marcoman Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Igrao sam nesto malo i zapazam: -grafika je gotovo nepromenjena, i meni isto tako i radi super na skromnoj masini (duron@700, 256 SDram-a!!, geforce2mx 32 mb) doduse to je u nekoj default rezoluciji za koju ne znam koja je jerbo mi iskace kada odem na graficke opcije - ono, kola grad i ta sranja manje vise isto, za naoruzanje ne znam jer nisam daleko dogurao - najinteresantniji deo je verovatno taj sto lik sada ima svoje neke osobine koje uticu na igru : debljina, sexi izgled, nabildovanost, respect i sl. deluje ok za sada
Mr. Smarty Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Igra je jebeno sjajna...postavio sam novi rekord u neprekindom igranju...igrao sam je 25-26 sati sa manjim pauzama za dva povelika obroka ...nego jel neko provalio ko sve daje glasove?...ja sam izvalio Samuel L Jackson-a, James-a Woods-a a ako se ne varam tu su i Exibit i Jamie Fox...
Doug Bradley Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Igra je jebeno sjajna...postavio sam novi rekord u neprekindom igranju...igrao sam je 25-26 sati sa manjim pauzama za dva povelika obroka ...nego jel neko provalio ko sve daje glasove?...ja sam izvalio Samuel L Jackson-a, James-a Woods-a a ako se ne varam tu su i Exibit i Jamie Fox... Igra je dobra jedino me nerviraju ona sranja sa teretanom i ostalim govnima i to shto je glavni lik crnac 'ocu ponovo Tommy Vercettija A za glasove evo ti pa pogledaj GTA San Andreas Edited June 19, 2005 by Doug Bradley
Mr. Smarty Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 I ja sam mislio da je glupo sto je glavni lik crnac, ali cim sam poceo da igram igru promenio sam misljenje...crnja je jebeni bog...odusevljava me
Doug Bradley Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 I ja sam mislio da je glupo sto je glavni lik crnac, ali cim sam poceo da igram igru promenio sam misljenje...crnja je jebeni bog...odusevljava me Ma to je nevidjeno govno josh i pochinjesh u jebenom getu..i josh onaj truli crnachki sleng u razgovoru..mislim stvarno
Mr. Smarty Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ladno je Axl Rose dao glas! Axl Rose .... DJ Tommy 'The Nightmare' Smith
Mr. Smarty Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ma to je nevidjeno govno josh i pochinjesh u jebenom getu..i josh onaj truli crnachki sleng u razgovoru..mislim stvarno Bas je zbog toga extra
Doug Bradley Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Bas je zbog toga extra Mozhda tebi i Cviki mene to uzhasno nervira..vishe mi se svidja onaj Cesarov shpanski sleng..a najachi lik mi je onaj THE TRUTH onaj ludi hipik Edited June 19, 2005 by Doug Bradley
Mr. Smarty Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Tebi bi pretpostavljam bilo bolje da sledeci GTA bude radjen u Srbiji ...vec vidim nasov Grand Theft Auto - The Bellgrade...na raspolaganju je kao i u ovom jedna velika mapa...ali iz nekoliko velikih delova...Zemoon, Surcin, Novi Beograd, Dorcol itd. ...i svi nasi poznati glumci bi dali glasove...glavni lik bi bio Legija i zadnja misija bi bila atentat na premijera Edited June 19, 2005 by Marty F
Doug Bradley Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Tebi bi pretpostavljam bilo bolje da sledeci GTA bude radjen u Srbiji ...vec vidim nasov Grand Theft Tuto - The Bellgrade...na raspolaganju je kao i u ovom jedna velika mapa...ali iz nekoliko velikih delova...Zemoon, Sucin, Novi Beograd, Dorcol itd. ...i svi nasi poznati glumci bi dali glasove...glavni lik bi bio Legija i zadnja misija bi bila atentat na premijera Shta je TUTO i SUCIN? Sledeci GTA koliko sam chitao na forumu ce biti u Liberty City-ju mada mene chisto zabole gde ce se radnja odvijati sve dok je radnja odlichna..San Andreas nije losh ali mene jednostavno nerviraju ona sranja sa teretanom i sa crncima Mada ovo za GTA:Serbia i nije losha ideja..... Edited June 19, 2005 by Doug Bradley
Mr. Smarty Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Ispravio sam Nego zasto opet Liberty City? ...mogli bi da ga stave u Evropu...u Italiju npr. Edited June 19, 2005 by Marty F
Doug Bradley Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ispravio sam Nego zasto opet Liberty City? ...mogli bi da ga stave u Evropu...u Italiju npr. Nemam pojma uglavnompo nekim prichama ce se sledeci nastavak na neki nachin nadovezivati na ovaj mada bih ja rekao dasu to za sada samo nagadjanja Bacicu ti link ako ga nadjem pa cesh prochitati
[retardus] Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Jebeno sam instalirao, progutalo mi 5giga i tako. Ne mogu da ostavim neki generalni utisak, jel mi jebeno kochi igra (pa i na 640x480, effects low) Steta, svidja mi se na prvi pogled, crnja si i josh u getu strashno Umro sam od smeha, u uvodnoj animaciji kada ga panduri voze u kolima do geta. Jebeni glas jednog policajca je dao Samuel mothafuckin' L Jackson
Doug Bradley Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 ' date='20. 6. 2005, 18:21'] Umro sam od smeha, u uvodnoj animaciji kada ga panduri voze u kolima do geta. Jebeni glas jednog policajca je dao Samuel mothafuckin' L Jackson Imash gore negde ostavio sam link ka stranici gde pishe koje sve davao glasove za GTA San Andreas Evo josh jednog zanimljivog linka: >>>GTA Warehouse<<<
[retardus] Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 e ljudi, koji je requirements za san andreas? Supported Operating Systems are: Windows 2000 Professional (Workstation) (plus Service Pack 1 or higher) plus DirectX 9 Windows XP (Home and Professional) (plus Service Pack 1 or higher) plus DirectX 9 Minimum Hardware Requirements: 1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor 256 MB of RAM 8 speed DVD-ROM Drive 3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install 64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better) DirectX 9 compatible Stereo Sound Card Keyboard Mouse Recommended Hardware Requirements: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better) 384(+) MB of RAM 16 speed DVD-ROM drive 4.7 GB of free Hard Disk space for a full install 128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better) DirectX 9 compatible Surround Sound Card Game pad with twin axis analogue controls (USB or Joystick Port) Keyboard Mouse
voodoo_ Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 marcoman kaže da njemu radi super na Duronu 700MHz, ali je moguće da na karticama bez pixel shadera (GF2 MX, GF4 MX, Radeon 7x00) brže radi (nauštrb kvaliteta slike)... meni seče na P3 1.4 GHz, GF4 Ti4200... uglavnom, bez dvogigahercnog procesora nije baš najprijatnije igrati...
Sinstrel Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 A kakav je soundtrack u igri? Ja nesto gledao po net-u i videh iskljucivo hip-hop isl.
Doug Bradley Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 A kakav je soundtrack u igri? Ja nesto gledao po net-u i videh iskljucivo hip-hop isl. Evo ti ovde soundtrack: GTA San Andreas
Doug Bradley Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Znachi ovaj patch obavezno skinite!!!!!!! Pogledajte prvo o chemu se radi imate tu i link za download patcha >>>GTA San Andreas<<<
[retardus] Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Jeli Doug, ko sto se prvi put zapitah kad startovah igru, da nema mozda patch za "belu kozu" ?!?
Doug Bradley Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 (edited) Jeli Doug, ko sto se prvi put zapitah kad startovah igru, da nema mozda patch za "belu kozu" ?!? E vidish to ne bi bilo loshe..ali bi onda pored tog trebao patch i za normalan glas. Mislim zamisli trip belac koji pricha kao crnac Edited June 22, 2005 by Doug Bradley
Ω Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 marcoman kaže da njemu radi super na Duronu 700MHz, ali je moguće da na karticama bez pixel shadera (GF2 MX, GF4 MX, Radeon 7x00) brže radi (nauštrb kvaliteta slike)... meni seče na P3 1.4 GHz, GF4 Ti4200... uglavnom, bez dvogigahercnog procesora nije baš najprijatnije igrati... kul...ja imam geforce4mx460...valjda ce mi radi u nekom safe modu... moracu da probam...
marcoman Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 ma bre ljudi ja imam geforce2 mx i radi najnormalnije u 800x600@32 256 SDram-a duron@700
Recommended Posts