FromTheMIndOfASickPeople Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 ~' date='31. 3. 2005, 14:09'] pa kad vecj krenesh neshto da prichash,zavrshi do kraja...po ko zna koji put ti to kazem. izvini .. ali ti si pitala jel neko .. nisi trazila imena. . ja ti kazem da znam da neko jeste.. ali ne mogu ti reci tachno ko ...
Zagrivuk Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 @~[black_angel]~ @FromTheMIndOfASickPeople Ako van sad lupim warn, nece biti lepo pogledajte novi pravilnik
.alex. Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ok,BT no problem.. daklem shto se astralne projekcije tiche.. nisam chitala sve strane...zelela bih da dodam josh par stvari.. pominjali ste praktichne metode,to je ok,i zaista su super... e sad,ja sam chitala da je povoljno za astralnu projekciju da se koriste mirishljavi shtapici[ima ih svuda sad,najvishe u india shopovima] i razna ulja... takodje,da bi se shto bolje projektovali,ili shto pre ne treba da pijete/pushite povoljne su vezbe relaxacije,ritmichkog disanja.. i josh jedno-prilikom astralne projekcije nikako ne lezati na levoj strani!! to je to za sad...ako vas josh neshto interesuje pitajte.. mada mislim da je sve lepo objashnjeno josh na pochetq..
Zlovrag Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 ljudi ako se ponavlja isto pitanje sorry Postoji li neka literatura, moj otac je nesto citao, ali nakon njegove smrti keva je to bacila (on je (cuo sam iz price) dostizao neke visoke nivoe, tipa, pricao je sa mrtvima) , sa treninzima ??? Hvala unapred !
Dushan S Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 (edited) Ne možeš pričati sa mrtvima, osim ako nisu jako sveže upokojeni. Većina takvih priča su izmišljene ili se radilo o nečemu drugom. Knjiga: M. Gligorijević Gaon - "Astralna Projekcija" Edited April 13, 2005 by Dushan S
gadget Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Ne možeš pričati sa mrtvima, osim ako nisu jako sveže upokojeni. Većina takvih priča su izmišljene ili se radilo o nečemu drugom. Knjiga: M. Gligorijević Gaon - "Astralna Projekcija" odlichna knjiga od Gaona.. shto se tiche prichanja sa mrtvima,pri shamanskom transu-astralu moze se provereno prichati sa mrtvima,tj mozda se samo crpe informacije iz kolektivnog nesvesnog nasheg uma za ovaj sluchaj samanskog transa sam siguran jer znam iz prve ruke...
.alex. Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Ne možeš pričati sa mrtvima, osim ako nisu jako sveže upokojeni. Većina takvih priča su izmišljene ili se radilo o nečemu drugom. Knjiga: M. Gligorijević Gaon - "Astralna Projekcija" eh,mislim da sam pominjala tu knjigu it really works
Zlovrag Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 e, verujte mi ni ja nisam siguran za to da je pricao sa mrtvima, ali tako mi je rekla baba (on je njoj sve pricao). Hvala za literaturu !
Dushan S Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Mogao je da priča sa napuštenim astralnim telima mrtvih, koja ponekad imaju dovoljno energije da zasebno traju još neko vreme, ili je mogao da "priča" sa nečim sa astrala, što je isčitalo njegovu ideju da postoje "Mrtvi sa one strane" i onda mu se predstavilo na taj način. Ko je umro, umro je, otišao.
Inuria Malkava Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Imala sam iskustva vezana za astralnu projekciju. Jedno spontano i dosta izazvanih. Iako sam u pocetku bila skepticna i verovala da je u pitanju autosugestija, razuverila sam se. Postoje razne metode za ovajanje astralnog tela od fizickog, ali u svakoj vazi ista grupa pravila. Naci mirno mesto - koncentrisati se - disati na poseban nacin - pripremati se oko sat vremena - moliti se za zastitu na astralnom putu... http://www.mo-of-the-myst.cityslide.com
Inuria Malkava Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Mogao je da priča sa napuštenim astralnim telima mrtvih, koja ponekad imaju dovoljno energije da zasebno traju još neko vreme, ili je mogao da "priča" sa nečim sa astrala, što je isčitalo njegovu ideju da postoje "Mrtvi sa one strane" i onda mu se predstavilo na taj način. Ko je umro, umro je, otišao. Nakon smrti, astralno telo "vrslja" jos neko vreme medju svojima, ako to zeli ili ako se umrlo nasilno, iznenada ili pre vremena, tako da je u nekim slucajevima moguce uspostaviti kontakt sa umrlom osobom... Mada, njima to smeta da produze dalje sa svojim odvajanjem od sveta u kome su boravili, tako da ne treba na silu uspostavljati komunikaciju. U svakom slucaju, duh umrlog ne moze nikako da naskodi, da u besu odize predmete i sl. To su vec neki drugi fenomeni.
Ol' Scratch Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Nakon smrti, astralno telo "vrslja" jos neko vreme medju svojima, ako to zeli ili ako se umrlo nasilno, iznenada ili pre vremena, tako da je u nekim slucajevima moguce uspostaviti kontakt sa umrlom osobom... Mada, njima to smeta da produze dalje sa svojim odvajanjem od sveta u kome su boravili, tako da ne treba na silu uspostavljati komunikaciju. U svakom slucaju, duh umrlog ne moze nikako da naskodi, da u besu odize predmete i sl. To su vec neki drugi fenomeni. Chetrdeset dana po verovanju hrishcjana... Mnogo su mi simpatichne analogije pa to ti je... Reche jedan nihilist'...
Inuria Malkava Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) Chetrdeset dana po verovanju hrishcjana... Mhm. I za to vreme treba pokriti sva ogledala, da se upokojeni ne uplasi kad shvati da mu nema odraza... Edited May 23, 2006 by Three Tears
Inuria Malkava Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Odakle vam te informacije za hriscanstvo? Ono sto ja znam sam pokupila iz nekih starijih knjiga o narodnim verovanjima sirom Srbije... Pisu o obicajima povodom znacajnih trenutaka u zivotu - rodjenju, vencanju, smrti, o narodnim gatanjima, starim proricanjima, simbolici snova, vlaskoj magiji, lecenju biljem... Ja sam imala srecu da pronadjem autenticna izdanja, ali to svako moze da pogleda na internetu.
Inuria Malkava Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) Ali to nema veze sa hriscanstvom? Eh, kao da ne znas koliko je sve to izmesano... Mnogi misle da ima i praktikuju to kao hriscanstvo. U krajnjoj liniji, pisu i o krstenju... U svakom slucaju, meni je to krajnje zanimljivo. Srolikost srpskih obicaja... Edited May 23, 2006 by Three Tears
Novaliis Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Pa to, izmesano je dosta toga a te stvari " o narodnim gatanjima, starim proricanjima, simbolici snova, vlaskoj magiji, lecenju biljem..." ne pripada hriscanskom delu definitivno.
Axeanosilas Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Eh, kao da ne znas koliko je sve to izmesano... Mnogi misle da ima i praktikuju to kao hriscanstvo. U krajnjoj liniji, pisu i o krstenju... U svakom slucaju, meni je to krajnje zanimljivo. Шта је измешано и како се измешало? Какви црни снови, каква влашка магија...
Inuria Malkava Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Шта је измешано и како се измешало? Какви црни снови, каква влашка магија... Pa vlaska magija ima najvise upliva na istoku Srbije... Razne obicaje smo pokupili od njih. Mogu o tome da drvim, ali je Ovo je tema o astralnoj projekciji...
Tetragrammaton Cleric Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Шта је измешано и како се измешало? Какви црни снови, каква влашка магија... Sve je zimesano, pocev od ostavljanja hrane na grobovima, do ''svetog Ilije'' Sjajan sajt koji se tice tehnika i objasnjenja astralne projekcije je: Astral Dynmics. Preporucujem toplo.
sunessence Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Pa to, izmesano je dosta toga a te stvari " o narodnim gatanjima, starim proricanjima, simbolici snova, vlaskoj magiji, lecenju biljem..." ne pripada hriscanskom delu definitivno. Тачно. Тешко да то има везе са хришћанством. Кад смо већ код тих фамозних 40 дана, занимљиво је како је у нашој народној традицији то период повезан са доласком на овај свет и одласком са истог. Када се беба роди, баш тих 40 дана се сматра да је подложна утицајима разноразних злих сила и сл. Опет, то је период када се формира лобања (ако сте приметили, беби као да глава пулсира, док је лобања, да тако кажем, мека), тако да.. није то тако неосновано као што се чини на први поглед.
Inuria Malkava Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Danas to ima veze sa hriscanstvom, iako je u pitanju sudar svih mogucih verovanja koja su se nalazila na tim prostorima. Mi mozda znamo da to nema veze, ali to nije vazno i ne menja poglede vecine. Da, taj deo lobanje se zove fontanela...
Axeanosilas Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Sve je zimesano, pocev od ostavljanja hrane na grobovima, do ''svetog Ilije'' Sjajan sajt koji se tice tehnika i objasnjenja astralne projekcije je: Astral Dynmics. Preporucujem toplo. То је глупост и то треба искоренити... Опет, ја никакву везу АП и тих глупавих обичаја не видим... Што ће рећи, држите се АП... Ако неко хоће тему "Обичаји у Срба" (знам да је неправилно, али конструкција ми се допада) нека каже и отворићу је...
Inuria Malkava Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Naaaah... od takvih obicaja ljudi se samo nerviraju. Kazem ja lepo pre par poruka, skrenuli smo sa teme (od AP do fontanele ). Sta kazu ostali, da li da otvorimo temu o obicajima Srba?
Recommended Posts