Herr_Wolf Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 I taj mali broj je sasvim dovoljan! -Alanis Morissette -Dolly Parton -Donna R. -Jenny Lewis -Joni Mitchell -Juliana Hatfield -Kathleen Hanna -Lisa Loeb -Liz Phair -Melissa auf der Maur -Sherri Dupree and last, but not least ME! Sto se ono kaze - Sve moj do mojega
AnaLizator Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Riba iz braindancea svira gitaru, i time diokazuje da su zene najjace...
Helle Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Sto se ono kaze - Sve moj do mojega yeaaaah! Proslog vikenda za Metal Battle, i tako smo svirali pijesme publika bilo uh', guzva! Dosli do pijesme ''Use the power'' gdje sam trebala svirati solaze! Inace pijesma ima 2 solaze, prvu sam uye8ala totalno jer je nisam stigla navjezbati posto sam onu drugu skroz vjezbala-jer mi se vise svidjala! Ali kada je dosHla druga solaza, sam je dobro odsvirala! E jos jedna stvar, fora je bila ta sto mi je dosta ljudi reklo ono da imam strava gitaru! basH fora!
Anоnymous Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Gitare su teske. Osobe zenskog pola su uglavnom slabije od osoba muskog pola. That was not a sexist remark, it's a fact. Osim toga opste je poznato da su gitare samo veoma korisne falusne ekstenzije. Tj, samo potvrdjuju muskost osoba koje je drze. Females need it not methinks.... I like stroking my guitar.
Helle Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Mozda su tesHke, al' ih je lako svirati!
- Σ - Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Nije istina, evo na primer, Steve Vai je žena gitarista. (ako neko pokuša da dokaže kako je Vai muško neka razmisli dobro)
Helle Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Nije istina, evo na primer, Steve Vai je žena gitarista. Od cHeg ti bolujesh, brate, ne budi smijesHan, jos ce ljudi i pomislit da je! Uuuuu, tz tz....
blondie Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 I taj mali broj je sasvim dovoljan! -Alanis Morissette -Dolly Parton -Donna R. -Jenny Lewis -Joni Mitchell -Juliana Hatfield -Kathleen Hanna -Lisa Loeb -Liz Phair -Melissa auf der Maur -Sherri Dupree and last, but not least ME! pola njih sto si nabrojala ne sviraju gitaru nego se slikaju s njom. a jebote, od citave grupe, izostavila si Litu Ford. bruka!
Helle Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 (edited) Joj molim te filozofkinja kao ti mi ne treba josH i na muzicHkom dijelu foruma aj' oladi! Nabrojala sam par, a ne sve zene svijeta, so beat it sis! Edited October 17, 2005 by Hellenoranotos
blondie Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 ja ne znam sta je to filozofkinja?! takodje, vec sam ti rekla sto puta, a evo i sto prvi - ovo je javni forum, mozes da postujes gdje oces i obratis se kome oces, a ti ako imas s tim problem - slobodno setaj. nabrojala si NEKOLIKO a ne par - takodje, pola od njih ne udaraju ni dva akorda. a u okviru toga da ne pomenes Litu Ford - onda JEBI GA sestro, dovoljno o tvom poznavanju sviranja i muzike same. i sta cemo sa Joan Jett? Ana Popovic? Vixen? nije da su neke, ali sviraju bar nesto.. mogla bi nesto da naucis iz ovoga a ne da me napadas, SIS. mrzim sto moram da ti kazem na engleskom, ali high school punk rock je za pocetnike. bilo muzicare ili cisto raju iz publike. poz.
Helle Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 (edited) Kolko mene pamcenje sluzi Joan Jett je vec spomenuta medju prvim stranicama ove teme i kao prvo nema potrebe da se ponavlja za nju vec i vrabci znaju! Ti mi pricHaj u okidanju akorda.... Mozda ti ova pomogne za pocHetak, vijerujem da ce ti se prsti brzo navic na zice.... Enjoy, SIS! Edited October 17, 2005 by Hellenoranotos
- Σ - Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Od cHeg ti bolujesh, brate, ne budi smijesHan, jos ce ljudi i pomislit da je! Uuuuu, tz tz.... Ne znam brate, jarane, ortak, ne znam... Uzmi taj dijalekt i nabij ga u dupe.
Feanor Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 >> Zašto Postoji Malo Žena Gitarista? Tako sto imaju vise ukusa, kada su instrumenti u pitanju, ne postoji veci klise od gitare...
Helle Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Ne znam brate, jarane, ortak, ne znam... Uzmi taj dijalekt i nabij ga u dupe. Ti si me basH ozbiljno shvatio zaye8avam se samo! MIR! *Marty, vijerujem da ce tvoja buduca zena da podje tvojim stopama bilo bi pozeljno!
blondie Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 (edited) Kolko mene pamcenje sluzi Joan Jett je vec spomenuta medju prvim stranicama ove teme i kao prvo nema potrebe da se ponavlja za nju vec i vrabci znaju! Ti mi pricHaj u okidanju akorda.... Mozda ti ova pomogne za pocHetak, vijerujem da ce ti se prsti brzo navic na zice.... Enjoy, SIS! da, ali kad si ponovo nabrajala - izostavila si je. to se ne prasta. ne pricam ti ja o okidanju akorda. takodje, nemam ambicije ka sviranju, imam vec gitaristu u kuci, i muzika me ne interesuje u tom pogledu. bavim se pisanjem inace, tu skolu i ucim. za pocetak, tebi, koja jos uvijek nisi savladala osnovna gramaticka pravila, a ne skidas se sa snage rijeci, preporucujem..... ENJOY SIS(o). i ne zajebavaj blondie vise, vraca ti se k`o bumerang Edited October 18, 2005 by blondie
Helle Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Ni stebom nikad na zelenu granu, Gospode pomiluj! Hvala za prijedlog, pokusHacu da nabavim!
blondie Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Ne uzimaj u usta zalud ime Gospoda svoga...... poz.
Danny Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 yeaaaah! Proslog vikenda za Metal Battle, i tako smo svirali pijesme publika bilo uh', guzva! Dosli do pijesme ''Use the power'' gdje sam trebala svirati solaze! Inace pijesma ima 2 solaze, prvu sam uye8ala totalno jer je nisam stigla navjezbati posto sam onu drugu skroz vjezbala-jer mi se vise svidjala! Ali kada je dosHla druga solaza, sam je dobro odsvirala! E jos jedna stvar, fora je bila ta sto mi je dosta ljudi reklo ono da imam strava gitaru! basH fora! E gitarskinjo,da li si ti ikad cula sa improvizaciju?
Tyrael Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Zena i Gitara... Boze sacuvaj... Dva sveta... NA selo i da sadi krompir i zelenu salatu...
Helle Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 E gitarskinjo,da li si ti ikad cula sa improvizaciju? Nisam, nema sHta da se improvizuje! *Highper
Recommended Posts