Sinstrel Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Patch je apsolutno ne bitan, sta vise od kako sam patchovao igru dva puta je "pukla". Pocepah se sinoc kada Niko dodje do Floriana i kaze mu na srpskom: "Otvori vrata, nemoj da si peder". Inace pohvalio bih realnu animaciju i odlicnu glumu. Pokreti likova su stvarno uverljivi i detaljni.
Salvation Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Igrica je keva. Nema toliko zanimljivih misija (npr pljacka banke je 10x gluplje odradjena po meni od Vice City-ja) ali su likovi daleko realniji i zanimljiviji. Jedina zamerka u inace sjajnom voice acting-u je sto su nasli nekog debila koji se brutalno muci da izgovara reci na srpskom (bosanskom, sta vec?!).. bolje bi bilo da su nekog naseg nasli pa da ne mora da se lazno trudi da prica broken english, a da kad prica na svom jeziku zvuci realisticno. No ajd, i to je ponekad zabavno ("u-daj-rijouu-sui-mi-auuto").
voodoo_ Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Obratite pažnju kako su kvalitetno odrađene animacije jebanja Nađite kuravu, trubnite joj iz kola ('G'), odvedite je u neku uličicu i posmatrajte uslugu od 70 dolara ladno su platili neku da odradi motion-capturing jahanja :)
Sinstrel Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Obratite pažnju kako su kvalitetno odrađene animacije jebanja Nađite kuravu, trubnite joj iz kola ('G'), odvedite je u neku uličicu i posmatrajte uslugu od 70 dolara ladno su platili neku da odradi motion-capturing jahanja :) Ha ha a znaci tako se prizivaju. Pokusavao sam da im nekako privucem paznju ali nisam uspevao. Obicno ih zgazim ili nesto slicno. Ne znam da li na isto jahanje mislimo ali ima ga i u strip clubu. Motion capture je kao sto rekoh odlicno uradjen i koliko sam mogao do sad da vidim uradjen je za svaki lik u igri posebno. Potvrdjujem da je moguce igrati GTA IV sa svim detaljima na max detaljima (distance je proporucljivo drzati na 30). Nema nevidljivih textura, sve glatko i namsinkano. DakleM, ovo pokrenuh sa GTX260. I ne, nisam kupio novu graficku zbog GTA. Ali i dalje jebeno ne mogu da verujem da igra ne podrzava anti-aliasing.
Satyr Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 (edited) DakleM, ovo pokrenuh sa GTX260. I ne, nisam kupio novu graficku zbog GTA. Ali i dalje jebeno ne mogu da verujem da igra ne podrzava anti-aliasing. poa sta i da jesi uzeo tu graficku zbog GTA, ja cesto uzmem nove graficke zbog nekih igara, a i to ce se desiti i zbog GTA edit: igra ne pordrzava SLI Edited December 24, 2008 by Satyr
Sinstrel Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Pa dobro ali ja nisam uzeo zbog GTA. Ukazala mi se prilika sa nekom kompenzacijom da u zamenu za prethodnu graficku i doplatu dobijem novu.
Baal Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MVDlO9F7qeQ
Rle Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 niko belic je lik iz filma behind the enemy lines , slichnost je velika
Angelystor Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MVDlO9F7qeQ :) Plakao sam...najjaci deo: "The highest settings are meant for the computers that haven't yet been created"
Jabba the Hutt Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Ljudi pomagajte! Nabavih igru konacno, instaliram je(Jbt, 15 gb!), crackujem i pokrenem exe fajl, kad kurchicj- izbaci mi error: "GTAIV FATAL ERROR RMN40" WTF?! Jel ima neko link za crack koji sigurno radi???
Sinstrel Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 http://thepiratebay.org/torrent/4560575/Gr...to_IV-Razor1911
Sinstrel Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Izasao danas Saints Row 2 http://www.saintsrow.com/ Podeljena su misljenja da li je bolji GTA IV ili SR 2. Skida se.
hypnos Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 a sta je to Saints Row? i gdje da skinem?
Sinstrel Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ostavio sam link za igru. Skines preko torenata isl. Moram primetiti da je u SR2 bolja muzika.
hypnos Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 ok,sad sam vidio. ima 7 gb...uh treba to skinuti
Rle Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 igra ima 15 gb , masa torenta i fajlova kada sam skidao ali za toliku muku malo dobijesh , vozi vozi pucaj pucaj vozi vozi
Жвакић Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ja sam danas 2 sata(!) instalirao igricu da bi mi na kraju pokazao grešku i neće da radi! Više pizdim što mu je toliko trebalo nego što ne radi.
hypnos Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 stavio sam da se skida,nadam se da ce mi moci kad je skinem. treba li jak komp za ovo cudo?
Satyr Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 sad sam gledao malo trejlere na youtube, igra mi izgleda jadno u odnosu na GTA 4
Belegurth Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Evo jedno misljenje o Saints Row 2 vs Gta4 http://www.escapistmagazine.com/videos/vie...12-Saints-Row-2 Iako volim gta, moram da se slozim za neke stvari
Recommended Posts