voodoo_ Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Onaj dodatak za GTA IV za Xbox je doneo do jaja nove pesme. LCHC Bonus Songs: # At the Gates - "Slaughter of the Soul" # Drive By Audio - "Jailbait" # Celtic Frost - "Inner Sanctum" # Entombed - "Drowned" # Sepultura - "Dead Embryonic Cells" # Deicide - "Dead by Dawn" # Cannibal Corpse - "I Cum Blood" # Bathory - "Call from the Grave" # Kreator - "Awakening of the Gods" # Terrorizer - "Fear of Napalm" Ima spisak na wikipediji, na Liberty Rocku su tu još i Iron Maiden itd.
voodoo_ Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 MS je platio 50 miliona da taj dodatak bude Xbox ekskluziva, tako da neće.
Satyr Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 ma dobro ja ionako xbox kupujem za 2 meseca
Zoidberg Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Evo vam jedan klip od mene,cisto da ubije te vreme i pored svega,odslusate dobru pesmu :-) http://www.youtube.com/watch?v=GPOE3_Nio74 Inace sam igru odavno presao,sad se samo zejebavam po gradu i divljam...
lemmy sixx Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Imam problem.Skinuo sam ovo kurvino sranje.Pod jedan,napatio sam se da otpakujem jebene ISO fajlove,ko da sam jebeni Pentagon hakovao,u pizdu lepu materinu.Mountujem ih,krene autoran,ja accept...i nista.Jebeno nista.Je l' imao neko slican problem?
Satyr Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 hoces da kazes da nece da se pokrene instalacija???
MudriPanj Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 zajebi autoran, nadji setup.exe ili tako nesto tako se to radi
lemmy sixx Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 PA nisam debil,naravno da sam to probao. hoces da kazes da nece da se pokrene instalacija??? Da...kao sto sam rekao,ni preko autorun-u niti direktno preko setup.exe.Mountuje u DAEMON-u bez problema,ali jedino sto hoce da uradi je da pokrene autorun.Ne i instalaciju.
lemmy sixx Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Zaista mi fantasticno radi. Probacu nove drivere staviti.
lemmy sixx Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Al' bas kao heaven. Videcu sa novim driver-om.Ali to posle fudbala.
lemmy sixx Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Stavio sam novi driver,i isti kurac.Stalno je tako.Tu i tamo bude normalno.Fedor crack sam koristio.Ima neko pojma kako resiti ovo?
voodoo_ Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) Zajebi fedor crack, skini PATCH 1.0.2.0 i instaliraj, a potom stavi krek 1.0.2.0 ODAVDE. Ako nisi, napravi fajl commandline.txt, u njega copy/pasteuj sledeći red: -norestrictions -nomemrestrict -novblank i snimi u folder gde je LaunchGTAIV.exe. Edited March 11, 2009 by voodoo_
APOHAKC Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) moze neko da mi pomogne oko krekovanja, kompjuter mi nije konektovan na net i nema sanse da to bude uskoro, na net idem sa skrnavog kompa, jel moguce instalirati, krekovati i igrati igru bez int.konekcije i ako da kako, braco, pomagajte Edited May 3, 2009 by APOHAKC
Satyr Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 moze neko da mi pomogne oko krekovanja, kompjuter mi nije konektovan na net i nema sanse da to bude uskoro, na net idem sa skrnavog kompa, jel moguce instalirati, krekovati i igrati igru bez int.konekcije i ako da kako, braco, pomagajte naravno da je moguce samo moras da skines razor 1911 crack i oficijalni update to je oko 50 MB
APOHAKC Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 e jesam, hvala, sada cu da pokusam sad mi treba windows service pack 3 u pizdu materinu
voodoo_ Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 I on, i martovski DirectX, i najnoviji Games for Windows Live... Jebiga, bez interneta ništa.
APOHAKC Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 uspeo sam, ali sam morao da skidam gomilu gluposti sa neta, prebacujem na drugi komp, 3 sata sam potrosio da instaliram igru
lemmy sixx Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Ajd' da i ja ostavim komentar o igri. Dakle,razocarao sam se.Daleko od toga da je igra losa,naprotiv,igra je jako dobra,ali ocekivao sam vise.Mnogo vise.Na stranu da stavimo bagove i peripetije oko samog rada igre,misije su uglavnom bezveze i svode se na isto.Jako malo lokacija ima za jedan onako ogroman grad.Vise ne znam ni ja sta mi se jos nije svidelo,posto igru nisam "upalio" vise od mesec dana.Sama ta cinjenica govori koliko mi je legla. U poredjenju sa San Andreas-om se moze naci i stvari koje su mnogo bolje,ali i onih koje su mnogo losije.Obradovalo me je recimo sto nema onih idiotskih misija sa helikoptercicima,avionima,tenkovima (to mi je bila nebuloza na kvadrat u San Andreasu) i u globalu je igra mnogo laksa nego SA.Svidja mi se i to sto je Niko kao lik mnogo zajebaniji od CJ-a,i u svakom slucaju simpaticniji za igranje.Ono po cemu je San Andreas bolji jesu gomile sitnica koje igru cine zanimljivijom:sisanje,bildovanje,tetovaze,kladionice...u tome je SA bolji. Ne znam vise ni sta da pisem,veliku vecinu stvari koju sam hteo reci sam i zaboravio posto ne igram igru vise od mesec dana,a nikako da ostavim komentar.Ali sustina je sledeca:jako dobra igra,ali za mene ipak razocarenje posto sam ocekivao mnogo vise.Ocekivao sam igru koja ce oduvati sve ispred sebe,a to nisam dobio.
Tower... Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Ono po cemu je San Andreas bolji jesu gomile sitnica koje igru cine zanimljivijom:sisanje,bildovanje,tetovaze,kladionice... Koliko sam se razočarao što ovoga nema. To je bio glavni adut GTA serijala uopšte posle Vice Cityja (koji je, naravno, savršenstvo pošto je u osamdesetima x)) Igru sam uspeo da instaliram i pokrenem bez bagova nakon 461254572734524 sati, i sada mi radi sve lepo, ali nekako mi ne liči na GTA... Baš je realno urađeno sve, kao da nedostaje ona crta humora i crtaća iz prethodnika... Ali, štamugaznam, tek sam počeo igrati.
Morphy Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ja skidam GTA IV preko ovog torrenta: http://www.mininova.org/tor/2176288 I 1.0.4.0 patch + crack za njega od Razora, sa linkova koje je voodoo_ ostavio! Jel ne bi trebalo da imam problema prilikom instalacije kada mi se skine cela igra?
voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ne. Skini još i najnoviji Games for Windows Live: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en (sa nekim starijima hoće da laguje igra) I skini xliveless: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658 (izvuci xlive.dll iz paketa i ubaci ga u GTA IV folder, sa ovim igra radi par % brže)
Recommended Posts