WoI Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ja sam za to da se u sledecem GTa misije prelaze na ancin an koji ti zelis.Pola stvari bi moglo tako mnogo lakse da se predje
Doug Bradley Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Negde sam prochitao da treba da izadje expansion pack za San Andreas koji ce biti smeshten u Liberty Cityju
kojan Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Da li znate nesto o Hot Coffee modu? Kazu da u sebi sadrzi neku sexy mini igru zbog koje se na zapadu digla velika prasina.
Grunger Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Ima li neka dobra dusa koja bi narezala i poslala San Andreas u uzice,ali narezanu na cd-ove posto ovde u provinciji nema niko,a meni se bas nesto ne kupuje dvd-rom...Naravno,neka novcana nadoknada se podrazumeva...KRIZIRAM!!!
Doug Bradley Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Da li znate nesto o Hot Coffee modu? Kazu da u sebi sadrzi neku sexy mini igru zbog koje se na zapadu digla velika prasina. Pogledaj na nekoj od prethodnih strana sam postavio link za download tog patcha koji otkljuchava taj Hot mode
Nixx Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Znaci samo da pohvalim GTA - Vice City...odusevljen sam igrom, imam onaj predhodni deo, koji mi je, uz duzno postovanje programerima, golo govno...ovaj deo je stvarno prva klasa...toliko kriminala...sta vise reci. Posebna pohvala za radio stanicu VROCK...konacno igra za odlicnim soundtrack-om: Slayer, Ozzy, Motley Crue... Od ovog petog dela ocekujem mnogo, mnogo vise...
Doug Bradley Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Shto se tiche ovog patcha za Hot Coffe mod evo linka: http://www.ggmania.com/?smsid=19005 I samo da znate nakon pokretanja ovog moda stari saveovi nece vishe biti u funkciji(nece se obrisati nemoj te da brinete )..drugim rechima moracete da pokrenete igru iz pochetka Ko voli nek' izvoli
kojan Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Hvala na linku. Ako je tako sa saveovima onda cu sacekati da prvo zavrsim igru pa tek onda da pokrenem taj mod.
Sinstrel Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Ja sam tu vrucu kafu snimio pre nego sto sam poceo da igram igru. Inace igra je ql... ja tek zavrsavam prvi grad. Najvise mi se svidja sto postoje razno razne modifikacije i mnogo vise vozila. Dvotockasi su zakon... najvise volim da vozim BMX... jos ako ste snimli onaj fajl sto podesi da svi dvotockasi budu fizicki jaci od ostalih vozila (tipa zakucate se u kamion i on odleti a vi produzite dalje kuda ste krenuli)... milina!
Nixx Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 5-i deo je uzas, razocaran sam duboko. Sa tehnicke strane grafika mi je bolja u VC-u...radio stanice su sramota, jos sam neki nigga' homme shit-face koji vozi bmx...jeboteee...
Mr. Smarty Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 E pa rasisiti, evo vam jedan pozdrav od Lex-a
Doug Bradley Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 E pa rasisiti, evo vam jedan pozdrav od Lex-a Chekaj da vidi ovo neko od moderatora pa cesh ti da budesh pozdravljen sa jednim BAN-om
goThic Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 a pitah se odakle ti ovoliko broj postova... btw, back on topic, sto se tice crnog lika, ima po netu skinova koji to menjaju...
Doug Bradley Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 (edited) btw, back on topic, sto se tice crnog lika, ima po netu skinova koji to menjaju... Pa promene mu skin ali mu glas ostane crnachki Edited July 29, 2005 by Doug Bradley
goThic Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 to jest... nisam jos nabasao na ceo pack koji sve to menja, ali ima onih editora kojima ubacujes koji god wav na mesto starih...
Sinstrel Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 to jest... nisam jos nabasao na ceo pack koji sve to menja, ali ima onih editora kojima ubacujes koji god wav na mesto starih... Jel ima?! Gde? Ajde ako te ne mrzi nadj neki link ka takvom editoru pa nas obavesti ovde. Ja sam bas u fazonu da naravim celu semu... jednog tipicnog beogradskog dripca. Ono kada se dernja u toku voznje da ne kaze "Imas li ti dozvolu"? nego recimo "Jebem ti mater, kretencino jedna sakata"! isl. Bas bi bilo ql!
goThic Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 nisam jos petljao oko san andreas, ali radio sam te fore u vice city... (slican editor bio je i za WarCraft 3, menjanje textura i sl) idi na http://www.gtagaming.com/sanandreas/ i skini 666 Metal Skin Pack (pri vrhu je)... jes i dalje crnja, ali bar je ok dressing...
goThic Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 a sto se editora tice... na istom sajtu... http://www.gtagaming.com/pafiledb.php?action=category&id=44 upravo razgledam...
goThic Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 a inace, jos nikako da stignem da pocnem da igram SA od posla...
Recommended Posts