METAL Man Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 meni se vise svidja crna hello kitty al imala sam para samo za lejm astera al bar je crveni ma roze bre.
Black Diamond Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 (edited) mrzim roze boju al najvise bi volela da nadjem leopardastu gitaru cenim da bi kostala iljadu evra ... mislim da ovo i odgovara na pitanje zasto ima malo zena gitarista kastm gitare kostaju boga oca a zene oce da im sve bude lepo i slatko Edited November 19, 2007 by Didica
Limunovo_Drvo Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Djevojkama je bolje da budu DJ Escajg...
ElDiablo Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Didice, nije problem gitara, nego shto josh samo tri pesme znash. A koje su to? Inache Jennifer, gitarista od tog kretena majkl majmunolikog dzeksona, strashno svira, a Litta Ford je bila lepa
Hudini Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 ima hello kitty gitarica keva A pazi ovu:
Black Diamond Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Didice, nije problem gitara, nego shto josh samo tri pesme znash. A koje su to? Inache Jennifer, gitarista od tog kretena majkl majmunolikog dzeksona, strashno svira, a Litta Ford je bila lepa da ali nisam imala gitaru zadnjih deset godina, tek nedavno, do sad sam imala vremena "samo" tri da naucim i to su god of thunder, detroit rock city i phantom of the opera jebiga
Chile Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Bas me interesuje kako to zvuci. Jer ih znas cele ili samo delimicno.
Black Diamond Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 cele pobogu pa ubili bi ne ostali da ne znam! znam i po redu sve!
Chile Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Koji ostali, hoces da kazes da sviras u nekom bendu. One dve pesme su od Kiss-a a phantom of the opera jel to mislis na pesmu od Maiden-a?
Chile Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Znaci znate tri pesme. Kad budete nastupali obavesti me, to bi bas voleo da cujem kako zvuci. Naravno ako se ne raspadnete do tada, sto se cesto pre desi. Ja to dobro znam
Black Diamond Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Znaci znate tri pesme. Kad budete nastupali obavesti me, to bi bas voleo da cujem kako zvuci. Naravno ako se ne raspadnete do tada, sto se cesto pre desi. Ja to dobro znam nacekaces se...
Routasydän Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Znas da sviras celu "Phantom of the opera"?!?!?!?!?!?!!?!?!
Black Diamond Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Znas da sviras celu "Phantom of the opera"?!?!?!?!?!?!!?!?! da al ne bas po redu ponekad zaboravim neke delove
Dersu Uzala Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 'di me nadje sa 'God Of Thunder'. To je bio mosh pre mosha. Motjna stvar. Pogotovu sa Live in L.A. (Alive II).
Black Diamond Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 pa tu sam prvu naucila zato sto nije puno teska a ima dosta gitare
WHISPER_EVE Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 ovako.. zasto postoji malo zena gitarista.. boli me cose.. Ana Popovic je jedna ali vredna.. uglavnom.. toliko bi volela da naucim da sviram taj instrument da je to potpuno nenormalno.. i Boli me ono sto nemam da li ce neko da mi gleda u sise, dupe ili medjunozje kada budem svirala tu gitaru.. ja samo zelim da izbendujem zicu, da osetim taj prljavi svuk, da mi svaka pesma ne zvuci njanjavo kad je smislim, da jednog dana mogu da odsviram foxy lady i da ne budem staticna na bini kao sto sam bila do sad.. imam 20 godina i znam da je kasno.. ali boli me dupe.. naucicu tu gitaru da sviram i kupicu sebi jednog Les Paula i Marshalla i bice mi do jaja.. i sad.. ko hoce da me uci..?
Rehabilitovani Bagrem Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Isprazni inbox jer ima da ti pristigne puno ponuda u isti
cutak Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Isprazni inbox jer ima da ti pristigne puno ponuda u isti
Dushan S Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 Na youtube-u se može naći dosta njenih clip-ova http://www.orianthi.com/ Sviranje u fazonu Santane nije maj kap of ti, ali svira, ne zajebava se. Vrlo dobro! Nije gitara, ali vunderkind Tal Wilkenfeld je izazvala senzaciju kad se pojavila sa Jeff Beck-om na Crossroads festivalu, koliko sam skapirao dete (a nekako tako i izgleda bebeće) ima 21 godinu, svira bas ne toliko dugo i jebe keve http://talwilkenfeld.com/ Pogledati recimo ovo http://www.youtube.com/watch?v=DJGCOq89a2o...feature=related
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Sta ti je redovan sex izgleda ko da ide u osnovnu:(
NećuDisplejNejm Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ja sam sebi kupila akustaru za rodjendan i ima da naucim da je sviram makar mi to bilo poslednje.sve u 3 lepe ako ne naucim. HA!!!
Herr_Wolf Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Ako, da si ti nama živa i zdrava Skini Spiders
Recommended Posts