Jump to content

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 year later...
Posted

Moj najrazi bend je Queen,a najdosadnija pesma, po meni je We are the champions, zato sto je potpuna komercijala, a i zato sto je strasno spora i dosadna.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Znas li ti uopste koliko duboku emotivnu vrednost ima ta pesma, kome je posvecena i zasto?

Ne skrnavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_mad.gif

Mene ubija Wah Wah, iako Zeppeline volim do besvesti...

Posted

Jbt vi kritikujete tudja misljenja na foru, "ti nisi normalan, kako moze da ti se ne svidja ta pesma..." dajte ljudi mozete biti malo pristrasniji? icon_smile.gif

Aj sad ja

Judas Priest - Revolution, gomila pesama sa Demolitiona, Heavy Metal, Love Bites.

Axel Rudi Pell - Fighting The Law

Yngwie Malmsteen - pun qrac sa albuma posle 1999...

i taaaak

• 1 month later...
Posted (edited)

Yngwie Malmsteen - pun qrac sa albuma posle

Moj covek...slazem se skroz,mozda bi najjace bilo da se potpise neka peticija o tome da mu zabrane vise da izdaje bilo shta icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Osmi Putnik
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ovo je, bre, rock forum!

"We Are the Champions", toliko mi se smucila, toliko dosadila da ne mogu vise da je podnesem!

Pesma je odlicna ali je toliko izrabljena da je potpuno obesmisljena ...

Posted

Uhhhh...ako bi moralo...teska srca,ali...G N' R "You're crazy"-sa Appetite-a...zato sto su mi pevacke deonice nesto siromasno uradjene,a verovatno i zato sto je Lies verzija jedna od najlepsih i najraskosnijih akusticnih stvari koju su ikada napravili :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...