Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Imaju bar dva albuma. I ono što sam čuo sam zaboravio. To je jedan od onih bendova koji su "cool", koje voli prosečan muzički kritičar u Beogradu koji prezire metal i jeftinu pop muziku i gde je bitan fazon.

auuu... ja ko da sam pao s marsa. i dalje zivim u ubedjenju da prosecan domaci muzicki kriticar prezire metal, a voli jeftini brit-gay-pop i da mu je, nravno, bitan fazon... no dobro, polako hvatam korak s vremenom. icon_smile.gificon_smile.gif

Elem, ja lično nisam dovoljan intelektualac da to shvatim, a sa obzirom da si ti opsednut muzičkom teorijom (dokazano u praksi  mhihi.gif  ) i melodičnim metalom, mislim da se nećeš pronaći u njihovoj muzici  icon_mrgreen.gif  icon_wink.gif

sta?!! ako u pesmama e-play-a nema enharmonske modulacije i ako ne prste tvrdo umanjeni septakordi na sve strane, i ako se pesme ne vrte kao cigre oko bartokovih osa, ako nema dodekafonije, i ako nema albertinskog basa ispracenog duplom pedalom ja to uopste ne zelim ni da cujem!! e, tako! icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Gargamel
Posted
Prevedi mi zadnju rečenicu! blink.gif Ja bih to rekao: "Ako nema DŽ-DŽ, mo'š ga odma' baciš."

E pa zato je on Gargamel icon_smile.gificon_smile.gif

To kako bi ti, to bi tako cika darijus rekao icon_smile.gif Hint: pogledaj temu o muzickoj teoriji icon_wink.gif

Posted

Prevedi mi zadnju rečenicu! blink.gif Ja bih to rekao: "Ako nema DŽ-DŽ, mo'š ga odma' baciš."

ta recenica se sastoji od stvarnih/postojecih naziva iz teorije koji su birani tako da zvuce "opasno", ali pri tome je sve to jedna notorna glupost kad se napise zajedno. icon_smile.gif kad je dushan vec pomenuo mene kao teorijiskog zavisnika, rekoh da se nasalim... icon_smile.gif

p.s. prvo sam hteo da budem cepidlaka, pa da ti kazem da je poslednja recenica "e, tako!" i da dodatna objanjenja nisu potrebna. icon_smile.gif

Posted
to je zato sto slabo podnose PMS pa se jadnice izdrkavaju po medijima. niti se zna sta pjevaju ni sta sviraju. ajd alija u vojsku da je vise vojske. klasican primjer malih urbanih bogatasica koje niti vole skolu, niti standardan posao, a treba im kinta i nacin da istresu svoje frustracije i komplekse. pukeface.gif

ako sam ista odvratnije vidjela - to je E-play. udsudjujem se reci da su mi odvratnije i od turbo folka. icon_da.gif

isti nivo averzije gajimo prema e-playu, to vidim....

medjutim, ne znam jesu li bogatasice, drugo - ne znam je li (samo) kompleks u pitanju il' nesrecni egO koji ne dozvoljava da iole realno pogledaju na to shto 'rade....

Posted

sta god da je - nije humano. one uzivo izgledaju normalno, ali kad uzmu da sviraju, ponasaju se k`o neke crkotine i ne mogu da se saberu. k`o da su ih pokupili iz nekog sanatorijuma, ono je katastrofa. ja se stidim zbog njih. icon_smile.gif

Posted

icon_smile.gif stidim se jebi ga, ne znam ni ja da objasnim kako. mrzim kad neko nesto glupo uradi a ja se zastidim.

pa ovako uzivo izgledaju normalno u smislu - nemaju sizofrenicne napade, ne masu glavom po cesti niti mlataraju rukama ili ne daj Boze da pustaju neartikulisane krike. icon_smile.gif

Posted (edited)

ne, nego dobre batine. motika i na njivu, dok ih ne prodju ti menstrualni bolovi.

Edited by blondie
Posted

icon_smile.gif stidim se jebi ga, ne znam ni ja da objasnim kako. mrzim kad neko nesto glupo uradi a ja se zastidim.

auu, znam taj osecaj. icon_smile.gif to mi se desi svaki put kad naletim na neku domacu/spansku seriju na tv-u na primer. icon_smile.gif

@blondie i BVD:

sad ste me zainteresovali sa e-play samo tako. imam ja pun disk raznih zajebancija, pa rekoh, mozda tu nadju mesto.. nikad se ne zna. icon_smile.gif

ma za njih je vojska!

i to brcka pesadija. icon_smile.gificon_smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...