Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je tacno,ali vidis u svetu muzike je poljuvanje osnovna stvar sto je glupavo...

Santorini blago tebi icon_biggrin.gif

Posted
Shta ti mislish?

.... ja mislim da ne spadam, jer niti branim jedne niti branim druge....

al draze mi je da pljujem po ovim prvima icon_smile.gif

ko su momci u plavom?!??

ne dobijam icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Posted

ko su momci u plavom?!??

ne dobijam icon_confused.gif  icon_confused.gif  icon_confused.gif

Znaju oni na koga sam mislio .... icon_da.gifmrred.gif

i to nema veze s onim shto ti je Wander rekao icon_smile.gif

poz pivopije.gif

jbt, ispade cela rasprava za dzabe, ... icon_smile.gif

Marko, reci im .... mhihi.gif

ma svima po jedno pivopije.gif

Posted (edited)

Znaju  oni na koga sam  mislio .... icon_da.gifmrred.gif

i to nema veze s onim shto ti je Wander rekao icon_smile.gif

poz pivopije.gif

jbt, ispade cela rasprava za dzabe, ... icon_smile.gif

Marko, reci im .... mhihi.gif

ma svima po jedno pivopije.gif

Dushan je u svom postu napisao zasto je ova tema otvorena i da time nista loshe nije mislio... ali su se nasli neki pojedinci koji se prave pametnim i koji misle da su je sjebali...

vazno je samo da to ne utice na ostale gitaristkinje sa foruma! icon_mrgreen.gif

AMIN! pivopije.gif

Edited by Mustaine
Posted

A šta je sa Anom Popović? Riba kida bluzijanu,ide na akademiju u Amsterdamu,a i na našem omiljenom,IBC kanalu, se vrti pesma njenog bivšeg benda "Hush". A i gledao sam neke njene žive snimke na RTSu odaaaavno. Riba naprosto U-BI-JA! icon_rockdevil.gif

Posted

Nadam se da se TI šališ... Tebi je svaki bend,svaki izvođač ispod proseka,za sve nađeš manu! Šta si ti? Ne znam koliko si opak svirač ali u poslednje vreme me pomalo nerviraju tvoji postovi... Nismo svi Marty F... no.gif

Posted

Opet imas neko "pomracenje", a Sharkey? icon_smile.gif ...ili se samo pravis faca pred curama koje zaviruju u ovu temu mhihi.gif ...pusti ti mene i moje sviranje na trenutak i zapitaj se kakav si to ti gitarista ako te je impresionirala jedna Ana Popovic icon_smile.gifno.gif ...uzivaj, sviraj i nemoj se nervirati i praviti budalu od sebe pivopije.gif

P.S. I da...koji su te to moji postovi iznervirali da mi je znati icon_rolleyes.gif ...posto od kad sam stavio ove "Primus avatare" zajebavam se 24/7 ...

Posted

Obavezno icon_da.gifpivopije.gif ...nego da ti srezem i jedan njihov DVD sa spotovima i jos nekim sranjima?...ustvari glupo pitanje...to se mora imati icon_smile.gificon_da.gif ...i da znam da je offtopic ali moram i ovo da ti napisem icon_smile.gif ...narucio sam jedan krajnje zanimljiv disk sa Amazona...Colonel Claypool's Bucket of Bernie Brains - The Big Eyeball in The Sky...to ti je zajednicki projekat Les-a (basista Primusa) i Buckethead-a icon_smile.gif ...evo ti i link da vidis o cemu se radi...

http://www.c2b3.com/

Posted

Ok, sad kad ozdravim i ti budeš imao vremena pa ćemo to lako.

DVD, za to ubijam! icon_wink.gif

Uuuuu, odlično. To je veliko zlo! Al' ću da se trujem onda icon_da.gificon_smile.gif Kad ti stiže? icon_biggrin.gif

skrenuli smo marty sa teme biggrin.gif

Posted

Ne znam...pise na sajtu negde oko 26-og icon_smile.gif

E da, imam i koncert Primusa...samo ne moze da se nareze...osim ako ne nabavis dvoslojni DVD...koliko god ga kompresujem opet ne moze da stane na obican DVD...inace savrsen je icon_da.gif

skrenuli smo marty sa teme

Pa nista nastavi ti tamo gde je Sharkey stao...ispljuj me malo pred spavanje icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Ajd videću da nađem.... hm, ima valjda neki program koji dvoslojni DVD prebaci na 2 DVDa ova obična, a da pritom ne izgubi ni malo na kvalitetu.

...Nismo svi Marty F... nemamo mi svi JSa i Peavey JSX i što je najgore ne slušamo mi svi Primus! Ček, koga ja to ovde sada pljujem? icon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Čak i ja dobijam želju da.... drk.... ovaj, povratim.

Genijalno!

Bacam uskoro u potpis ili avatar! icon_smile.gificon_smile.gif

edit:

Jel to iza tebe ona zavesa za kadu ili? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

To je gitarista, i dok sere svira! icon_rockdevil.gif

Edited by Protagonist
Posted

Jeste icon_smile.gif

Evo jos jedna za drk, mislim povracanje icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

user posted image

To ti je inace moj novi "Ana Popovic look"...a sledeceg meseca prelazim u Jenifer Batten fazu icon_rockdevil.gificon_smile.gif

Posted

dosao sam do genijalnog zakljucka...

odgovor na pitanje je:iz istog razloga zbog kog ima manje zenskih nego muskih bodibildera...ocajnicki pokusaj muskarca da nabudzi "jedan misic" koji uopste nije misic i koji ne moze da se nabudzi vise od onog kakav je genetski predodredjen... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...