Jellybelly Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 pink floyd - a new machine oba dela tu su i dogs of war kao sto vidite, stavri sa AMLOR to je pomalo indikativno o mom stavu prema tom albumu zar ne
srnde2 Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 PA TO JE WE ARE THE CHAMPIONS.NAJGORA PESMA OD QUEENA.
Haralampije Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 pink floyd - nikad nisam voleo seamus, marooned i biding my time radiohead - go to sleep tool - npr. part of me ne najgora pre bih rekao najslabija a perfect circle - neka sa poslednjeg block out - iz 3 vode
KinSlayer Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Ceo Nightwish-ov Once je sranje. Od Gn'R je to My World (ako se to uopste moze nazvati pesmom ) Ceo Sv. Bes je takodje sranje.
AGGRESSOR55 Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 (edited) Metallica nema lose pesme, ali zato MDB - Return To The Beautiful je tesko sranje. Btw, zasto ne bacite ovu temu na opstu metal diskusiju? Edited May 10, 2005 by AGGRESSOR55
LazaGNR Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 pa, meni se licno bas ne svidja pesma Guns-a ''Ain't it fun''... Sto To mi je jedna od boljih sa 'The Spaghetti Incident?'-a... A sem toga nije to njihova stvar,vec obrada... I da - moglo bi se ovo prebaciti na 'Opstu metal diskusiju'...
Bartleby Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 recimo My Dying Bride - I am the bloody earth Ima jos pesama na ovaj fazon, al mrzi me da pisem sve, a i ne znam naslove
Geozee Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Moj najrazi bend je Queen,a najdosadnija pesma, po meni je We are the champions, zato sto je potpuna komercijala, a i zato sto je strasno spora i dosadna. Dok je Don't stop me now najjaca i najbrza pesma od Queena.
шмизла Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 hm... EKV nema losu pesmu... Sve su mi podjednako drage.
Dowla Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Sto To mi je jedna od boljih sa 'The Spaghetti Incident?'-a... A sem toga nije to njihova stvar,vec obrada... I da - moglo bi se ovo prebaciti na 'Opstu metal diskusiju'... od koga je to u originalu?
.alex. Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 deep purple po meni ima sve super stvari...mozda po koja slabija,ali sve ih voljem...
mia Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 uf....kiss je takav bend da te ili maksimalno odusevi ili maksimalno razocara...so....beth ( pateticno i ljigavo) i sve pesmicice na tu foru, kao i legendarno odvratna pesma i was made for loving you.....ali zato naspram njih stoji 100 drugih fenomanalnih , pa kako onda da ih
michelle Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 I da - moglo bi se ovo prebaciti na 'Opstu metal diskusiju'... U pravu si, ali ovde smo u pocetku govorili samo o rok bendovima, a i tema je dugo tu pa mi je zao da je pomeram
lemmy sixx Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Motorhead - losa pesma ne postoji Slayer - losa pesma ne postoji ---------------------------------------
bleed_like_me Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 vecina pesama sa beautifulgarbage koje su gejpopsmor
LazaGNR Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 od koga je to u originalu? Ako se ne varam Ain't It Fun je od The Beach Boys-a...valjda...
Millosh_024 Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Moj najrazi bend je Queen,a najdosadnija pesma, po meni je We are the champions, zato sto je potpuna komercijala, a i zato sto je strasno spora i dosadna. Dok je Don't stop me now najjaca i najbrza pesma od Queena. Ako ti je Don't stop me now najbrža i najjača pesma Queen-a pitam se šta li su ti onda Sheer Heart Attack,Stone Cold Crazy,Headlong, The hitman,Liar, Modern times RnR......da ne nabrajam. Kada već spomenuh Queen, loše su In the lap of the gods, Delilah,All gods people, lily of the valley....imaju puno loših ali su mi ipak drage.
yossarian Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 (edited) Guns n'Roses - My world Ako se ne varam Ain't It Fun je od The Beach Boys-a...valjda...Ne mogu sad da se setim od koga je, ali nije od Beach boysa. Inace, sve pesme na tom albumu su obrade i snimane su zato sto su ih clanovi grupe voleli. Edited May 23, 2005 by yossarian
LazaGNR Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Ma dobro,znao sam da su neki 'Boys'-i A to im je jedna od boljih pesama sa tog albuma (ako ne i najbolja).Ne znam odakle ideja onoj Mary Joe da napise ono...ako su joj GN'R uopste i najdrazi bend...
michelle Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 I meni se Ain't it fun svidja. Ja bih mozda kao pesmu koju najmanje volim navela You're Crazy sporu verziju...
Recommended Posts