deftonerrrr Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 novi album je zakon... mozda nije bolje od arta...ali svakako momci i dalje prze...moja ocena ...8... 1 Quote
Agarth Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Od kad je bre to Shadows Fall NU metal !?! Ovo je horor videti! Quote
deftonerrrr Posted August 13, 2004 Author Report Posted August 13, 2004 Od kad je bre to Shadows Fall NU metal !?! Ovo je horor videti! e pa vala nisu ni chist trash... a nisu ni heavy metal...a i u intervjuu govore da imaju nu metal elemenata...pa tako zakljuci sam... Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Jebes ti to sto oni govore...vec slusaj sta sviraju... Neko je nekad rekao da su "Dead Man Theory" (valjda se tako zove bend) rekli za sebe da su NU koja budalastina!!!! Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 I daj brate...moram da ga nabavim odmak....bas me interesuje kako zvuci. Quote
Ivan_Creed Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Jebes ti to sto oni govore...vec slusaj sta sviraju... Neko je nekad rekao da su "Dead Man Theory" (valjda se tako zove bend) rekli za sebe da su NU koja budalastina!!!! Mislis Theory Of A Deadman? Oni su ista stvar sto i Nickelback! Quote
deftonerrrr Posted August 14, 2004 Author Report Posted August 14, 2004 Jebes ti to sto oni govore...vec slusaj sta sviraju... Neko je nekad rekao da su "Dead Man Theory" (valjda se tako zove bend) rekli za sebe da su NU koja budalastina!!!! DECKO shadowsfall IIIIIIIIIIMA primese svidelo se to tebi ili ne nu metala...a to sto najvise ima tresha to je druga stvar... slusaj malo ti Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 e pa vala nisu ni chist trash... a nisu ni heavy metal...a i u intervjuu govore da imaju nu metal elemenata...pa tako zakljuci sam... zvanicno: Nu Wave Of American Heavy Metal--NWOAHM mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooogo blize thrashu nego nu-u Quote
deftonerrrr Posted August 16, 2004 Author Report Posted August 16, 2004 zvanicno: Nu Wave Of American Heavy Metal--NWOAHM mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooogo blize thrashu nego nu-u I AGREE ! Quote
ajsha69 Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 zvanicno: Nu Wave Of American Heavy Metal--NWOAHM Ok mi je taj naziv, al mi ovo Heavy od starta para ushi.... asocira me na Maidene i tako to.... po znachenju rechi sve je na mestu, ako na stvar gledamo uopshteno.... shto ce reci da je taj naziv skroz MTV like, now that sucks, above all.... to ti je ono, za shiroke mase i decu... kazesh heavy metal = jebem li ga neka przaja..... k'o kad je ona plava shto kreshti sa pinka pitala Roberta Trujilloa (metallica) zashto zene slushaju heavy metal.... To cut the long story short, s obzirom da mi se pravac bash svidja, prijao bi mi neki sofisticiraniji naziv. Quote
deftonerrrr Posted August 22, 2004 Author Report Posted August 22, 2004 Ok mi je taj naziv, al mi ovo Heavy od starta para ushi.... asocira me na Maidene i tako to.... po znachenju rechi sve je na mestu, ako na stvar gledamo uopshteno.... shto ce reci da je taj naziv skroz MTV like, now that sucks, above all.... to ti je ono, za shiroke mase i decu... kazesh heavy metal = jebem li ga neka przaja..... k'o kad je ona plava shto kreshti sa pinka pitala Roberta Trujilloa (metallica) zashto zene slushaju heavy metal.... To cut the long story short, s obzirom da mi se pravac bash svidja, prijao bi mi neki sofisticiraniji naziv. sta fali heavy metalu ?!!??!?!??! :shock: Quote
dr NIK@ Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 DECKO shadowsfall IIIIIIIIIIMA primese svidelo se to tebi ili ne nu metala...a to sto najvise ima tresha to je druga stvar... slusaj malo ti Jesi li ti svestan svega sto pricas?!?!?! Kazes da Shadows Fall ima primese NU-a, a da je uglavnom Thrash, a onda meni kazes da ih ja "malo slusam", a ti si ih stavio na NU!!! O boze.... pa ako su uglavnom thrash onda bi trebalo da idu na Thrash, a ne zato sto imaju "primese" nekog drugog pravca da ih trpas gde stignes. RIGHT??? Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Vidi se da niste slushali prva dva albuma... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Jesi li ti svestan svega sto pricas?!?!?! Kazes da Shadows Fall ima primese NU-a, a da je uglavnom Thrash, a onda meni kazes da ih ja "malo slusam", a ti si ih stavio na NU!!! O boze.... pa ako su uglavnom thrash onda bi trebalo da idu na Thrash, a ne zato sto imaju "primese" nekog drugog pravca da ih trpas gde stignes. RIGHT??? Decko da ti objasnim neke stvari ?!?! moze ? spreman....3...2....1...SAD ! sta ce hatebreed ovde ?! sta ce 3dd ?a ? sta ce soulflaj ?! sta ce suisajdal ...fullsize discord flipaut... a ? sta ce oni ovde ? Poenta je da se na ovom forumu nalaze ljudi slicnih misljenja i zapazanja...ljudi koji stavljaju ovde bendove koje vole ili ne ... da bi ih komentarisali drugi ljudi slicnih razmisljanja...A kada bi svaki drkadzija stavljao hatebreed i 3dd u hc i love poems ... koji kurac onda ovaj ceo jebeni forum a ? A ti ako oces da bas da postujes pravila i lozis se na to... preporucujem ti policijsku ili vojnu akademiju... pa nek te jebu u dupe...see if i care... A shadowsfall jeste trash sa primesama hevija i nu- svidelo se tebi to ili ne... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 SF je bio thrash metal ali je od tretjeg albuma shvatio da im je isplativije ako ubace malo "la la la" delove u pesmama ali ne preterano. Meni je tretji album The art of Balance odlichan ali tek na zadnjem albumu su pokazali kakvi su muzichari. Znachi gitarista sada jebe kevu! Bubnjara netju ni da komentarishem Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:32'] SF je bio thrash metal ali je od tretjeg albuma shvatio da im je isplativije ako ubace malo "la la la" delove u pesmama ali ne preterano. Meni je tretji album The art of Balance odlichan ali tek na zadnjem albumu su pokazali kakvi su muzichari. Znachi gitarista sada jebe kevu! Bubnjara netju ni da komentarishem Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:40'] to ljubavi BEK MI AP!!! koga ja to podrzavam... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 El tako??? OK! nishta netju retji... cena onih slika je drastichno pala sa 12$ na 2.99$ Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:52'] El tako??? OK! nishta netju retji... cena onih slika je drastichno pala sa 12$ na 2.99$ To mozda u tvom selu... u mom je skocila na 16.43$ Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ne seriiiii.... da poshaljem koju za Bahrein? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:55'] ne seriiiii.... da poshaljem koju za Bahrein? DA...ako oces da ti odseku ruku Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:58'] Ma vredi toga da li vredi toga ?! ustalom...i to sto kazes...dosta su nas arapi i muslimani mucili ....mucicemo i mi njih ...tvojim slikama Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 to brate! sve za srpstvo! српство! Максо СРБИНЕ!!! Quote
Recommended Posts