Jump to content

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Au,cek da se setim...joooj...evo nekih od jednog od meni najdrazih bendova - Alice In Chains ~ Hate To Feel/Sickman...ubistvo...toliko su dosadne da mi se place:(

Posted

Ovo je, bre, rock forum!

"We Are the Champions", toliko mi se smucila, toliko dosadila da ne mogu vise da je podnesem!

Pesma je odlicna ali je toliko izrabljena da je potpuno obesmisljena ...

To zbog preterane upotrebe na raznoraznim sportskim i drugojacijim manifestacijama. Sad su poceli da cepaju 'Final Countdown', a letos u Nemackoj na SP u fudbalu koristili 'Go West' Pet Shop Boys-a???

Posted

Hmmm ček da vidim listu...

Carcass - Nema loših pesama

Firebird - Takođe

KOMPRESSOR - Isto

Burzum - Nope

Death - Mhm, isto

Aha, sledeći u nizu je Danzig. Dakle, kompletan album BlackAcidDevil. Ne mog' da podnesem to čudo, ali pretpostavljam da se Industrijalcima sviđa...

Posted (edited)

Priznajem, ja sam fanatik kada su Maideni u pitanju :muzicar:

Takodje, ali 'Wasting Love' i 'Angel And The Gambler' su mnogo dosadne.

Edited by RNA
Posted

Deep Purple - просто не постоји ствар која ми се не свиђа;

Nirvana - Spank Thru - 'начи песма је тешко срање;

System Of A Down - Highway Song - Tотални промашај;

Мозак стао у 15:39.

Posted

Takodje, ali 'Wasting Love' i 'Angel And The Gambler' su mnogo dosadne.

Nisu, ako imas neku dragu osobu pored sebe sa kojom mozes da ih slusas...

cuj, slusas :)

Il' gledate spot "Wasting love"...

Posted

Nisu, ako imas neku dragu osobu pored sebe sa kojom mozes da ih slusas...

cuj, slusas :)

Il' gledate spot "Wasting love"...

S obzirom kakva je pesma, vise je da se zabijes u ugao sam i places. Nije joj bas tematika za druzenje.

Da vidim koji su mi jos omiljeni bendovi...

Helloween - ne mogu da se odlucim za pesmu sa poslednja dva albuma, sa "Chameleon" - 'When The Sinner'. Ne znam da li sam poremecen, ali ovaj albums lusam kao da nije Helloween, pa mi se cak i svidja.

King Diamond - taj nema losu pesmu, mada mi se malo manje svidja "Abigail II"

Posted (edited)

S obzirom kakva je pesma, vise je da se zabijes u ugao sam i places.

Da dok se ne...

Nije joj bas tematika za druzenje.

...da, dok se na primer ne pomiris...

Hm, nebitno zapazanje za ovu temu.

Edited by Vilhelmina
Posted

Eh, nikad se nije desilo. Zato su meni lajtmotivi svakog dosadasnjeg raskida bile Queensryche 'I Don't Believe In Love' i Crimson Glory 'Lonely'. Nema boljih pesama za utapanje tuge!

Cek da vidim jos... Riblja Corba 'Hocu, majko, hocu', odvratne li muzike! Bolja je verzija gde je Bora peva na suvo.

Posted

Eh, nikad se nije desilo. Zato su meni lajtmotivi svakog dosadasnjeg raskida bile Queensryche 'I Don't Believe In Love' i Crimson Glory 'Lonely'. Nema boljih pesama za utapanje tuge!

Cek da vidim jos... Riblja Corba 'Hocu, majko, hocu', odvratne li muzike! Bolja je verzija gde je Bora peva na suvo.

Eh...

a meni tada najvise lezi sirovi black...

Posted

Ti si za varijantu pesnicom u glavu? Ja tugujem dok ne ispustim dusu, nista drugo ne pomaze!

Posted

Mislim da ce se kolega Lakic po tom pitanju sloziti sa mnom da je to mozda i najbolja pesma na celom albumu. Ako ne najbolja, posto je gadna konkurencija (naslovna, 'Be Quick or Be Dead' i 'Afraid To Shoot Strangers'), onda sigurno medju najboljima. To je, izmedju ostalog, prva Maiden pesma koja me je privukla metalu uopste!

Posted

Ti si za varijantu pesnicom u glavu? Ja tugujem dok ne ispustim dusu, nista drugo ne pomaze!

Ma ne... tako izbacujem bes, zbog svojih (ili njegovih) nepromisljenih postupaka...

a kada sam tuzna, onako bash, bash, ne mogu ni da zaplacem...

zaledim se :ph34r:

au, otkrih dusu pred ovol'ko ljudi :red:

Posted

Što se teme tiče, rekao sam prije nekih 10 strana, AC/DC, a sad, više od pola pjesama sa albuma iz '80-ih dolazi u ovu kategoriju. Možda je ipak najgora "Danger" (album Fly on the Wall, 1985). Ali je činjenica da ima masa užasnih pjesama.

Drugi po redu omiljeni izvođač je B.B. King, ali tu se nema šta reći.

JEBEM TI METAL.

:lol:

Elem, u tim situacijama, Hali Gali Halid i Pero Defformero, smijehom to istjerati iz sebe.

DOĆI ĆE KRAJ

NEVOLJI ŠTO ME PRATI

DOHVATIĆU I JA

JEDNOG DANA DUGU

SAMO NOĆAS DA ZABORAVIM TUGU

• 2 weeks later...
Posted

Judas Be My Guide je recimo odvratna pesma, i jedina loša sa Fear Of The Dark albuma.

:violent::violent::violent:

To je najbolja pesma sa Fear of the Dark albuma, i jedna od tri najbolje Maiden pesme svih vremena!

Uh, kako me ovo pogodi...

Ali dobro, svako ima svoj ukus naravno, da me ne shvatis pogresno, vec jednostavno nisam mogao izdrzati da ne odgovorim :meshuggah:

A sto se teme tice... pa ono, Maiden su mi kao najbolji bend svih vremena, i bolje da ne nabrajam lose pesme (ako bih poceo, 95% Virtual XI, 98% Dance of Death i vise od pola ovog poslednjeg rado bih da nikad nisu snimljene).

• 2 weeks later...
Posted

Meni se virtual XI svidja,nije loš ali ova dva poslednja su mi totalno bljak ne mogu nikako da ih slusam ,probao sam par puta al ne ide.

Sa fear of the dark albuma bezveze mi je fear is the key.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...