Night Prowler Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Koje prcanje http://www.youtube.com/watch?v=vSgopK1wnWg Evo i setliste: http://www.setlist.fm/setlist/rhapsody-of-fire/2011/z7-konzertfabrik-pratteln-switzerland-3d235e7.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 U jbt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 U fina set lista skroz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 ^^^FABIO! Kakva pesmetina je to, postade mi skoro pa omiljena Rhapsody stvar. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 prevrnuh je već 50 puta u poslednjih par dana. kriminal od pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Mislim da gospodin Angelizator priča o Reign of terror, ali svejedno, ova nova je neki naslednik te poeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Nova pesma: Tornado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Uh još jedan pogodak, ova je viša Rhapsody old school a opet zvuči sveže. Album ima da pokida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Meni je prva bolja, ali obe su odlicne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 sjajna pesma, raznezio sam se do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 dobra dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Veoma dobra Po ovome se naslucuje da album ne moze da failuje. Bas steta sto ce prestati da snimaju albume nakon ovog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ko ti je to rekao? Ovo je poslednji album sage, nigde nije bilo reči o kraju karijere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Utripovao sam verovatno... Kao i jos neki moji ortaci i drugarice. Prevrnuh ceo web sajt, ubedjen sam da sam procitao jednu vest na kojoj je Luka napisao nesto tipa, ovo nam je zadnji album, necemo vise snimati albume, radicemo turneje, isto se i Strapoli oglasio povodom toga... I sada pogledam opet sajt, ta vest je trebala biti izmedju objavljivanja albuma i novog gitariste, kad ono nema nicega. A i pitao sam jos neke prijatelje i oni su isto ubedjeni da su videli tu vest, gotovo 100% i da im nije jasno kako ta vest nije na webu? Da se nisu predomislili dolaskom novog gitariste, pa uklonili vest? Nemoguce da tripujemo u mnozini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 (edited) To za kraj karijere nije tačno, uostalom čuću se sa Fabiom sad u sredu pa ću ga pitati... Evo, momci iz Nuclear Blasta su mi već poslali novi album. Znaju ljudi da sam fan benda pa da me obraduju. Tek sam počeo da ga preslušavam, tako da će biti recenzija za par dana. Kako divan jednorog na koricama Edited May 23, 2011 by Despot! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 To za kraj karijere nije tačno, uostalom čuću se sa Fabiom sad u sredu pa ću ga pitati... Pa dovedi ih ovamo sunce ti krvavo da izginemo svi uz Rapsodiju. Dolaze razni bendovi, a njih niko da dovede. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Da dodje 300 ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 (edited) Pa ja one na koje dodje 100000 ljudi i ne idem. A dolazi 300 ljudi jer nema reklame. To je bar logicno i sasvim jasno jer nije tacno da te bendove u zemlji slusa 300 ljudi jer samo po jednom gradu broj je toliki. Da se udari jedna jebena reklama od minut na TV-u pa ces da vidis posecenost. Nego sve su to dunsteri sto organizuju i od masovnosti zato i nema nista. Izbacuju po svojim privatnim blogovima, opskurnim forumima i lepe plahate po svojim supama. Cudno je sto i ovoliko ljudi dodje. Edited May 23, 2011 by HEFEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Ima i u tome istine naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Ja željno iščekujem taj Rhapsody jedno deset godina, pa ako bi neko mogao da ih dovede, bila bih mu zahvalna... Evo ja ću lepim plakate, samo da oni dodju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Ja željno iščekujem taj Rhapsody jedno deset godina, pa ako bi neko mogao da ih dovede, bila bih mu zahvalna... Evo ja ću lepim plakate, samo da oni dodju i ja ih zeljno iscekujem vec vise od deceniju, ali jbg jedina sansa mi je da odem na neki festival, kao na primer na Wacken... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 A dobro, ja sam mala, do pre prošle decenije sam slušala Branka Kockicu xDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 A dobro, ja sam mala, do pre prošle decenije sam slušala Branka Kockicu xDDD Branko kockica je zestoki ovisnik, bez zezanja Njega je lečila na klinici majka jednog mog druga. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Može i nešto bliže, kao na primer - Masters of Rock. Ja bih rado otišla tamo ove godine i planiram već duže vreme, pa se nadam da ću uspeti da odem, pre svega zbog Rhapsody-ja i HF-a, ali i ostalih bendova (neki od njih: Delain, Helloween, Alestorm...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Branko Kockica je kvlt xD A ako bi se išlo na neki festival, to bi bio Wacken, bez Guardiana ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts