Hisara Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Tek sad vidim da postoji ova tema... Mislim da sam jednom levitirala u snu, je l' moze covek da ima takav trip ako je bio na putu ka uspesnoj astralnoj projekciji? Pitam, jer nikad svesno nisam pokusavala da izvedem tako nesto. A desilo mi se, kad sam se probudila i otvorila oci, da ne osecam krevet pod sobom. Osetila sam kako se spustam i tek posle par sekundi osetila krevet pod sobom. Je l' se to desilo nekome?
Господин Граул Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Meni se desilo na kratko, jednom. Bio je neverovatan osećaj. Izlaženje iz tela ... i malo je jezivo bilo. Dakle u nekom polusnu sam se setio da meditiram i to je bilo to. Paraliza sna je nešto drugo, neprijatna je strašno i to mi se dešavalo na desetine puta, uglavnom kad spavam popodne. Skoro uvek kreće i gušenje koje je užasno neprijatno...
Hisara Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Jeste jezivo... sto je najgore nisam ni sigurna da l' sam napustila telo... gadan trip. Da bar koristim neka nezakonita opojna sredstva pa da znam zasto sam se istripovala...
Novaliis Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ok, evo jedne proste vezbe. Najbolje je raditi popodne, nakon dremke od par sati.. lezite udobno i probajte da ne mrdnete nekih pola sata. Oseticete peckanje po telu ili svrab, cisto da bi vas mozak proverio da li zaista spavate (jer se telo ne mrda). Ako uspete da ga prevarite, verovatno cete imati blage halucinacije..a nakon toga vrlo moguce uci svesni u san. Jedino je vazno da se ne mrdate.
SweetNurse Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ok, evo jedne proste vezbe. Najbolje je raditi popodne, nakon dremke od par sati.. lezite udobno i probajte da ne mrdnete nekih pola sata. Oseticete peckanje po telu ili svrab, cisto da bi vas mozak proverio da li zaista spavate (jer se telo ne mrda). Ako uspete da ga prevarite, verovatno cete imati blage halucinacije..a nakon toga vrlo moguce uci svesni u san. Jedino je vazno da se ne mrdate.
Novaliis Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 U pitanju je lucidno sanjanje, jedna vrsta voljnog napustanja tela, poput astralne projekcije. Peckanje i svrab dok lezimo nepomicno se javljaju da bi reagovali, pomerili ruku i sl. a to je signal mozgu da ne spavamo. Ako se odupremo tim smetnjama i neko vreme lezimo nepomicno, pocecemo da sanjamo na javi, i onda sve sto treba da uradimo jeste da posmatramo lsike i udjemo u njih. Ovo je jedna od najprostijih vezbi za postizanje lucidnog sna.
SweetNurse Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 mislim da cu se astralno projektovati na drugu temu,ovo je isuvise jezivo
Novaliis Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Pa i nije bas, dobar trip je imati lucidan san. Astralna projekcija je jezivija.
tier_mfkr Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Ja bih da se astralno projektujem na Kim Kardashian, kako je to izvodljivo? 4
Ciribiribela Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 ..čitala sam svašta o astralnoj projekciji.iskustva ljudi itd. ..zanimljivo mi sve to.voljela bih i ja jednom
Novaliis Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Bas u knjizi koju sam upravo procitao, Ti, Zauvek postoje lekcije o astralnoj projekciji, izmedju ostalog.
Trwe Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Ok, evo jedne proste vezbe. Najbolje je raditi popodne, nakon dremke od par sati.. lezite udobno i probajte da ne mrdnete nekih pola sata. Oseticete peckanje po telu ili svrab, cisto da bi vas mozak proverio da li zaista spavate (jer se telo ne mrda). Ako uspete da ga prevarite, verovatno cete imati blage halucinacije..a nakon toga vrlo moguce uci svesni u san. Jedino je vazno da se ne mrdate. ovo do smajlija je tachno 100%,deshavalo mi se da mi se udovi "uspavaju" kad ih ne mrdam neko vreme npr dok gledam tv najcheshce.a nadalje nisam nikad probao,ali cu pokushati
Novaliis Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Taj prvi deo je i laksi. I da napomenem jos jednom da to nije atralna projekcija, vec samo prosta vezba za ostvarivanje lucidnog sna.
PajatheTrut Posted December 14, 2012 Report Posted December 14, 2012 Ево вам нешто о последицама астралне проџекције. Тешко демонско срање! 1
Demon Seed Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 (edited) Upisi se na fax kod Miroljuba, zimi ti Edited January 5, 2013 by Demon Seed
sale 3sm Larry Flynt Posted January 10, 2013 Report Posted January 10, 2013 Jel to ona budala sto je htela Holandiju da potopi i sto je otvorio "univerzitet" u NS,ono gde Ceda Cvorak kao predaje? :haha: :haha:
bo88gdan Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Jeri neko zna u kakvom su odnosu to sto vidim shadow people i to sto sam mesecario kad sam bio mali i Jeri uopste ima to neke veze? 1 1
Fapril ethereal Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 zavisi.. jel ti se HellSarma ukazuje astralno projektovan ili kao senka? 2 2
bo88gdan Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 zavisi.. jel ti se HellSarma ukazuje astralno projektovan ili kao senka? Nije sprdnja ozb sam 1 1
PajatheTrut Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Verovatno ima neke veze sa tvojom bradom posto ti se ceo zivot poceo vrteti oko nje 1 2
bo88gdan Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Verovatno ima neke veze sa tvojom bradom posto ti se ceo zivot poceo vrteti oko nje 2
Demon Seed Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Jedino da se Novaliis projektuje u neki od svojih naloga pa da ti odgovori na pitanje. Ili neka ti se javi u obliku mehaničkog vilenjaka, da se ne loguje...
Recommended Posts