VampireBlues Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 tako je! one treba da vrishte i da bacaju svoj donji vesh muzicharima u lice, chujem glasove kako govore "shovinistichka svinjo" priznajem! taj sam! Mislis da je to lako? Nisi sovinista...samo si....muskarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 Mislis da je to lako? Nisi sovinista...samo si....muskarac Nije istina nisi svi mushkarci shoviniste ja nisam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted September 15, 2004 Author Report Share Posted September 15, 2004 Misliš da će pasti na tako naivan start? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted September 15, 2004 Report Share Posted September 15, 2004 Ima ih ovdje i ispod 15, valja zabaciti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted September 15, 2004 Author Report Share Posted September 15, 2004 Pa i to što kažeš... Sad kad malo razmislim, da li su lezbejke bolji gitaristi od heteroseksualnih žena? To je nova tema za razmišljanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted September 15, 2004 Report Share Posted September 15, 2004 Pa i to što kažeš... Sad kad malo razmislim, da li su lezbejke bolji gitaristi od heteroseksualnih žena? To je nova tema za razmišljanje Jesi li ikada razmishljao da doktorirash filozofiju ti bi to od shale mogao kad sam video kakvi debili to mogu ma to je zas tebe luk i voda Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted September 15, 2004 Report Share Posted September 15, 2004 Pa i to što kažeš... Sad kad malo razmislim, da li su lezbejke bolji gitaristi od heteroseksualnih žena? To je nova tema za razmišljanje mislim da sam vec dao odgovor na pitanje...druga strana ove teme ako se ne varam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted September 15, 2004 Author Report Share Posted September 15, 2004 (edited) Jesi li ikada razmishljao da doktorirash filozofiju ti bi to od shale mogao kad sam video kakvi debili to mogu ma to je zas tebe luk i voda Ja sam mislio da je sposobnost da se pričaju naizgled koherentne i povezane gluposti traži kod političara mislim da sam vec dao odgovor na pitanje...druga strana ove teme ako se ne varam... Pa nisi dao odgovor nego svoje mišljenje i inspirisao me da priupitam ljude šta misle o tome? Elem, da li su lezbejke bolje? I da li je za pravi ženski bluz potrebno da gitaristkinja bude lezbejka, da je ostavi riba i da onda može da se bedači uz gitaru? Da li je blues kad se dobra žena oseća loše? I da li u tom slučaju ribe takođe mogu da iz prvog reda bacaju tange na binu? Edited September 15, 2004 by Dushan S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Daj neke primjere. Čini mi se da su lezbejke koje se bave muzikom generalno 'ljuće' od ovih normalnih, ali opet ne znam neku koja se baš sili nad instrumentom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Ja sam za Da se zameni ovaj avatar kraj naziva teme,na naslovnoj stranici.toliko/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisy_DeLight Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Sam naziv teme naginje na sovinisticku stranu. To me je i privuklo da vidim sta piskarate. U svakom slucaju, cenim da je ono sto zblizava ljude i cini ih da se dobro osecaju, a druge ne ugrozava,pozitivno. Vidim, vi se ovde sjajno zabavljate, a ne znam koga bi vasa provaljena prica mogla da ugrozi. Znaci, go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Naziv teme NE NAGINJE na sovinisticku stranu jer zaista ima malo zena gitarista. Amin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted September 17, 2004 Author Report Share Posted September 17, 2004 Sam naziv teme naginje na sovinisticku stranu.Pošto inače postoji mnogo žena gitarista? To me je i privuklo da vidim sta piskarate. U svakom slucaju, cenim da je ono sto zblizava ljude i cini ih da se dobro osecaju, a druge ne ugrozava,pozitivno. Vidim, vi se ovde sjajno zabavljate, a ne znam koga bi vasa provaljena prica mogla da ugrozi. Znaci, go for it! Znači u jednom pasusu si uspela da se uspešno osetiš prozvanom (jer si žena a navodno ovde su žene prozvane), da osudiš sve prisutne i da budeš cinična. Pa i to je nešto... Zar ne bi bilo kreativnije od toga da si zaista pročitala šta se pisalo na temi, naročito na prvih nekoliko strana, i onda se i sama uključila sa svojim mišljenjem? Većina muškaraca se brani od nesigurnosti tom sprdnjom na račun žena , tzv "šovinizmom", pa i na ovoj temi. Nije to strašno. Strašno je recimo što su u stvari, srbi poprilično skloni da padnu pod uticaj žene i budu manipulisani u vezama i braku, znači pravi papučići. Ali to je već off topic. A ta priča o muškom šovinizmu ne pali, zaista Imao sam prilike da otvoreno i blisko pričam sa velikim brojem žena u životu, i sa pouzdanjem mogu reći da to kako žene kad se skupe mogu pričati o muškarcima, muškarci sa svim njihovim šovinizmima su mala deca. U svakom slučaju, uključi se u priču ako imaš šta da kažeš, i dobrodošla na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bella-Morte Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Za sviranje gitare treba imati mooda! Meni je drug predlozio da sviram bubnjeve.....da je to kao vise zenstveniji stil! Hm....a sta fali gitari mislim se! Pa i da ima ne znam koliki broj zena da svira gitaru....opet muskarci to bolje mlate! Njima je to u krvi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Moracu da otvorim temu sovinizam Inace sto se tice gay devojaka, ne verujem da su bolje... stvar je u polu sviraca ne partnera... Mislim da je onaj clanak dobro opisao zasto je malo gitaristkinja... s druge strane ima mnogo devojaka koje sviraju iskljucivo akustaru, znate ono tipa da prati sebe dok peva neku baladicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 s druge strane ima mnogo devojaka koje sviraju iskljucivo akustaru, znate ono tipa da prati sebe dok peva neku baladicu... Slazem se, Dejan Cukic i Momcilo Bajagic su glavne predstavnice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Slazem se, Dejan Cukic i Momcilo Bajagic su glavne predstavnice! ovaj postaje sve bolji i bolji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 ovaj postaje sve bolji i bolji... Uci se decko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Slazem se, Dejan Cukic i Momcilo Bajagic su glavne predstavnice! good one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 good one ma nemoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted September 18, 2004 Author Report Share Posted September 18, 2004 Za sviranje gitare treba imati mooda! Meni je drug predlozio da sviram bubnjeve.....da je to kao vise zenstveniji stil! Hm....a sta fali gitari mislim se! Pa i da ima ne znam koliki broj zena da svira gitaru....opet muskarci to bolje mlate! Njima je to u krvi! Polako, polako... Optužiće te da si muški šovinista Moracu da otvorim temu sovinizam Realno. Slazem se, Dejan Cukic i Momcilo Bajagic su glavne predstavnice! A Bora Čorba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 A Bora Čorba? Zaboravljash Dzonija Shtulica Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigNotBen Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 A Bora Čorba? Ne diraj mi čorbu, znao se on dočepat i prave gitare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 are you suggesting da akustara nije prava gitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 ma nemoj sta, bre, 'oces, bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts