Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja bi neki radikalniji naziv za kru...nesto along the lines of:

"chicks that are replacing dicks for chromatics crew...."

"blowout female dive bomb crew..."

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...

Posted
"chicks that are replacing dicks for chromatics crew...."

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ovo je tako legendarno! icon_biggrin.gif

ma Tomboy Chikz Rulz! mhihi.gif ebesH one

danasHnje fancy ufurane ribe! : puke : : puke : : puke :

ja bi sve to pobila od reda! mrred.gif

Posted

Jeste icon_smile.gif

Evo jos jedna za drk, mislim povracanje icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

user posted image

To ti je inace moj novi "Ana Popovic look"...a sledeceg meseca prelazim u Jenifer Batten fazu icon_rockdevil.gificon_smile.gif

icon_smile.gif ta faca, taj izraz lica, ta umetnicka crno-bela fotografija! icon_smile.gificon_smile.gif

Posted

samo ne moze da se nareze...osim ako ne nabavis dvoslojni DVD...koliko god ga kompresujem opet ne moze da stane na obican DVD...inace savrsen je icon_da.gif

mozda ima dva audio streama (5.1 + stereo), pa probaj da ukines jedan, mozda ce da stane...

Posted
mozda ima dva audio streama (5.1 + stereo), pa probaj da ukines jedan, mozda ce da stane...

Probo' ...smanjio sam mu kvalitet na 50% , iskljucio 5.1 i opet nema mesta icon_confused.gif

Posted

@Marty

C,c,c... Bolje biti staloženi i spori sharkey,nego nabeđeni i uobraženi Marty... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Stvarno me treba ubiti koliko kenjam icon_smile.gif

PROCITAJ OVO GORE. Bez ljutnje,Marty... Ali nisi morao odmah da prozivaš no.gif

Posted
Probo' ...smanjio sam mu kvalitet na 50% , iskljucio 5.1 i opet nema mesta icon_confused.gif

jesi li probao DVD Shrink ili si radio nekim drugim programom?

Posted

O chemu smo bese pricali...?

O tome kako za sviranje gitare su potrebna moo-da! icon_smile.gif

A za neke je to ipak prirodna pojava.... mhihi.gif

user posted image

musik19.gif 4 everrrrrrrrrrr! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...