Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa sto je najgore hoce... Al' radije cju da puknem te pare nego da uzmem neku budjavu konzolu, koja cje biti tehnicki prevazidjenja od strane bilo kojeg PCa najnovije generacije i u trenutku kada bude izasla sa fabricke trake

Posted

Ortak skinuo igru, pre neki dan, on i njegov burazer je pikali do 3 ujutru, kazu da je odlicna ima toliko sitnih detalja, npr. da budzis telefon, pa imas internet u igri isl. zezalice.

Inace ortak me ubedjuje da je ovaj glavni lik Srbin, ja ne verujem dok ne cujem da prica srpski u igri :D

Verovatno cu danas da odem do njega da malo otpikam igru, pa cu kasnije da javim utiske....

Posted

During the course of the story, Niko is looking for someone who betrayed his old army unit and will stop at nothing to find him, enlisting help from wherever he can. It is later (toward the end of the game) revealed that the man who betray his army unit is Vlad Glebov. Niko is said to be between 5’11” and 6’2”, is between 28 and 32 years of age, 190-200 lbs and is Serbian.

Posted

Ja nešto ne znam da je ove godine izašlo još nešto što bi moglo da uđe u tu kategoriju, bez obzira na platformu... tako da igra ima sve uslove da bude igra godine, osim ako se ne desi neko čudo i Fallout 3 ne ispadne megakvalitetan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...