dr NIK@ Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 ima. izasao je na netu u isto vreme kad i novi static-x, samo sto mi se nesto ne da da ga skinem... jebote i oni su prestali da me zanimaju... Quote
ZheX Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 preslushao sam nov album i prvi utisak mi je dosadno .Oni nikad vishe ne mogu da ponove albume The Art Of Balance i The War Within koji su savrshenstvo, svaka pesma sa njih je extra. Quote
dr NIK@ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 skinuo... poslusao... ne mogu da komentarisem... nema utiska... Quote
kejd Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Imam spot za neku pesmu, mislim da je sa novog albuma, stil je ostao isti, sve kul, samo nek nastave...isti Shadows Fall sa prethodnih albuma...mozda su malo smeksali al ajde. Quote
Geozee Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Jel tacno da je Philip Labonte bio pevac Shadows Fall-a? Quote
necko Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Jel tacno da je Philip Labonte bio pevac Shadows Fall-a? jeste, valjda na prvom albumu samo... i bio je drugi na kastingu za novog pevaca killswitch engage-a kada je jesse otisao... naravno, znamo ko je bio prvi... Quote
Geozee Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 :) On je tako do jaja pevac... mozda najbolji metalcore pevac... Quote
kejd Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Da li postoji uopste metalcore pevac? Skidam kapu prvom pevacu Killswitcha...ni Howard nije los, ali je procesorac uglavnom...to me nervira. Ostalo...ko ce znati. Quote
Southern_Marshall Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Jel ima neko bend "Only living witness"?Shadows Fall ima obradu njihove pesme "December"? Quote
Geozee Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Da li postoji uopste metalcore pevac? Skidam kapu prvom pevacu Killswitcha...ni Howard nije los, ali je procesorac uglavnom...to me nervira. Ostalo...ko ce znati. Philip Labonteeeeeee... Quote
kejd Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Philip Labonte (lah-bon-tee) is the lead singer of All That Remains, and a former member of the band Shadows Fall and also the former member of the band Perpetual Doom. All That Remains was formed by him in 1998. He receives singing lessons from Melissa Cross. Lepo objasnjenje, covek isao da uci da peva Quote
*Nameless* Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Novosti: Shadows Fall uskoro izdaju novi album, nova pjesma na myspace-u sa Randy Blythe-om... Ljudi, pjesma ubija... Quote
Chicken Little 420 Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 novi album: Shadows Fall - Retribution (2009) http://rapidshare.com/files/270189807/ShFl...iaportal.ru.rar Quote
bambayay Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Dobar je! Baš slušam novi Caliban i Shadows Fall, solidni albumi. Quote
Guest Sha Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Odličan album, ima par ubistvenih potencijalnih hitova-The Taste of Fear, Embrace Annihilation, Picture Perfect...sve u svemu, već tri dana ne izbacujem album iz plejera Quote
tier_mfkr Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Brian na temu o kosi Nije spam, al' koliko li puta nedeljno on pere "to"? Quote
Vuk Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 Kako li im samo ne dosadi da sve pesme na isti nachin prave i da se svaka strofa peva na onaj "nabrajachki" fazon? Dodushe, tehnichki potkovano. Quote
blage_veze Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 album je odlican, izgleda samo ja volim ovaj bend Quote
ThaiBreaker Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Dobar je, klasican SF album, ali su posle The War Within svi ocekivali nesto mnogo vise od njih. Iskreno nekada su mnogo mnogo obecavali. Ovo ipak tumacim kao odredjenu stagnaciju. Quote
perzekjušn menijak Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 http://www.blabbermouth.net/news/shadows-fall-to-embark-on-final-european-north-american-tours/ Quote
Kuvar Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Na zalost, ali ocekivano. Jon otisao u Anthrax i nema sanse da stigne i sa SF, a verovatno su ga i tamo pritegli, a on pravio 90% pesama. Jedan od mojih omiljenih bendova, cak mislim i da im nije mesto u ovom delu foruma al' sve jedno. Quote
Recommended Posts