Helle Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 *Dragana, sto si se zbunila.... Da ne bude ''spama'' de podsijeti me sHta tacnije bijese tvoj odgovor na pitanje ''Zašto Postoji Malo Žena Gitarista?''
goThic Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 valjda zato sto im je jezik duzi od prstiju...
Helle Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Mislim sHta reci! Ustvari, sta se ja uopsHte petljam s Vama i onako sam vrhunski-sasvim solidna-gitaristkinja ....so beat it brothers!
FreaK_ Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 mozda nisu provalile da ne mogu da sviraju sa dugim noktima..... ili kad omatore sise im mutiraju zice ......... p.s....za devojke ---------bez uvrede......no hard fellings....
Helle Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 E basH si freak....mnogo sarkasticHan primjer [pogotovo dio vezan za sise umirem] Svejedno, i onako planiram da sviram do svoje 40 otkud znam uopsHe dokle ce moja muzicka karijera da traje [hm' basH se pitam.... ] a poslje ce u zamijenu [ako ne i pak prije] da se na binu pojave mamini klinci!
FreaK_ Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 E basH si freak....mnogo sarkasticHan primjer [pogotovo dio vezan za sise umirem] Svejedno, i onako planiram da sviram do svoje 40 otkud znam uopsHe dokle ce moja muzicka karijera da traje [hm' basH se pitam.... ] a poslje ce u zamijenu [ako ne i pak prije] da se na binu pojave mamini klinci! a klinke ??? ...
Helle Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 a klinke ??? ... Dabome, i mamine klinke! Ah....jedva cHekam-pa da ima ko da Nas nasljedi!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 (edited) valjda zato sto im je jezik duzi od prstiju... i od kurca mnogih ljudi.... Edited November 21, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent
Dragana Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 *Dragana, sto si se zbunila.... Da ne bude ''spama'' de podsijeti me sHta tacnije bijese tvoj odgovor na pitanje ''Zašto Postoji Malo Žena Gitarista?'' ccc najbolje da se secam da, a sad sam se setila zasto spam mora postojati ....go on
Dushan S Posted November 21, 2005 Author Report Posted November 21, 2005 Dabome, i mamine klinke! Ah....jedva cHekam-pa da ima ko da Nas nasljedi! C c c... Evo sad si se ispalila i odala se da priželjkuješ sinove a ne kćeri
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ej sirota moja Ti neces moje kceri radjati Sa oba oka boje kisa K’o sto ih imamo ja i ti Bas se slusa Gibonni
Helle Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 C c c... Evo sad si se ispalila i odala se da priželjkuješ sinove a ne kćeri Prvenstveno gledajuci ''mamini klinci'' se i jeste odnosilo na sinove/kceri! Al' ako basH bude sin, bice mi pocHast da ga nazovem po tebi!
Dushan S Posted November 23, 2005 Author Report Posted November 23, 2005 Prvenstveno gledajuci ''mamini klinci'' se i jeste odnosilo na sinove/kceri! Al' ako basH bude sin, bice mi pocHast da ga nazovem po tebi! Vala bolje nemoj, osim ako su vanbračna, onda neće biti muža da se ljuti: Inače vezano za tematiku, postoji refren sa Džibonijevog drugog albuma, a koji glasi: O tebi ja već davno nisam čuo niti riječ O tebi nisam čuo niti "A" Ak je tvoja ljubav plodom urodila već Nek se dijete zove kao ja Cirkus od teksta
Helle Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Sine, mir.... Kad smo vec kod Gibonnia probaj da odsviras ''Ruza Vjetrova'' koja opustajuca melodija!
Arch Enemy Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 to vam je isto kao kad zene prave dvokorak u kosharci. mislim to kad sviraju gitaru!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Vala bolje nemoj, osim ako su vanbračna, onda neće biti muža da se ljuti: Inače vezano za tematiku, postoji refren sa Džibonijevog drugog albuma, a koji glasi: O tebi ja već davno nisam čuo niti riječ O tebi nisam čuo niti "A" Ak je tvoja ljubav plodom urodila već Nek se dijete zove kao ja Cirkus od teksta zavidno poznavanje.... text je inace narodnjak....
Helle Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 (edited) zavidno poznavanje.... text je inace narodnjak.... Idi BRE-narodnjak ti taj u gacama.... *Arch Enemy-e brate, da me vidisH kako maherski ''driblujem'' s djitrom! Edited December 18, 2005 by Hellenoranotos
Arch Enemy Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Idi BRE-narodnjak ti taj u gacama.... *Arch Enemy-e brate, da me vidisH kako maherski ''driblujem'' s djitrom! ql
Helle Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 ql No, Boki cesH da ti dobacim primjer tj. jednu od pijesama s albuma nam!
Helly ~snowidija~ Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 ala sam se ismejala....he he he....ja sviram gitaru! bash ste smeshni... ima malo zena gitarista iz prostog razloga jer je opshte prihvacena chinjenica da su gitaristi mushkarci, a zene, to tako prihvacaju pa se retko usudjuju da urade neshto drugachije...ali ima nas...ima nas!!! takodje to nema nikakve veze sa tim shto su zene nezniji pol, ili shto imaju "jezichinu"
Helle Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Nije tebi dobro.... Idi prosHetaj, nije ova tema za tebe! To je tako sexy kad zensko se uhvati gitare....
AlexiMyGod Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Ma,svirala sam ja gitaru...nego me je mrzjelo da vjezhbam... Ostavila sam je prije nekoliko godina i sad mi je zhao... Ma,uzecu privatne chasove.Ja cu biti zhenski Alexi Laiho!
Recommended Posts