Andrija Smith Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AWUpD9x0s7c
Demonic_Alliance Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 meni u san andreasu predosadne one misije s avionima (akrobacije i sranja), plivanjem i ono pred kraj igre kad se osvajaju hoodovi (grindovanje najgore vrste sa sve glupim saveznikom koji obavezno mora da izlece na njih kad se ja lepo zastekam) sto me zestoko sputava da pozelim da ponovo instaliram igru, a za vice city apsolutno potpisujem hejt prema misiji s mini helikopterom inace uzeh da igram oldschool gta 3 pre jace od 2 meseca i do jaja je bilo iskustvo nakon pomenutih nastavaka, mada i tu zesce smara ona espresso2go misija (dizanje u vazduh kioska s kafom kroz sva 3 grada s jako malo vremena) edit: i u san andreasu su odvratni mali helikopteri u misiji s onim kao turnirom s igrackicama u zatvorenoj hali. Elem slazem se uglavnom, ali helikopterska misija u Vice City-ju nije tako strashna ako se igra po algoritmu: prvo udjes (helikopterom) bez bombe i pobijes sve strazare - ovo moze natenane jer vreme pocne da tece tek kad se uzme bomba. Onda se bombe postavljaju redom od gornjeg sprata ka donjem, kako bi prelazio sto kraci put (i trosio sto manje vremena). Kad sam poslednji put prelazio, presao sam je iz prve. Naravno, prvi put se usrah... Nego ja sam dosao na ovu temu da vidim sta ljudi kazu o GTA 4, a ne o starijim verzijama (kad smo vec kod toga, jesam li ja jedini kome trojka (originalna trojka, pre VC-a) radi ko kurton?! Sporo, bagovito, ruzno, secka...) Dakle GTA4 - zar je moguce da je potrebno 1giga na kartici da bi igra pustila max teksture u 1680x1024? O tome da ne mogu da namestim vecu rezoluciju da ne pricam. Bem ti igru, da sam znao da je toliko zahtevna, ispruzio bi se svojevremeno za 30 evra vishe i uzeo karticu sa giga, al misljah da mi nece trebati Jel postoji neki tweak da se to omoguci (bolji kvalitet tekstura), ili ne vredi ni pokusavati?
Vuk Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Ja imam karticu sa giga, ali je duplo sporija nego sestrina sa 512. Kod nje GTA IV ide (ne preterano dobro, ali shljaka), a kod mene slow motion, tako da sam igru deinstalirao i obrisao sa harda Ko me jebe shto sam uzimao oslabljenu verziju
Александар Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Elem slazem se uglavnom, ali helikopterska misija u Vice City-ju nije tako strashna ako se igra po algoritmu: prvo udjes (helikopterom) bez bombe i pobijes sve strazare - ovo moze natenane jer vreme pocne da tece tek kad se uzme bomba. Onda se bombe postavljaju redom od gornjeg sprata ka donjem, kako bi prelazio sto kraci put (i trosio sto manje vremena). Kad sam poslednji put prelazio, presao sam je iz prve. Naravno, prvi put se usrah... Nego ja sam dosao na ovu temu da vidim sta ljudi kazu o GTA 4, a ne o starijim verzijama (kad smo vec kod toga, jesam li ja jedini kome trojka (originalna trojka, pre VC-a) radi ko kurton?! Sporo, bagovito, ruzno, secka...) Dakle GTA4 - zar je moguce da je potrebno 1giga na kartici da bi igra pustila max teksture u 1680x1024? O tome da ne mogu da namestim vecu rezoluciju da ne pricam. Bem ti igru, da sam znao da je toliko zahtevna, ispruzio bi se svojevremeno za 30 evra vishe i uzeo karticu sa giga, al misljah da mi nece trebati Jel postoji neki tweak da se to omoguci (bolji kvalitet tekstura), ili ne vredi ni pokusavati? To je tako jer je portana sa konzola i nije optimizirana. Trebaš neki quad procesor, 2 Gb rama i neku noviju karticu sa 1 GB memorije da bi je igrao na 1680x1024 pristojno.
Demonic_Alliance Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Pa nije quad ali dual core na 3GHz, 4 giga rama, radeon 4850 sa 512. Igra radi solidno sa max podesavanjima koja mi dozvoli, problem je sto ne dozvoljava bolje od toga. Inace, nesto nisam preterano bio odusevljen pocetkom i pricom, pa sam je deinstalirao... I za toliki budzet su bar mogli da unajme boljeg glumca za glavnog lika, takoreci nekog od "nasih" (a nije da ih nema po holivudu). Ono je prosto pateticno kako lik srice srpski... Mislim, malo je glupo da lik ne zna ni srpski ni engleski kako valja?! Inace covek je placen ukupno oko 100 000 $ za glas. Realno, to je sica spram troskova produkcije, a i kad uzmes u obzir da su angazovali mnogo poznatije face za ostale likove - a ovo je glavni lik, majkumu - mogli su da za iste pare nadju tone boljih glumaca, koji bar 1 od 2 jezika znaju bez akcenta (a i engleski bi verovatno bio s uverljivijim akcentom)!
voodoo_ Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Pa nije quad ali dual core na 3GHz, 4 giga rama, radeon 4850 sa 512. Igra radi solidno sa max podesavanjima koja mi dozvoli, problem je sto ne dozvoljava bolje od toga. -norestrictions -nomemrestrict -novblank Notepad > Save as "commandline.txt" u folderu gde je launchgtaiv.exe
Sinstrel Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Skinuo GTA: Liberty City Stories. Dve igre u jednom. Morace da saceka svoj red.
Lunar Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Dosta su nahvalili GTA CHINATOWN WARS, pa sam to skinuo. Igrao sam nesto kratko, ali neverujem da ce mi igra drzati paznju, ali nikad se nezna.
tier_mfkr Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Dajte neke hintove, tipove, kako se vozi avioncic? Jel ima neka fora za odrzavanje visine, jer ja uspem da preletim 30,40 metara i drocim u vodu odma'? Help? Enibadi?
Sisus Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Skinuo GTA: Liberty City Stories. Dve igre u jednom. Morace da saceka svoj red. Daj link. Dajte neke hintove, tipove, kako se vozi avioncic? Jel ima neka fora za odrzavanje visine, jer ja uspem da preletim 30,40 metara i drocim u vodu odma'? Help? Enibadi? O kojem delu pričamo?
23/16 Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Skinuo GTA: Liberty City Stories. Dve igre u jednom. Morace da saceka svoj red. Za sada samo za xbox, u martu za pc. Inace, muzika u prvoj epizodi(Lost & Damned) je odlicna - Terrorizer, Bathory, Sepultura, Cannibal Corpse, Entombed, Deicide, Celtic Frost, Cro Mags, Sick of It All, At the Gates. Jedino je smesno kada voditelj najavljuje izlazak novog Soulfly-a i prica kako ce taj album izmeniti death metal .
Milogled Bluff Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 -norestrictions -nomemrestrict -novblank Notepad > Save as "commandline.txt" u folderu gde je launchgtaiv.exe Jel to važi i za win 7? Uspeo sam da ga pokrenem ali me jebava sa tim detaljima, (AMD Athlon64 X2-5200+, XFX 9600GT 512 mb i 3 GB RAM-a). Kontam da mi treba jači procesor, radi OK na početku, ali posle nekog vremena (sat, i po, dva igranja) počne da baguje opasno...
Milogled Bluff Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Jbg. ne mogu da editujem, instalirao sam neka četiri patcha i razor crack, i sad šiba ko ludo... patch 1.0.1.0: http://www.gamershell.com/download_37156_start.html patch 1.0.2.0: http://www.gamershell.com/download_38432_start.html patch 1.0.3.0: http://www.gamershell.com/download_42102_start.html patch 1.0.4.0: http://www.gamershell.com/download_47490_start.html crack razor1911: http://www.megaupload.com/?d=YF43RHNI
voodoo_ Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Jebaga, rul nambr van, ne igraj igre u verziji 1.0 ako postoji patch.
Pagan Saviour Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 Jel ima nekoga ko bi mi poslao novi gta pouzecem..iz BG-a,sam,platio bih postaru prilikom prijema?Ako ima nek mi se javi na pp..
Sisus Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Je l' može meni neko da pomogne oko usnimavanja pozicije? Traži mi da se ulogujem na Windows Live Games (ili kako se već zove) i onda mi traži serijski broj za igru, a ja ga nemam.
Zoidberg Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Kad udjes u igru, pritisni Home na tastaturi i napravi offline account, ondak ces moci snimati.
Pagan Saviour Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 (edited) najzad sam uspeo da instaliram igru,ali trazi mi serijski br. i unlock code,guglovo sam i nasao neke brojeve ali nijedan ne odgovra?Posle sam na nekom torrentu nasao poruke u kojima se gomila ljudi zali kako su ti brojevi ne ispravni i kako nemogu da pronadju broj..Jel moze neko da mi pomogne?unapred hvala Edited June 19, 2011 by Pagan Saviour 3
Pagan Saviour Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 usepo sam da pokrenem bez seriela,samo sam je krekovo ,ali nisam racunao na moje govno od kompa,nemoguce je igrati igru... 3
Night Prowler Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Kako da pokrenem 100% predjen save game file? Imam Windows 7 x86 ako znaci nesto...
dAdAiSt Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 moze neko da mi negde ukaci ispravni gtaIV.exe. iskoristio sam neki sjebani krek i ujebao instalaciju, a ne provodi mi se opet 2.5 sati u instaliranju ovog s*****.
Buried in Smoke Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 ma tooooooooo mi daj nadam se da necu morati kupovati novu graficku, napajenje i ram kao za cetvorku
Recommended Posts