Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 ccc, ako nastavimo da pljujemo jedni po drugima nikada necemo imati SCENU
Danny Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 To je tacno,ali vidis u svetu muzike je poljuvanje osnovna stvar sto je glupavo... Santorini blago tebi
Imenjak Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Shta ti mislish? .... ja mislim da ne spadam, jer niti branim jedne niti branim druge.... al draze mi je da pljujem po ovim prvima ko su momci u plavom?!?? ne dobijam
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Shta ti mislish? .... ja mislim da ne spadam, jer niti branim jedne niti branim druge.... al draze mi je da pljujem po ovim prvima Nemanja?
Santorini Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 ko su momci u plavom?!?? ne dobijam Znaju oni na koga sam mislio .... i to nema veze s onim shto ti je Wander rekao poz jbt, ispade cela rasprava za dzabe, ... Marko, reci im .... ma svima po jedno
Imenjak Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 (edited) Znaju oni na koga sam mislio .... i to nema veze s onim shto ti je Wander rekao poz jbt, ispade cela rasprava za dzabe, ... Marko, reci im .... ma svima po jedno Dushan je u svom postu napisao zasto je ova tema otvorena i da time nista loshe nije mislio... ali su se nasli neki pojedinci koji se prave pametnim i koji misle da su je sjebali... vazno je samo da to ne utice na ostale gitaristkinje sa foruma! AMIN! Edited May 14, 2005 by Mustaine
Шарки Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 A šta je sa Anom Popović? Riba kida bluzijanu,ide na akademiju u Amsterdamu,a i na našem omiljenom,IBC kanalu, se vrti pesma njenog bivšeg benda "Hush". A i gledao sam neke njene žive snimke na RTSu odaaaavno. Riba naprosto U-BI-JA!
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Nadam se da se salis...cura ne da nema "feeling-a" nego U-BI-JA!
Шарки Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Nadam se da se TI šališ... Tebi je svaki bend,svaki izvođač ispod proseka,za sve nađeš manu! Šta si ti? Ne znam koliko si opak svirač ali u poslednje vreme me pomalo nerviraju tvoji postovi... Nismo svi Marty F...
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Opet imas neko "pomracenje", a Sharkey? ...ili se samo pravis faca pred curama koje zaviruju u ovu temu ...pusti ti mene i moje sviranje na trenutak i zapitaj se kakav si to ti gitarista ako te je impresionirala jedna Ana Popovic ...uzivaj, sviraj i nemoj se nervirati i praviti budalu od sebe P.S. I da...koji su te to moji postovi iznervirali da mi je znati ...posto od kad sam stavio ove "Primus avatare" zajebavam se 24/7 ...
Protagonist Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Kad si već Marty spomenuo Primus, moraš mi uskoro narezati ostatak, može? Taman ću ja do tada nabaviti ostatak Bucketheada ako želiš
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Obavezno ...nego da ti srezem i jedan njihov DVD sa spotovima i jos nekim sranjima?...ustvari glupo pitanje...to se mora imati ...i da znam da je offtopic ali moram i ovo da ti napisem ...narucio sam jedan krajnje zanimljiv disk sa Amazona...Colonel Claypool's Bucket of Bernie Brains - The Big Eyeball in The Sky...to ti je zajednicki projekat Les-a (basista Primusa) i Buckethead-a ...evo ti i link da vidis o cemu se radi... http://www.c2b3.com/
Protagonist Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ok, sad kad ozdravim i ti budeš imao vremena pa ćemo to lako. DVD, za to ubijam! Uuuuu, odlično. To je veliko zlo! Al' ću da se trujem onda Kad ti stiže? skrenuli smo marty sa teme
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ne znam...pise na sajtu negde oko 26-og E da, imam i koncert Primusa...samo ne moze da se nareze...osim ako ne nabavis dvoslojni DVD...koliko god ga kompresujem opet ne moze da stane na obican DVD...inace savrsen je skrenuli smo marty sa teme Pa nista nastavi ti tamo gde je Sharkey stao...ispljuj me malo pred spavanje
Protagonist Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ajd videću da nađem.... hm, ima valjda neki program koji dvoslojni DVD prebaci na 2 DVDa ova obična, a da pritom ne izgubi ni malo na kvalitetu. ...Nismo svi Marty F... nemamo mi svi JSa i Peavey JSX i što je najgore ne slušamo mi svi Primus! Ček, koga ja to ovde sada pljujem?
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ovog nabedjenog skota dole, koji sam sebe slika foto aparatom u ogledalu i posle drka na tu sliku
Protagonist Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 (edited) Čak i ja dobijam želju da.... drk.... ovaj, povratim. Genijalno! Bacam uskoro u potpis ili avatar! edit: Jel to iza tebe ona zavesa za kadu ili? To je gitarista, i dok sere svira! Edited May 14, 2005 by Protagonist
Mr. Smarty Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Jeste Evo jos jedna za drk, mislim povracanje To ti je inace moj novi "Ana Popovic look"...a sledeceg meseca prelazim u Jenifer Batten fazu
Protagonist Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Ali ona faca gore oduševljen sam! Ne smem više da je gledam Postaješ bezobrazan
Mr. Smarty Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Nisam, majke mi! Doduse svirao sam Primus do malopre (obrnuo sam ceo Frizzle Fry ) sto mu dodje na isto
darijus Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 dosao sam do genijalnog zakljucka... odgovor na pitanje je:iz istog razloga zbog kog ima manje zenskih nego muskih bodibildera...ocajnicki pokusaj muskarca da nabudzi "jedan misic" koji uopste nije misic i koji ne moze da se nabudzi vise od onog kakav je genetski predodredjen...
Recommended Posts