-Mare Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Mozda, klasicna je. Mada mi to izgleda nelogicno. Skinucu MK3, ipak je MK4 3D.
Dark_Elf Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 MK4 igraj PC verziju, a ove delove pre njega na emulatoru. Vidim, već si počeo sa pripremama. Ako, ako... trebaće ti.
KazimKazim Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 A kakve su to specijalne prilike? Mora da ukrstimo koplja, pa ces videti...sve je to deo taktike
-Mare Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Vidim, već si počeo sa pripremama. Ako, ako... trebaće ti. Mora da ukrstimo koplja, pa ces videti...sve je to deo taktike Sve neki opasni igraci. Ali, ja hocu samo da se igram.
Dark_Elf Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Snimio sam sebe kako igram malo Mortal Kombat, pa sam okačio da vidite. Hoću da se malo hvalim, a i da uplašim black donkey-a za postojeći turnir. Inače, kao što ćete videti, igrao sam na ultimate težini, i stigao do Goroa sa jednim kreditom, pa sam izgubio. Inače sam uspevao da obrnem igru na najvećoj lestvici na ultimate, sa jednim kreditom. Dakle, počeo sam da vežbam.
-Mare Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 (edited) Brzina. Lepa igra, skroz. Ali, recicu ti jednu stvar: Ponavljas se. Trcanje, masinica, opet, opet, kugla unazad, led napred, trcanje. Ja nisam kompjuter, sa mnom neces moci tako da se igras. Edited October 19, 2008 by black donkey
Dark_Elf Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ali, recicu ti jednu stvar: Ponavljas se. Trcanje, masinica, opet, opet, kugla unazad, led napred, trcanje. Ja nisam kompjuter, sa mnom neces moci tako da se igras. To oko ponavljanja svi kažu dok ne sednem i polomim ih u partiji, uprkos tolikoj mojoj predvidivosti. Btw. Kabal ne postoji u četvorci.
-Mare Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Speed. To je Mortal, i to kapiras, my apprentice. Necu bre da igram Mortal na kompu, to je skrnavljenje.
Ivan_Creed Posted October 20, 2008 Author Report Posted October 20, 2008 Jel iko igrao MK:Special Forces bre? Bez hotlinkovanja, interesuju me utisci (znam sve o njoj sa review-a, screensa i sl. tako da to otpada ba)!
ZheX Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 jedna od najboljih ako ne i najbolja igrica ikada..igrao sam na svim konzolama na playstationu kecu i dvojci, nintendu 64, svim game boyevima ali verzija za segu megu drive 2 je neprevazidjena..jao kad se setim trilogy-aa. MK cvlt
-Mare Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Evo jos jedne paljevine za turnir. Welcome to join us, ali moras da insistiras da se igramo na Mega Driveu, donecu je ja.
ZheX Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 mozhe, mozhe.. i mora se igrati na segi da bi bio tr00 turnir.
КЈО Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Jel iko igrao MK:Special Forces bre? Bez hotlinkovanja, interesuju me utisci (znam sve o njoj sa review-a, screensa i sl. tako da to otpada ba)! Јел то једна релативно старија игрица и из неке врсте птичије перспективе? Ако је то ''то'' играо сам, колико се сећам, на сонију или дримкасту...након десетак секунди играша сам угасио конзолу то није МК, већ глупост типа Ја сам Јекс и идем унаоколо...игрица је фазон синглплејера, а сад које су све повољност и томе слично - не знам. Надам се да причамо о истој игрици обзиром да ми никакав други Мк не пада на памет (а играо сам их готово све, осим последњег нешто типа Супермен и нека гованца томе слично).
Ivan_Creed Posted October 21, 2008 Author Report Posted October 21, 2008 Kk, na to sam i mislio, interesovalo me je misljenje plejera... Kazu inace svi netashi da je MK:SF bukvalno shatrovacki Die Hard, samo sa Jax-om! :)
-Mare Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 mozhe, mozhe.. i mora se igrati na segi da bi bio tr00 turnir. Jea.
КЈО Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Ех, да, играћу овај најновији MK чисто да би SUB ZERO сломио кичму бетмену. Исеваћу му његово слепо црево.
-Mare Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Sub Zero i Batman u MKu? U sta se to Mortal pretvorio?
КЈО Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Хаха, па...јбга. Постоји Мортал КОмбат, а постоји и електрична нутрација за дебилне Амере који сматрају како је комбиновање заправо добра ствар. Зајебали су се. Комбиновање је одлично само ако је у питању Gogeta, и то SSJ4.
Dead Man Walking Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Treba napraviti igricu Mortal Wombat!
-Mare Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Комбиновање је одлично само ако је у питању Gogeta, и то SSJ4. Otprilike.
Brynhildr Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Mileena, Mileena! x)) Jedno vreme smo brat i ja praktikovali da kad god se nadrkamo jedno na drugo, igramo mortal combat na sony-u Medjutim, on uvek pobedjuje. -.- Zato ja volim da igram sama... A nesto volim zenske likove. od muskih sub-zero ftw!
КЈО Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Играо сам ''нови'' Мортал Комбат за Xbox 360 (MK VS DC) и могу рећи да није онолико лош колико сам очекивао...НАПРОТИВ! Сисе су одрађене одлично! Ех, а сада када је то напоменуто, у Супермена и Рејдена су ушле ''неке натприродне силе'' и сви се лемају к'о луди. Наравно, изузмимо чињеницу да Liu Kang глуми моћне ренџере имајући неки комуникатор који се и не види на руци.
judge.dread Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 jel to znaci da je bolje od najnovijeg residen evila za sony 2?
Recommended Posts