Kuvar Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 tesko ce to ici , moderniji su hahaha Quote
Haos sam ja Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 Novi Brajanov bend, bubnjeve svira Derek Kerswill ex-Unearth, Seemless. Dosadno i mediokritetski, Inače, ekipa se rasula na sve strane po thrash velikanima, Jonathan svira u Anthraxu, Jason u Overkillu, a Matt u Act of Defiance, gde je i Chris Broderick ex-Megadeth. Quote
azal Posted July 6, 2018 Report Posted July 6, 2018 bubnjar je valjda i svirao u reformed Toxiku. Quote
vudun Posted July 6, 2018 Report Posted July 6, 2018 (edited) Sviraju po sve samim monstruoznim bendovima. Jedan od zaista retkih... ili bolje rečeno jedan od tri nu / core bendova koje sam cenio pre petnaestak godina. Edited July 6, 2018 by vudun Quote
azal Posted July 6, 2018 Report Posted July 6, 2018 jedino je pevac bio iz neke hardcore price, ovi ostali su bas bili metalcuge, treseri, culo se. gledao sam ih par puta 2000 kad su bili predgrupa za In Flames/Nevermore turneju. dobri uzivo, mada mi muzicki nisu nili nikad nesto specijalni. Quote
Haos sam ja Posted July 6, 2018 Report Posted July 6, 2018 U periodu od 2000. do 2004. su izdali 3 strasna albuma, the art of balance najbolji. Prvi je bezveze, a posle the War within drastican gubitak inspiracije, a kasnije i relevantnosti. Quote
Haos sam ja Posted June 23, 2021 Report Posted June 23, 2021 Reunion show posle 7 godina odsustva. Videćemo da li će se i studijski opet okupiti. https://loudwire.com/shadows-fall-2021-reunion-show/ Quote
Haos sam ja Posted March 9, 2022 Report Posted March 9, 2022 Slušam juče Threads of life koji mi je bio bezveze kad je izašao, međutim danas mi zvuči odlično. Ovo je bio opasan bend u prajmu, em odlični muzičari, em odlične pesme, em hardcore energija a thrash srce, izbegavali su uspešno sve loše klišee metalcorea. Čitam prve strane teme, ortak se ladno upinje da objasni da oni sviraju nu metal, ahaha. Quote
Recommended Posts