Morello Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Celu becku filharmoniju sa sve Zubinom Mehtom.
3MAJ Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 e ali ako tako razmishljate da je recimo tresh muzika suvishe agresivna za devojke, onda prema toj logici one uopshte ne bi trebale da slushaju tu muziq... mislite o tome
Dushan S Posted August 31, 2004 Author Report Posted August 31, 2004 Kako bre? Jagodice leve ruke su grublje, ne strasno grube, ali ipak grublje od desne...E sada, ja mogu da pričam samo na osnovu sopstvenog iskustva, nisam drugim gitaristima zagledao jagodice. Prvih nekoliko godina sviranja, da, jagodice se deru i gule, sporadično poneki žulj. Nakon tog vremena pa do danas (osim ako ne napravim dugu pauzu pa se usviravam) površina jagodica je ista i na levoj i na desnoj ruci, jedina razlika je što se pod pritiskom oseti da je koža na jagodicama leve deblja. Jednom kada se koža konačno navikne, sve je ok. Toliko off topic-a. Jel' se seća neko od ljubitelja shred-a ovde, bila je jedna riba koju su kolege hvalili, mislim da je izdala 2 albuma za Shrapnel Records, ne mogu da se setim imena, kanađanka ako se ne varam? Kao da je francusko prezime. Bedak, a čak sam pročitao i jedan intervju sa njom.
Dragana Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 U redu, ja pravim pauze, tako da to objasnjava nase nesuglasice
Froiibaad Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Jel' se seća neko od ljubitelja shred-a ovde, bila je jedna riba koju su kolege hvalili, mislim da je izdala 2 albuma za Shrapnel Records, ne mogu da se setim imena, kanađanka ako se ne varam? Kao da je francusko prezime. Bedak, a čak sam pročitao i jedan intervju sa njom. Who cares Ana Popovic rules
Dushan S Posted September 1, 2004 Author Report Posted September 1, 2004 Aha, evo je: http://www.jayefoucher.com/ A male mp3 fajlove možete recimo čuti i ovde: http://www.guitar9.com/contagiousgrooves.html Mada mi je malo sterilno... Doduše, meni je najveći deo gitarista tog tipa takođe sterilan ma kog pola bili... A Ana Popović mi je OK, dok se drži slajda. Kad krene da svira prstima... Elem, samo nek se drži slajda i pevanja. U redu, ja pravim pauze, tako da to objasnjava nase nesuglasice Nesuglasice između tebe i tvojih prstiju?
Dragana Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 izmedju tebe i mene: ja tvrdim da postoji razlika izmedju leve i desne ruke, a ti da nema.. Sheesh
Lara_84 Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 A zasto toliko pravite buku oko sviranja gitare, kao da je to teze od ostalih zicanih instrumenata.
3MAJ Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 e to je ono shto zhensko verovatno nikada netje motji da shvati... shta zaista gitara predstavlja nekome ko je svira...
BigNotBen Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Gitara je najbolji, najljepši, najjači, najbolji opet i sve naj instrument koji gitaristi predstavlja apsolutni prioritet. Gitara se voli ko prva cura, ako ne i više, ma šta ko cura, ma ko prvo auto.
Froiibaad Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Gitara je najbolji, najljepši, najjači, najbolji opet i sve naj instrument koji gitaristi predstavlja apsolutni prioritet. Gitara se voli ko prva cura, ako ne i više, ma šta ko cura, ma ko prvo auto. decko ti bolesniji i od mustaine i martyjA+DARIJUS ZAJEDNO
Генеральный Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 A Ana Popović mi je OK, dok se drži slajda. Kad krene da svira prstima... Elem, samo nek se drži slajda i pevanja. Dabre i da ne koristi onaj wah, nekako mi cudno zvuci... Jos ako je gledas dok svira - izgleda kao pubertetlija sa viskom mlecnih zlezda koji jase po wah-u dok odgovara voodoo chile na casu muzickog. Ali nema stvari koja je vise seksi u muzici od devojke koja peva, err, blues... Natrag na topic: mislim da nema mnogo zena gitarista upravo zbog toga sto ima previse muskih 'gitarista' + nijedna zena ne moze da voli sebe onoliko koliko muskarac moze da voli sebe (setimo se samo koliko smo puta sebi namignuli dok se gledamo u ogledalu ) + pucaju prsti pri pocetku - to nije zenstveno + muskarac moze imati gitarskog idola do smrti - zene to prerastu, ergo samo muski mogu biti deca do Kraja + nijedna zena ne moze da se primi na solazu koju svira/cuje kao sto to moze muski + zena izgleda cudno dok drzi gitaru + muskarac izgleda prirodno dok solira + zene koje vode boemski zivot? ne? gitara je nacin zivota + najpoznatiji slikari? muskarci? - zivot umetnika je za iracionalnu osobu - zene su ipak racionalnije + postoji vise razlicitih tipova muskaraca nego zena + da li mozete da zamislite muskarca kome draga svira solazu na uvce? + muskarci koji cekaju u redovima posle koncerta na kres sa svojom gitarskom heroinom? dobro, na ovo ne odgovarajte... + jos gomila drugih gluposti kojih cu se setiti i dopisivati ih na ovaj topic!
BigNotBen Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 (edited) decko ti bolesniji i od mustaine i martyjA+DARIJUS ZAJEDNO Ne znam šta si ovdje htio da kežeš, al' ja ću to shvatiti kao kompliment, pa hvala. Čovjek mora da živi svoje strasti, ne sa njima, a ja gitare obožavam i one su moja najveća strast Edited September 1, 2004 by BigNotBen
Mr. Smarty Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 (edited) Dabre i da ne koristi onaj wah, nekako mi cudno zvuci... Jos ako je gledas dok svira - izgleda kao pubertetlija sa viskom mlecnih zlezda koji jase po wah-u dok odgovara voodoo chile na casu muzickog. Ali nema stvari koja je vise seksi u muzici od devojke koja peva, err, blues... Natrag na topic: mislim da nema mnogo zena gitarista upravo zbog toga sto ima previse muskih 'gitarista' + nijedna zena ne moze da voli sebe onoliko koliko muskarac moze da voli sebe (setimo se samo koliko smo puta sebi namignuli dok se gledamo u ogledalu ) + pucaju prsti pri pocetku - to nije zenstveno + muskarac moze imati gitarskog idola do smrti - zene to prerastu, ergo samo muski mogu biti deca do Kraja + nijedna zena ne moze da se primi na solazu koju svira/cuje kao sto to moze muski + zena izgleda cudno dok drzi gitaru + muskarac izgleda prirodno dok solira + zene koje vode boemski zivot? ne? gitara je nacin zivota + najpoznatiji slikari? muskarci? - zivot umetnika je za iracionalnu osobu - zene su ipak racionalnije + postoji vise razlicitih tipova muskaraca nego zena + da li mozete da zamislite muskarca kome draga svira solazu na uvce? + muskarci koji cekaju u redovima posle koncerta na kres sa svojom gitarskom heroinom? dobro, na ovo ne odgovarajte... + jos gomila drugih gluposti kojih cu se setiti i dopisivati ih na ovaj topic! Ovo mozda govorim prvi put nekome na forumu...ti si decko genije ...bar u vezi ove tematike Takodje svaka cast Ben-u i 3MAJ-u Edited September 1, 2004 by Marty F
Vukica Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 A zasto toliko pravite buku oko sviranja gitare Zato sto je to tema.
Lara_84 Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Zato sto je to tema. Pa ponashate se kao da se tehnika ne znam-koliko razlikuje od sviranja ostalih zicanih instrumenata.. te zuljevi..te neki problemi kao da je u pitanju bavljenje motikom.. A tema su zene gitaristi!!
3MAJ Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 pa u tom sluchaju tema treba da bude prazna... mala shala ali takodje se slazhem, mislim da je neko ovde rekao (ili nije), da devojke bolje sviraju klavir od mushkaraca
The Philosopher Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Ima jedna Ana sa Kanarevog brda, koja jako jako lepo tambura; bolje nego bar 90% muskih gitarista koje sam mogao da cujem iz bgda. Svira neki hard rok, a svirala je u crvenom baronu ranije. Mislim da je taj bend prestao.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Ja sam je gledao u Zemunskoj jako davno, kad nisam znao sta je gitara... Dosta prilicno kompetentnih gitarosha je hvali
Генеральный Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Ovo mozda govorim prvi put nekome na forumu...ti si decko genije ...bar u vezi ove tematike Takodje svaka cast Ben-u i 3MAJ-u 10x... Ae neka svako napise po neki 'razlog' pa da posle napisemo knjigu o tome...
Mr. Smarty Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 e' date='2. 9. 2004, 19:11'] Ja sam je gledao u Zemunskoj jako davno, kad nisam znao sta je gitara... Dosta prilicno kompetentnih gitarosha je hvali Kako izgleda?
Dragana Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 e to je ono shto zhensko verovatno nikada netje motji da shvati... shta zaista gitara predstavlja nekome ko je svira... Zensko to shvata jaaaako dobro
Генеральный Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Zensko to shvata jaaaako dobro Ej, alo! Ne shvata!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Kako izgleda? ne secam se Kada posle toliko godina pokusham da se zadubim u secanja sa te svirke iskoci slika Tanje Banjanin znaci visok procenat deformacije
Recommended Posts