WoI Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ja ni u stvarnom svetu ne shetam ribu a treba da je shetam u virtuelnom tr00
Bzuva Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Taj BMX challenge ti je pored bolnice u prvom gradu... Jebiga sad, ne mogu bolje da objasnim...
WoI Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Taj BMX challenge ti je pored bolnice u prvom gradu... Jebiga sad, ne mogu bolje da objasnim... ma pronacicu ja
DJ_raBo Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Evo ti shifre ali shifre ubijaju osecaj igranja... Aj agri
Bzuva Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Shifre su gay... U celom GTA serijalu, shifru sam koristio jednom, i to kad sam ostao bez granata u gta3, a trebao sam da ubijem lika sa druge strane zida...
WoI Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 reko mi ortak da iam sifra da dobijes Harijera Moram da probam danas
Bzuva Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Ne znam... Meni inache ide na kurac to sto se paintjob sa sutomobila skine posle nekog vremena...
DJ_raBo Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 (edited) Ako vam trebaju pare idite u grad Blueberry...tu negde blizu kupite kucu za saveovanje..u Blueberryju imate da se kladite na konjske trke(zgrada sa nacrtanim crvenim konjem)...znachi lepo kupite kucu lupite jedan save odete do kladionoce i ulozhite sve pare na favorita ako izgubite(shto je vrlo moguce) uchitate pa ponovo Pre neki dan sam provalio da te kladionice imate u svakom gradu sem las venturasu. Secam se da je u Los Santosu negde u onom kraju gde je vila od onog repera, kladionica je ispod auto-puta Eh da... prvo sam imao oko 150 000$, i sve sam ulozio na kladjenje i zaradio sam 1 600 000$ Zatim sam otisao u kladionicu ponovo i ulozio 1 000 000$ posle te trke zaradio sam 12 000 000$ tako da sad radim sta mi se hoce. Mali savet: kad se kladite uvek stavljajte pare na konja koji ima najvecu kvotu, znaci najgore sanse da pobedi, obicno je ta kvota 1/11 ili 1/12 Edited July 18, 2005 by demarko
Doug Bradley Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Pre neki dan sam provalio da te kladionice imate u svakom gradu sem las venturasu. Secam se da je u Los Santosu negde u onom kraju gde je vila od onog repera, kladionica je ispod auto-puta Eh da... prvo sam imao oko 150 000$, i sve sam ulozio na kladjenje i zaradio sam 1 600 000$ Zatim sam otisao u kladionicu ponovo i ulozio 1 000 000$ posle te trke zaradio sam 12 000 000$ tako da sad radim sta mi se hoce. Mali savet: kad se kladite uvek stavljajte pare na konja koji ima najvecu kvotu, znaci najgore sanse da pobedi, obicno je ta kvota 1/11 ili 1/12 Meni stoji na oko 45 miliona $ to sam sve zaradio na kladjenju ali jednostavno nemam zhelju da zavrshim jebenu igru jer me je toliko smorila da je to strashno
DJ_raBo Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Meni stoji na oko 45 miliona $ to sam sve zaradio na kladjenju ali jednostavno nemam zhelju da zavrshim jebenu igru jer me je toliko smorila da je to strashno I mene... stigao sam do predzadnje misije, pokusam da je predjem, ubiju me smorim se i pustim koncert dream theater-a... I tako vec 2 nedelje
DJ_raBo Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 pa ukucaj sifru i predji Nikad ne igram sa siframa, hvala lepo. Presao sam i Liberty i Vice city bez ijedne sifrre i ovo cu. Mislim koja je poenta igrati sa siframa? Smisao igre po meni i jeste da se mucis dok nesto ne predjes, a ne da ukucavas sifre cim se negde 'zaglavis'
goThic Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ukucaj sifru... i ne gubi vise dragoceno vreme...
Mr. Smarty Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 (edited) Rasisti Najbolji GTA, hands down Mogu da se kladim da je vecina vas odustala od igranja jer niste uspeli da naucite da letite ...samo zato sto ste bili lenji da se malo potrudite... Edited July 19, 2005 by Marty F
Doug Bradley Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Rasisti Najbolji GTA, hands down Mogu da se kladim da je vecina vas odustala od igranja jer niste uspeli da naucite da letite ...samo zato sto ste bili lenji da se malo potrudite... Ja sam nauchio bez problema da letim ono dragoceno iskustvo sa F16 je sada doshlo do izrazhja...poslednje shto sam preshao je ona misija kada sam povratio kucu Mad Doga i otada vishe nema zhelju da igram Najbolji GTA, hands down
Mr. Smarty Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Isti si kao moj drugar bata...kaze on meni "Sta koji kurac brate da letim"
Misantrophil Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ja sam stao na misiji kad treba da skakuces autom i ne mogu da predjem pa to je
Mr. Smarty Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 E ja sam se samo tu zaglavio svojevremeno...pazi ovako... Prvo ukljucis CAPS LOCK da bi aktivirao amortizere, tj. podigao auto e onda pritiskas strelice da bi skakao...samo moras da pritiskas one strenice sa brojevima na tastaturi...nadam se da sam dobro objasnio
Doug Bradley Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Jebote pa imas jos 2-3 misije do kraja Ma i da je jedna misija do kraja NE MOGU da je igram Isti si kao moj drugar bata...kaze on meni "Sta koji kurac brate da letim" icon_smile.gif Bata je kralj nemoj tako
Recommended Posts