Генеральный Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 zato se njemu ni ne vidi jezik gene simmons Па то... Дискретно, положај леве руке к'о да скида длаку од 2,5м са гитаре... То се не стиче - то се рађа! Зато је он мајстор... А не ко Симонс дрвосеча...
MissionVao Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 hm, pre svega, ja sam ritam gitarista i za mene je apsolutno savrseno dovoljno da imam brzinu za dyers eve i tehniku za recimo hm, children of bodom (bez solaza). Tako da ne znam o cemu pricas... ja prva ne volim da gledam ribe kako sviraju gitaru, ali cinjenica je da mogu da umeju. to sto mislim da vizuelno neuporedivo bolje stoji muskarcima... naravno da sad ne mogu dyers eve posto je proslo 4 godine otkad sam tako svirala. Zatim sam presla na black, a sad je tu therion, dimmu borgir... nemam vremena.
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ma neeeemoj.... sa chetrnaest godina si svirala to.... a zasto sada to ne radis vise.... koliko kapiram ti i dalje sviras pa ajde uzimi za opkladu obnovi te pesme....
MissionVao Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ma neeeemoj.... sa chetrnaest godina si svirala to.... a zasto sada to ne radis vise.... koliko kapiram ti i dalje sviras pa ajde uzimi za opkladu obnovi te pesme.... ne sa 14, sa 16. i nisam rekla da sam savladala bodome vec da bi bilo idealno da jesam oni su mi bili izazov. I da, nameravam da obnovim sve iole zanimljivo, za neka 2 meseca cu imati vremena pa ako hoces mozes i da me slusas
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Zar ovaj BlackSunRay nije zapalio na neki drugi forum
Fiery Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ne sa 14, sa 16. ... posto je proslo 4 godine otkad sam tako svirala. 16+4=20 A ti si '86. Gde si nasla dve godine?
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 matematika brate... al' nema veze, ona ce na FON
MissionVao Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 znaci ne verujem! jel hocete i neku potvrdu da sam uopste zensko?? Sisu na uvid, mozda? sviram od 8. osnovne, sad sam maturant, negde oko kraja 1. razreda sam najbolje svirala bla bla bla ako kakim veceras opisacu vam i to kako je bilo.
Helle Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) *Jel DF jel svirasH il' pak zezasH raju samo!? damn'it girl! *Napokon naucHih F.O.T.D. lele' koji do j@j@ osijecaj! dz dz a sad ucHim Trooper-a,zahvaljujuci TOD bratu za tablature! Edited May 12, 2005 by Hellenoranotos
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) pogresan post.... Edited May 12, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 dupla vutro, ti si dala sisu na uvid u blazoj formi na onim tvojim slikama koje govore vrlo elokventno nesto u fazonu 'otkini me'.... dakle, 2 nedelje imas da uvezbas i da mi dodjes i odsviras 20 eurica cheka na tebe 'ribo'....
Helle Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 greska.... ne lazi.... *20 jevreja za Vatrenu,lele'! ako umije da odsvira ''Fear of the Dark'',klanjam joj se!
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 nemoj, to je josh lakse, mada ne verujem da ce moci ni to.... mada moja ponuda deluje ko kavr ap za makro aktivnosti, zapravo uopste nije tako....
Helle Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 BasH si neki-pruzi joj priliku,ko zna-mozda ''riba'' umije da (ti) od svira! Sto meni nisi ponudio jado'kad sam vec u mogucnosti mislim ono ako volis Trulu Koaliciju il' pak nesto od ZP-i josH besplatno! *Gitara+zene=prava stvar!
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 = endless spaces of brainless action and being where U shouldn't....
Helle Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 u must be a ''gay'' if you really think that we a ''woman'' don't have a ability to play bloody elektricHnu or akusticHnu guitar! nisi ti josH nista cHuo od strane zena! Nop',sad tek vidim! Shame on you,BRE!
Danny Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Jeste da ja sviram gitaru, koju ne posmatram kao cisto muski instrument ali to je ovde trenutno nebitno.....Dakle.cini mi se da je ona riba samo pridrzavala neku gitaru.Pazi ona je zaboravila pesmu a svira aktivno, treba joj 2 meseca da se seti,smesno.U prvom razredu je bila najbolja, gde na ulicnom vasaru.Nije da ja ne gotivim zenske gitariste posto sam to i sama neko ova riba mnogo ....(dopunite po zelji)
Ticija Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) A DA VI SVI ZAJEDNO JEDETE SUNDJERE PREMAZENE MARGARINOM I VASHIM PREDRESUDAMA? Edited May 12, 2005 by Goo
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Ja mislim da se ljudi ovde uglavnom sale DF, ova tema se odnosi na prave "GITARISTKINJE" ( ), tj. ribe koje su malo ozbiljnije kad je gitara u pitanju...
MissionVao Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 ne, ova tema se ondosi na to ja je X hromozom nesposoban za sviranje iste. bas bih volela da vidim taj warn
Imenjak Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 e' date='12. 5. 2005, 10:52'] DF, ova tema se odnosi na prave "GITARISTKINJE" ( ), tj. ribe koje su malo ozbiljnije kad je gitara u pitanju... i druge stvari...
Генеральный Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 ne, ova tema se ondosi na to ja je X hromozom nesposoban za sviranje iste. bas bih volela da vidim taj warn Mozda je mislio na pravi warn?
Herr_Wolf Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Pa sigurno nisam mislio da joj napisem na sisi od kake koju bude prezentovala
Recommended Posts