imaginos Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 (edited) Imaju bar dva albuma. I ono što sam čuo sam zaboravio. To je jedan od onih bendova koji su "cool", koje voli prosečan muzički kritičar u Beogradu koji prezire metal i jeftinu pop muziku i gde je bitan fazon. auuu... ja ko da sam pao s marsa. i dalje zivim u ubedjenju da prosecan domaci muzicki kriticar prezire metal, a voli jeftini brit-gay-pop i da mu je, nravno, bitan fazon... no dobro, polako hvatam korak s vremenom. Elem, ja lično nisam dovoljan intelektualac da to shvatim, a sa obzirom da si ti opsednut muzičkom teorijom (dokazano u praksi ) i melodičnim metalom, mislim da se nećeš pronaći u njihovoj muzici sta?!! ako u pesmama e-play-a nema enharmonske modulacije i ako ne prste tvrdo umanjeni septakordi na sve strane, i ako se pesme ne vrte kao cigre oko bartokovih osa, ako nema dodekafonije, i ako nema albertinskog basa ispracenog duplom pedalom ja to uopste ne zelim ni da cujem!! e, tako! Edited November 10, 2005 by Gargamel
Шарки Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Prevedi mi zadnju rečenicu! Ja bih to rekao: "Ako nema DŽ-DŽ, mo'š ga odma' baciš."
bojan j. Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Prevedi mi zadnju rečenicu! Ja bih to rekao: "Ako nema DŽ-DŽ, mo'š ga odma' baciš." E pa zato je on Gargamel To kako bi ti, to bi tako cika darijus rekao Hint: pogledaj temu o muzickoj teoriji
imaginos Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Prevedi mi zadnju rečenicu! Ja bih to rekao: "Ako nema DŽ-DŽ, mo'š ga odma' baciš." ta recenica se sastoji od stvarnih/postojecih naziva iz teorije koji su birani tako da zvuce "opasno", ali pri tome je sve to jedna notorna glupost kad se napise zajedno. kad je dushan vec pomenuo mene kao teorijiskog zavisnika, rekoh da se nasalim... p.s. prvo sam hteo da budem cepidlaka, pa da ti kazem da je poslednja recenica "e, tako!" i da dodatna objanjenja nisu potrebna.
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 to je zato sto slabo podnose PMS pa se jadnice izdrkavaju po medijima. niti se zna sta pjevaju ni sta sviraju. ajd alija u vojsku da je vise vojske. klasican primjer malih urbanih bogatasica koje niti vole skolu, niti standardan posao, a treba im kinta i nacin da istresu svoje frustracije i komplekse. ako sam ista odvratnije vidjela - to je E-play. udsudjujem se reci da su mi odvratnije i od turbo folka. isti nivo averzije gajimo prema e-playu, to vidim.... medjutim, ne znam jesu li bogatasice, drugo - ne znam je li (samo) kompleks u pitanju il' nesrecni egO koji ne dozvoljava da iole realno pogledaju na to shto 'rade....
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Komatoza! Toliko ocajan bend da nemam reci! Lose pesme, bez ikakve melodije i ideje! Ajde da im priznamo samo tu neku enegriju mada je i to vrlo diskutabilno! to zavisi od odvrtanja pojacala....
blondie Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 sta god da je - nije humano. one uzivo izgledaju normalno, ali kad uzmu da sviraju, ponasaju se k`o neke crkotine i ne mogu da se saberu. k`o da su ih pokupili iz nekog sanatorijuma, ono je katastrofa. ja se stidim zbog njih.
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 zasto ti da se stidis.... zato shto takodje pripadas ljudskom rodu.... i nisi u pravu, nikad ne izgledaju normalno.....
blondie Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 stidim se jebi ga, ne znam ni ja da objasnim kako. mrzim kad neko nesto glupo uradi a ja se zastidim. pa ovako uzivo izgledaju normalno u smislu - nemaju sizofrenicne napade, ne masu glavom po cesti niti mlataraju rukama ili ne daj Boze da pustaju neartikulisane krike.
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 krici su iskreno zenski - onako menstrualni....
blondie Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) ne, nego dobre batine. motika i na njivu, dok ih ne prodju ti menstrualni bolovi. Edited November 13, 2005 by blondie
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 'urbane' devojke piju tablete protiv toga....
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 ajde da unistimo temu....lest's thrash thE place fazon....
imaginos Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 stidim se jebi ga, ne znam ni ja da objasnim kako. mrzim kad neko nesto glupo uradi a ja se zastidim. auu, znam taj osecaj. to mi se desi svaki put kad naletim na neku domacu/spansku seriju na tv-u na primer. @blondie i BVD: sad ste me zainteresovali sa e-play samo tako. imam ja pun disk raznih zajebancija, pa rekoh, mozda tu nadju mesto.. nikad se ne zna. ma za njih je vojska! i to brcka pesadija.
Генеральный Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 ma za njih je vojska! i to brcka pesadija. nego! nek' skrndelji vuCHu topevi!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 artiljerija moze da bude alternativno resenje za menstrualne bolove....
blondie Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 отпозадно натезање с вишецјевним бацачем ракета!
imaginos Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 отпозадно натезање с вишецјевним бацачем ракета! "da oci 'skacu!"
deer hunter Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 ZATO SHTO JE PRIMALJIVIJE BITI BRANKA SOVRLIC!!!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 отпозадно натезање с вишецјевним бацачем ракета! pokazujes svoju nimfo kreativnost.... sram da te bude....ozbiljna zena....
Recommended Posts