaista vrh. Pravi pagan black Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Izgleda da je sada "u fazonu" biti pagan. Sta bi sa onim starim dobri m satanizmom?Gde ste sad svi vi blekeri sa obrnutim krtosvima,pentagramima i tri sestice? Elem suvishe melodicno i sporo za moj ukus. Quote
Grobodan Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Sta zajebavas,kakve Kampfar imaju veze sa trendovima?Oni piche taj stil vise od 10 godina,i jebeno su jedan od naj bendova tog zanra. Quote
D.E.A.D. Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 ja sam bio na njihovom sajtu jos '99. kad je bio kao liturgijin sada bez ikakve muzike na ulazu i to! Onda je bilo samo bend i news na njemu. U bendu su bili DOLK-vocals i THOMAS-guitars i pisalo je tipa:"svi bendovi koji za sebe govore da su old school nisu postojali dok je Kampfar svirao. Mi nismo old school. Mi smo kampfar!" Tako da ta pagan prica kod njih traje jos od '93. kada je izasao demo "kampfar" sa naslovnim numerom, Hymne i jos jednom pesmom, zaboravih kako se zove, a pre toga cini mi se '91. bend se zvao MOCK i imao split sa bendom TUMULUS i singl "vinterlandet" Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 jest ima na netu..al imam nekih prioriteta pre njega..pa skidam onda toj.. Quote
Out Of Time Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 KO IMA NOVI ALBUM? kakav je? KAKAV JE BRE? cheka se 100 godina... ko je slushao? Quote
Out Of Time Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 jedte gona skidoh prvu pjesmu alone jebeni vrh... jebeni vrh i say! Quote
Out Of Time Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) ono od onomad... malo sam se vishe napalio... prilichno sam razocharan albumom... dobar je dobar al nisu morali ovoliko da ga kuvaju da bi ovakav ispao... nishta novo nisu uradili, samo ga ispeglali i smirili rifing... bubanj iritantan na vecem delu albuma... ko singerica, nema duha... still, valja preslushati... EDIT > Nevezano sa ovom temom ali, je li bre, zar stvarno Nehemah nemaju temu? GOLEMA SRAMOTA AKO JE TO ISTINA!!!!! Koja dobrota od benda... ajde otvarajte... Edited May 8, 2006 by Out Of Time Quote
Recommended Posts