Blacksunray Verb Delikvent Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) pa s obzirom da umece nemaju, ne ostaje im druga kategorija.... Edited June 19, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent
Helle Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Vidi PM,tako cu ja da izgledam kad dosegnem u njene godine! Inace zaboravih da spomenem jednu nasu odavde gitaristkinju s akustikom Milica Ilic,izvanredna je! http://www.milicailic.com/ Edited June 19, 2005 by Hellenoranotos
Џрк Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 ne bavim se ja muzikom sreco...samo sam navela da volim klavir...ne sviram ja nishta... ja sam dugonoga po modnoj pisti...talenat mi nije u prstima nazalost.... volim nekad da se opushtam uz klasiku...kad mi ponekad puca glava od prejakog brutalca... gledaj shta je zensko i gitara... ocigledno nisi razumela ...znas li ti sta je mardelj i koji deo BG-a je Padinjak i sta je na Pdinjaku? Ocigledno ne znas pa nek' ti neko kaze...Ljudi,recite T sta je mardelj a sta padinjak
bojan j. Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Jel to riba iza svira violinu?!? Kako su samo gothic....
blondie Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 to su ti dzavolje nevjeste padinjak - zatvor koliko sam ja upucena.
Helle Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Vidi ih,pa jedan od najpopularnijih Darkwave bendova-The Cruxshadows! Evo nase sinocne svirke! http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...ephanus/018.jpg +koji pocHetak,nigdje nikoga! http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...hanus/22jun.jpg
Herr_Wolf Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Pocepala ti se carapa Ona gitara je nesto mnogo velika... Sviras li solaze? I sta svirate vi uopste? @Sunray, kako ne znas za Cruxshadows, oni su bili i kod nas i ja sam kao pravi gothicar bio i gled'o ih, treb'o si i ti. Violinistkinja je slatka, imaju jos neke 2 igracice koje ne sluze nicemu i ne izgledaju nesto, a gitaristikinja je tad bila musko i licila je na nekog gothic mornara.
Helle Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Pocepala ti se carapa Ona gitara je nesto mnogo velika... Sviras li solaze? I sta svirate vi uopste? Hm' ne obracam paznju na cHarape ovih dana! I sta fali mojoj gitari,bas je konza! Solaze,nego! Sviramo pretijezno ''punkeraj'' sto bi Gox rekao, i obrade domace scene,poput Ritam Nereda,NGB, Zabranjeno Pusenje,Van Gogh,Direktori,Azra,Goblini, Atheist Rap,Partibrejkers,SMAK itd! Kao sto rekoh,spadamo pod ''punk/rock'',a ti ako hoces da nas cujesH,poslacu ti mp3 verziju website je u krsHu,tj. jos nista nema,tako da!
Ivan_Creed Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Elly, jesi li ti ona ravna skroz levo? Cujem po ulici da ljudi pricaju kako ti puce carapa (umesto srca) na koncertu? Mislim... sve neke slike gde ti se ne vidi leek... Ili da das kompenzaciju na nacin da linkujes close-up od te pocepane carape, da analiziramo stetu.. A ja mislio vi svirate Ajon Mejden..
Danny Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Cudno i na prosli,m i na ovim slikama delujes prilicno ukoceno,ukopala si se u jedno mesto.A gitara je stvarno jakooooooooooooo cudna,deluje ogromno.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Sviramo pretijezno ''punkeraj'' sto bi Gox rekao, i obrade domace scene,poput Ritam Nereda,NGB, Zabranjeno Pusenje,Van Gogh,Direktori,Azra,Goblini, Atheist Rap,Partibrejkers,SMAK itd! da, sve sami velikani "domace" scene
Генеральный Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Vidi ih,pa jedan od najpopularnijih Darkwave bendova-The Cruxshadows! Evo nase sinocne svirke! http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...ephanus/018.jpg +koji pocHetak,nigdje nikoga! http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...hanus/22jun.jpg Prema slici #2 izgleda da imas dobra pluca... Karijera je tuN!
Helle Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Elly, jesi li ti ona ravna skroz levo? Mislim... sve neke slike gde ti se ne vidi leek... A ja mislio vi svirate Ajon Mejden.. Da,ona blize tebi! A sto se ticHe slika,nije do mene vec do onog ko nas slika,ma ne zelis da mi vidis ''lik'' ja sam jedno ruzno dijete zato ponekad i ne volim da kacHim slike! Da te uvijerim,evo jedna kod mene u stanu+svi clanovi: Gornji red-Slash,ja,pa Stef,zatim donji red-Goxy s bassom+bubnjarista Krelle! http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell.../blutcult05.jpg Ama sto ste me napali za cHarape,to i jest tr00 Goth'kad su pocijepane! Cudno i na prosli,m i na ovim slikama delujes prilicno ukoceno ,ukopala si se u jedno mesto. UkocHeno!? hm' uopsHte nemam tremu,mislim normalno sviram,mada priznajem da su momci opet zivlji! I da,sto se ticHe mijesta-pa uvijek ces da me nadjete s ljeva jer tako je postavljeno-ko gdije svira! A gitara je stvarno jakooooooooooooo cudna,deluje ogromno. Pa recimo da gitara mnogo asocira na dizajn akustike, pa mozda zato Vama izlgeda velika! http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...phanus/0071.jpg Prema slici #2 izgleda da imas dobra pluca... Karijera je tuN! jel to zbog pljuga,naravno brate pa tek mi je 20 i neka,racHunam da izguram bar do 40'e! ps: Za sad sviramo samo ''domace'' ko zna,mozda u buducnosti napravimo i tribute to AJON MEJDEN,jer smo im veliki fanovi!
blondie Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 e' date='22. 6. 2005, 10:24'] da, sve sami velikani "domace" scene no, nego su abonos, consecration, gruruthmrguruth i ostali. ne lupaj. za mene je zabranjeno pusenje, najjaci domaci bend ikada LoodeeKooD: Prema slici #2 izgleda da imas dobra pluca... Karijera je tuN! ne bi se reklo da ima `dobra pluca` - slika je predaleko, ne znam kako ti to vidis? koristis zum? bas bezveze komentar.. k`o da se obracas nekoj zvijezdi grand produkcije..
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Mrzim Zabranjeno Pusenje, ali to ovde nije poenta... nemoj da postujes ako ne razumes
Генеральный Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 LoodeeKooD: ne bi se reklo da ima `dobra pluca` - slika je predaleko, ne znam kako ti to vidis? koristis zum? bas bezveze komentar.. k`o da se obracas nekoj zvijezdi grand produkcije.. Сенка микрофона ми учини привид, па сам помислио да је то 'црта'. Хоћеш ли моћи да смогнеш разумевања да ми опростиш? Твоја сиса је највећа, нећу више мајке ми...
Генеральный Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 jel to zbog pljuga,naravno brate pa tek mi je 20 i neka,racHunam da izguram bar do 40'e! Iz koje godine ti je taj Ibanez? Sigurno je nesto novijeg datuma, ne secam se da su ranije pravili LP sa tako upecatljivim maple top-om...
blondie Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Сенка микрофона ми учини привид, па сам помислио да је то 'црта'. Хоћеш ли моћи да смогнеш разумевања да ми опростиш? Твоја сиса је највећа, нећу више мајке ми... oprosteno. pamelina sisa je ipak vrh. nemoj to da smetnes s uma. marko: znam sta oces da kazes.. ono sam dodala onako, duga jezicina.
Helle Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Iz koje godine ti je taj Ibanez? Sigurno je nesto novijeg datuma, ne secam se da su ranije pravili LP sa tako upecatljivim maple top-om... Koliko ja znam ova je iz '99/'00 otprilike ne sijecam se tacHnog datuma kad su mi je urucHili! ps: Naravno da je Pamela vrh-s silikonima to zaboravljate! al' moje su zato majka-priroda!
NecistaKrv Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Elly, jesi li ti ona ravna skroz levo? Cujem po ulici da ljudi pricaju kako ti puce carapa (umesto srca) na koncertu? Koje glupo pitanje, koliko znam ona je jedina gitaristkinja u nasem bendu,funny you. @Elly ono je bio dobar poent,sviras u bendu s obzirom na to da si vrlo seksi i uvijek si okruzena paznjom ne samo obozavateljima nego i svim drugim mladicima, meni to nikad nije smetalo, naprotiv mislim da je to strasno uzbudljivo to sto ces nakon nastupa kuci otici bas samnom!!!
Генеральный Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 oprosteno. pamelina sisa je ipak vrh. nemoj to da smetnes s uma. Ja sam cuo da je tvoj grudni kos toliko razvijen da bi morala da dojis dete na distanci similarnoj onoj na kojoj BB King drzi gitaru u odnosu na osu svog tela.
Fiery Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Sviramo pretijezno ''punkeraj'' sto bi Gox rekao, i obrade domace scene,poput Ritam Nereda,NGB, Zabranjeno Pusenje,Van Gogh,Direktori,Azra,Goblini, Atheist Rap,Partibrejkers,SMAK itd! Kao sto rekoh,spadamo pod ''punk/rock'',a ti ako hoces da nas cujesH,poslacu ti mp3 verziju website je u krsHu,tj. jos nista nema,tako da! Kad svirate punkeraj, sta ce bubnjaru osmodelni (koliko vidim) set? Koristi ga za one slozene prelaze sa duplim basom kakve su imali NBG i Goblini, ili sta?
blondie Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Ja sam cuo da je tvoj grudni kos toliko razvijen da bi morala da dojis dete na distanci similarnoj onoj na kojoj BB King drzi gitaru u odnosu na osu svog tela. ok, zar ne mislis da imas malo predug jezik? nemam potrebe da od drugih ljudi saznajem stvari o tebi - posto vidim sve o tvom vaspitanju, nema dalje tu sta da se prica. i sad ovako.. pun mi je kurac idiota s yumetala koji jednostavno nemaju osnovnu kulturu niti znaju da se ponasaju. i onda se pitaju `a sto sam to ja warnovan/banovan`? ajd pa poz.
Helle Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) Kad svirate punkeraj, sta ce bubnjaru osmodelni (koliko vidim) set? Koristi ga za one slozene prelaze sa duplim basom kakve su imali NBG i Goblini, ili sta? Moze bit,ne znam-obrati se bubnjaru za vise informacija! Prije nego su mene primili,svirali su u TM bendu,i koliko znam oprema nije mijenjana,tako da-bubnjevi ostaje za korist! Edit: NK Ich werde Sie im Donnerstag Honig sehen! Edited June 25, 2005 by Hellenoranotos
Recommended Posts