Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ha ha jedino zbog toga. ;)

ja ne mislim tako

u kuci imam 2 ista kompa koja imaju 8600 gt 512mb

na jednom ima 2 gb rama, a na drugom 4 gb rama

ovaj sa 4 gb moze duplo bolje detalje da izvuce

Otkri mi trik kako dobijas duplo bolje detalje sa 4gb jer ja sa svojih 4gb i dalje imam raspolozivu memoriju sa samo sa graficke (300mb) i dalje moram da pravim kompromise kada su u pitanju opcije za grafiku.

Ovo je standardna pojava kada igram sa najvisom rezolucijom, distance 1 i low texturama:

12054218qf3.th.jpg

Posted (edited)

da izashao je neki pach ali poshto nisam ni skinuo igru ne znam shta on chini ali tu je rockstar ga je izdao

Edited by Rle
Posted (edited)

istu konfiguraciju imam i bash pazarih 2 giga za 2700 , za vistu samo bi trebalo 2 giga jer mngo bolje radi

uzmi 2 giga i gt 8500 jer nije neka velika razlika izmedju giga i 2 a trebace ti svakako

Edited by Rle
Posted

A uzimajući u obzir da je 7800GT bolji od 8500GT, onda nema šta govoriti. :) A i plus to što piše da je minimum uglavnom nije dovoljno za kakvo-takvo ugodno igranje.

Posted

Po svim karakteristikama. To što 8500 ima "veći" broj od 7800GT, ne znači da je bolja. Kao što moja 7950GT jede 8500GT i 8600GT.

Posted
12054218qf3.th.jpg

Hahahah sad mi je jasno zasto kenjas da je grafika losa :P

Znaci zajebite dodatne memorije i sranja [ako imate 2 GB i vise], za 80 jura ima da se pazari Radeon 4670, sa kojim igra super izgleda na rezoluciji 1680×1050, medium texture quality, rendering na highest i onaj drawing distance i sranja koliko vam dozvoli.. u proseku postignes nekih 25fps sto je dovoljno za ok igranje.. plus treba da izadje patch ovih dana, pa se mozda nesto i time promeni.. [btw. ne znam sta lupate da je izasao, kad nije].

Posted

Kao radi... Prepoznao je 490mb na grafičkoj, spustio sam detalje pa koristi 290mb i ima ok fps... ali već na samom početku, u drugoj krivini mi nestanu i put i zgrade, vidi se po koja bandera, nekoliko ljudi... Više mi liči na bag, pošto i ako povećam detalje, opet se isto dešava.

Čekam patch, pa ako ni to ne pomogne, shift+delete.

Posted

Evo nacina da iskljucite glupu restrikciju kod grafickih opcija.

U target line fajla LaunchGTAIV.exe dodate - norestriction odnosno:

Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestriction

Sledeci korak je da se registrujete u jebeni Social Club jer u suprotnom vam nece prepoznati ovu komandu (barem meni nije). Registracija je besplatna i bezbolna.

Pustite igru i to je to. Nema vise limitiranja.

E sad... meni konkretno nema tekstura na zgradama i putevima sa high teksturama dok je sve ostalo ok i stvarno je high. Cim smanjim na medium sve oke. Sada igram sa najvisom rezolucijom, medium teksturama i distance koliko 'ocu (drzim ga na 30).

Eto. :D

btw, ima jos par nekih komandi koje se mogu dodati u target line ali mene je ova jedina zanimala tako da ne znam da li i sta rade ove ostale komande.

Posted

ja sam malo smanjio reazoluciju

meni je max rezolucija 1920x1200, ali kad to stavim onda ne mogu detalje da povecam

sad igram na 1440x900

stavio sam sve distance na 10

i oba ona sranja na medium

Posted

Ako launcher ne registruje ove parametre kao što su -nomemrestrict itd, napravite fajl commandline.txt u GTA folderu i u njega upište sve parametre koje hoćete u jednoj liniji. Npr

-norestrictions -nomemrestrict -minspecaudio -novblank

Sutra izlaze Catalysti 8.12, trebalo bi da donesu ubrzanje u igri na Radeonima.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...