Helle Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 zZz top-"legs"! Onaj spot im je do J@j@! Fanki buttttt its rokenrol bro! zZzZZZZ Give me all your lovin'.....YEyyyyy LoVeee ZZ-TOP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 (edited) Vidis,nikad nisam obratio paznju na to (mislim na muziku ZZ Top-a u pozadini).Uglavnom mi je nesto drugo odvracalo paznju u toj sceni A film je bas jako dobar... eee...i ti si mi neki roker...prodje dobra riba...a ti zaboravis na muziku...cccc... elem...zadnjih dana se bavim intenzivnim skidanjem zapisa sa koncerata...koji su cista magija... Edited January 19, 2005 by darijus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Cujmo sta imas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 Cujmo sta imas pa kuci imam mnogo toga...ali pretezno oficijelnih izdanja...koje ne volim...cale mi je fanatik... skinuo sam za svoju dushu koncert iz rockpalast-a 80'-te...i jos gomilu pojedinacnih pesama uzivo... ja sam maji ali se trudim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 eee...i ti si mi neki roker...prodje dobra riba...a ti zaboravis na muziku...cccc... Dobro...naravno da sam registrovao da se cuje ZZ Top,ali mi je to trenutno samo proletelo kroz glavu...a scana se zadrzala malo duze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 nabavio sam koncert Rockpalast,stvarno je odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Evo sa zakasnjenjem od jedno 3 godine poceo sam da skidam Mescalero,naslovna pesma je super,mada ni Alley Gator nije losa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ...La Grange... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 PRESTANI, ZABOGA MILOGA. NEĐIN JE ZADATAK DA IDE OD TEME DO TEME SA PJESMOM NA USNAMA I SUZOM U OKU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 "made into a movie"... corveta... pustinja... kraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ...Jug Amerike... ...Konji... ...ZZ Top... ...Prejak bend... ...La Grange... ( uh, kakav rif )... ( meni jaci od Smoke... )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 au al' ti izvlacis teme iz naftalina ZZ top moj dobar drugar... A Tush? Sharp dressed man? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ludilo, nema sta... I ne izvlacim ja - tema postoji vec i hi hi... Cisto jasnoce radi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 yeah...that's what I'm talking about... ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Znate sta je najveca droga? Pustiti 10 puta za redom "Sure Got Cold After The Rain Fell"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ...u svakom slucaju su bolji od Nevernih Beba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 yeah...that's what I'm talking about... Ne valja lista. Fali Blue Jean Blues... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 (edited) Ne valja lista. Fali Blue Jean Blues... ime diska je greatest hits... blue jean blues koliko god savrsena pesma bila...nikad nije imala "hit" titulu... kad bih se ja pitao...skoro bih sve pesme stavio na disk...tako da ono... Edited July 11, 2006 by darijus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 blue jean blues koliko god savrsena pesma bila...nikad nije imala "hit" titulu... Potpuno nezasluzeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ja sam ZZ neznalica dugo godina bio , pa me zanima, (resio ja da se prosvelim ) - sa kojim albumom bi bilo zgodno da pocnem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 ja sam ZZ neznalica dugo godina bio , pa me zanima, (resio ja da se prosvelim ) - sa kojim albumom bi bilo zgodno da pocnem? Rhythmeen cisto da ti udje pod kozu... onda si gotov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 yeah...that's what I'm talking about... ... kichast omot im kvari smek.... jedan poznanik koji zivi u engleskoj je izjavio da tamo zz slusaju kamiondzije.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) Ja sam wannabe kamiJondzija! ZZ Top je keva. Edited July 14, 2006 by Marty F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ljudi,u Blicu danasnjem pise na u junu dolazi ZZ Top u Bg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koncert godine sto se mene tice Bluz-rok veterani dolaze u Srbiju „ZZ Top“ u junu u Beogradu Američki bluz-rok veterani, bend „ZZ Top“ će, kako nezvanično saznajemo, u junu nastupiti u Beogradu, a mesto održavanja koncerta još nije određeno. „Taj mali stari bend iz Teksasa“, kako ih fanovi zovu, 1969. godine su u Hjustonu osnovali Bili Gibons, Dasti Hil i Frenk Bird. Osim po velikim hitovima kao što su „Gimme All Your Lovin“, „Chep Sunglasses“ i „Stages“ i „Give it Up“, i sjajnim spotovima, članovi grupe su poznati i po svom zaštitnom znaku - dugačkim bradama koje brižljivo neguju Gibons i Hil, koje ni na jednoj fotografiji nećete videti bez naočara za sunce. Zanimljivo je da jedino Bird, čije prezime u prevodu znači brada, gaji samo - brkove. Priča se da je 1984. godine kompanija „Žilet“ ponudila Gibonsu i Hilu po milion dolara da obriju bradu u reklami za ovu firmu, ali oni su tu ponudu odbili. Članovi grupe „ZZ Top“ su 2004. godine primljeni u „Rokenrol kuću slavnih“, a njihovu muziku karakteriše reski zvuk gitare Bilija Gibonsa (smatraju ga za jednog od najboljih američkih bluz gitarista) i upečatljiva ritam sekcija koju čine basista Dasti Hil i bubnjar Frenk Bird. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Covece!!! Ova godina ce bude ludaaaaaaaaaaaaaaaaa! Super vest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts