voodoo_ Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ok, zar ne mislis da imas malo predug jezik? nemam potrebe da od drugih ljudi saznajem stvari o tebi - posto vidim sve o tvom vaspitanju, nema dalje tu sta da se prica. i sad ovako.. pun mi je kurac idiota s yumetala koji jednostavno nemaju osnovnu kulturu niti znaju da se ponasaju. i onda se pitaju `a sto sam to ja warnovan/banovan`? ajd pa poz. E alo, sad ti pazi malo Loodi je dobar ko leba al svo dobro vaspitanje mu je ostalo u vojski tako da nemo da sudiš o ljudima po postovima s foruma. PS. A da te ima, ima te
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) loodiju hvala sto je fin i dobar - bice da mu nije vaspitanje ostalo u vojsci. nije tesko biti fin. ko prepozna, ima bambija Edited June 25, 2005 by blondie
Secracon Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ko prepozna, ima bambija Jel' si mislila ko prepozna Joan Jett na ovoj slici? Ja imam onaj zaglupljivač slika za internet, jer idem praistorijski, sa modemom najobičnijim, no Joan Jett se da prepoznati čak i u ovoj rezoluciji 10x18 kako mi skenja ovaj ubrzivač... Cheerz! ps. Šta je to Bambi? Pretpostavljam da u ovom slučaju nije Disney-ev crtani junak...
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 upropastio si igru, ne valja odmah da pogodis nemoj mi reci da nikad nisi gledao tobogan i da ne znas sta je bambi??
Secracon Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) E sad si me podsetila. Totalno sam zaboravio na te bambije u muzičkom toboganu. Jebiga, onda sam bio mali, plav, sladak, ćosav, i nije me zanimala muzika, mada sam tobogan gledao. Postajem senilan... ...pored toga što više nisam ni mali, ni plav, ni sladak, ni ćosav i što sam sada muzičar... Cheerz! Edited June 25, 2005 by Secracon
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 eh.. kakva senilnost jos si mlad.. nego da ne spamujemo, cheerz i tebi
Helle Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 TM? Pa da,skracenica za треш метал! *Heh' Joan Jett,odlicna je,I love Rock n roll-strasna pijesma,da i dan danas je pustu na svirkama,loodo!
Ivan_Creed Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Koje glupo pitanje, koliko znam ona je jedina gitaristkinja u nasem bendu,funny you. Nije glupo, nego pitam zato sto ne znam... dummy you sto me prozivas...
Ivan_Creed Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Da,ona blize tebi! A sto se ticHe slika,nije do mene vec do onog ko nas slika,ma ne zelis da mi vidis ''lik'' ja sam jedno ruzno dijete zato ponekad i ne volim da kacHim slike! Da te uvijerim,evo jedna kod mene u stanu+svi clanovi: Gornji red-Slash,ja,pa Stef,zatim donji red-Goxy s bassom+bubnjarista Krelle! http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell.../blutcult05.jpg Ama sto ste me napali za cHarape,to i jest tr00 Goth'kad su pocijepane! Znaci, ti si ta u sredini? Jao, slatko malo mezimce... Samo imam jednu VELIKU primedbu - mislim da ne trebas tako mlada da nosis onaj krst naopako!! Carape me prepale... Ajon Mejden rulaju! P.S. Jel mozemo ja i ti da sviramo tribute to... Sinan and Dimmu?
Helle Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) Znaci, ti si ta u sredini? Jao, slatko malo mezimce... Samo imam jednu VELIKU primedbu - mislim da ne trebas tako mlada da nosis onaj krst naopako!! Carape me prepale... Ajon Mejden rulaju! P.S. Jel mozemo ja i ti da sviramo tribute to... Sinan and Dimmu? Pa da,Elly s crno-crvenim sHtraftama! Hvaja sjeco! u 2! Ma ne nosim visHe te izvrnute krstove,dala sam Twiggi sve i jedan a sHto se ticHe carapa-otkud znam,mozda me neko i zakacio par puta! A jel od Dimme ona pijesma ''Nije mene dusHo ubilo'' imam mi je buraz u mp3 listi,nemam pojma sta ce mu to pored IM! Ma moze,kako nebi moglo-one tribute in your honour! Edited June 26, 2005 by Hellenoranotos
Ivan_Creed Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Pa da,Elly s crno-crvenim sHtraftama! Hvaja sjeco! u 2! Ma ne nosim visHe te izvrnute krstove,dala sam Twiggi sve i jedan a sHto se ticHe carapa-otkud znam,mozda me neko i zakacio par puta! A jel od Dimme ona pijesma ''Nije mene dusHo ubilo'' imam mi je buraz u mp3 listi,nemam pojma sta ce mu to pored IM! Ma moze,kako nebi moglo-one tribute in your honour! Reci Twiggy da i ona odraste, da ih prestane nositi (nije vise ql)! A sto se tice Dimmu-a, mislio sam na Dimmu Borgir, ne DiMu!!
Џрк Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell.../blutcult05.jpg mislim,stvarno...svirate punk i rok a ovaj lik nosi dimmu majcu,a ti obrnute krstice...posle ovog ne bih se cudio da Boban iz Nereda na sledecoj svirci se pojavi sa majcom od Dark Funeral majke mi,izgledas k'o jagnje na slici ai covek bi rekao da svake nedelje ides u crkvu*ne mislim na probu ) a kad ti pogleda na vrat ...ima sta da vidi
Helle Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 ai covek bi rekao da svake nedelje ides u crkvu*ne mislim na probu Za tvoju radoznalost idem u crkvu svakog vikenda, jer nam je studio u sklopu,tako da! A to sto nam je imidz totalno-drugacHiji od muzike to je nasHe,dobijasH! *Ivane ma koji Dimmy Borgir! spare me! I ne zaJe8avaJ,inacHe ima da ti unisHtim NU-sobu!
mrtva Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 u wanna piece of me... ivaneee jbt te boco... elenora koliko znam ide u germani pa mi ostavlja sve njene drangulije... ama stvarno ste glupi...oni sviraju svoje strane radove na thrash/death...da da...al' su poznatiji s punk rokom shto se tiche domace scene... sinan... shta se izvlachish josh si pod folk mjuzom...
NecistaKrv Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 mislim,stvarno...svirate punk i rok a ovaj lik nosi dimmu majcu,a ti obrnute krstice... Da ti ja kazem nesto, kao prvo zenu mi ne omalovazavaj a ni nas druge, kao drugo Valentina je u pravi (hvala snajko ) da razjasnim domaca scena sadrzine punk/rock/domaci rock+strana scena Thrash/DM kombinacija, inace palimo za Germany pa eto vracamo se na TM/DM scenu s originalima, jer pomalo zavrsavamo s punkom i domacim stvarima. Jesil ga ukapiro?
angela287 Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 (edited) I shta fali Dimmu majci i obrnutim krsticima? Mozda se neko jednostavno pronalazi u tome, so what... Edited July 12, 2005 by angela287
Џрк Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Za tvoju radoznalost idem u crkvu svakog vikenda, jer nam je studio u sklopu,tako da! pa to znam vec ,zato sam i stavio onu zvezdicu,kapirash?
Џрк Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 (edited) Da ti ja kazem nesto, kao prvo zenu mi ne omalovazavaj a ni nas druge, kao drugo Valentina je u pravi (hvala snajko ) da razjasnim domaca scena sadrzine punk/rock/domaci rock+strana scena Thrash/DM kombinacija, inace palimo za Germany pa eto vracamo se na TM/DM scenu s originalima, jer pomalo zavrsavamo s punkom i domacim stvarima. Jesil ga ukapiro? jesam covece,ali sta si to istripovao,koga sam ja to omalovazavao?!Zasto bre pravis svadju ni oko cega,bez i jednog jedinog razloga?!kakavih sve ljudi ima...samo hoce prozivke... helly sam samo davao podrsku i stvarno nisam znao da svirate thrash/death,mislio sam da samo svirate punk i domace,jer mi je ona poslala jednu vasu pesmu...cist punk rock tipa brejkersa...a to sto sam rekao da izgleda kao jagnje to je bio kompliment a ne prozivka,jer je jagnje poznato kao simbol umiljatosti!Stvarno nisam znao da nekome treba do tancina da uproscavam svoje postove...jos jednom puna podrska za to sto radite a ti brate ne prenosi svoje privatne probleme na yumetal i isqliraj malo...! Edited July 14, 2005 by Heavy jerk
imaginos Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 pitanje: zasto ima malo zena gitarista? odgovor: zato sto muskarci vise vole da se kurce, a gitara je nekako idealan instrument za to.
Herr_Wolf Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 To je neko rek'o jos odavno... Mislim u prvih pet strana ove teme
imaginos Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 репетицијо ес` матер студијорум, и ти то добро знаш, бобо.
Helle Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 pa to znam vec ,zato sam i stavio onu zvezdicu,kapirash? Koju zvezdicu, dam ti ja! Ma u redu je brate a vidim da te ona pjesma asocira na Brejkerse, woo hoo znaci dobri smo! Pusti NK, mnogo je naivan ovih dana! @Gargamel vidis brate, volim i ja da se kurcHim!
Helle Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 I taj mali broj je sasvim dovoljan! -Alanis Morissette -Dolly Parton -Donna R. -Jenny Lewis -Joni Mitchell -Juliana Hatfield -Kathleen Hanna -Lisa Loeb -Liz Phair -Melissa auf der Maur -Sherri Dupree and last, but not least ME!
Tomislav Sawyer Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 pitanje: zasto ima malo zena gitarista? odgovor: zato sto muskarci vise vole da se kurce, a gitara je nekako idealan instrument za to. e ako cujem tacniju definiciju, naucicu da hodam na rukama Ubo si zmaja u oko
Recommended Posts