Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobra pesma, ali ume da dosadi, ipak više volim pikanteriju

Nerealno dobar spot...

Meni je fascinantno kod ZZ Topa što su 80ih i 90ih uspeli da prodaju 70s južnjački bluz rok umotan u ruho tada novih trendova, najapsurdniji pobednički momenat je kad natapirane 80s ribe otkidaju dok đuskaju na rednek bluz rok rifove u Sharp Dressed Man spotu.

Ovaj svemirski custom 1933. Ford Model B (kultni "Eliminator") u Rough Boy spotu je ultimativni simbol toga što pričam. :wub:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Auff baš sam ih slušao ove godine dosta, a sad je vreme za obrtanje ostatka diskografije koji nisam obrnuo. RIP Dasti jedan od jačih pratećih vokala u rokenrolu :wub:

Sad gledam, 72 godine od čega preko 20 godina ima dijagnostifikovan hepatitis C, dobio od kurvi... Svaka njemu čast u takvim okolnostima da doživi toliko, nek je nazdravlje nama živima samo i teraj. :D

Posted

Može i jedan klasik da se pušti gde Dasti peva pola pesme:

Baš uzeh nešto da pijuckam večeras, realno je samo falilo da je neko umro pa da bude kompletirano veče...

Počujmo ovaj King Nothing intro na 1:34

• Like 1
Posted

Lepo i precizno rečeno, kolega...

I'm dealin' with a feelin'...

Kad pusti lick između stihova u refrenu... To je to. Ja inače nisam neki ljubitelj ni bluza ni bluz roka, da uđe u zapisnik, ovo je vanserijsko bluz izražavanje.

She likes cocaine! :[

• Like 1
Posted
11 hours ago, Demon Seed said:

Kako spavaš noću ti dok podržavaš Šiptare iz te neke bedne ogorčene na srpstvo fore?

Dimone, ne smetaj s tim gedžizmima dok odajemo poštu pravom muzičaru. Jedino gore je ono dumre neko u Metaliki ili AC/DC