ShinigamY Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Da je nesto do jaja, na prvo slusanje bi me zainteresovalo. Ovako, preslusao 2-3 puta, i dalje nije to to. Neubedljivo je totalno. Luka je u prvom planu, slabe su klavijature, vokal takodje slab. Valjda sam navikao na standard koji RoF postavlja, pa mi ovo nije ni prineti. Quote
Vic Rattlehead Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Loša pjesma, nekako premekano isproducirana a glas pjevača mi je na momente baš iritantan. Quote
Night Prowler Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Luka je u prvom planu Ja bih bas suprotno rekao, mnogo su slabije gitare nego na poslednja dva ROF-a. Bas mi je cudno da gitarista pise pesme u kojima samu gitaru stavlja u drugi plan. Vrlo je moguce da Staropoli nije hteo orkestar na novom albumu (ko ne zna, orkestar je na celom ovom Lukinom Rhapsody-ju) jer prakticno ne bi imao sta da svira onda. Quote
Zoll Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Iskreno, na prvo slušanje - meni se ovo i ne razlikuje nešto previše od zvuka/stila poslednja dva RoF albuma, osim što, naravno, MNOGO nedostaje Lione. Ni meni se pesma ne sviđa nešto, a vokal mi definitivno najviše smeta. Quote
ShinigamY Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Ja bih bas suprotno rekao, mnogo su slabije gitare nego na poslednja dva ROF-a. Bas mi je cudno da gitarista pise pesme u kojima samu gitaru stavlja u drugi plan. Vrlo je moguce da Staropoli nije hteo orkestar na novom albumu (ko ne zna, orkestar je na celom ovom Lukinom Rhapsody-ju) jer prakticno ne bi imao sta da svira onda. Mislim da si nesto pobrkao... Strapoli svira u RoF, a Luca Turili's Rhapsody je ovo sto si slusao gore. I Strapoli nije svirao klavijature na tom albumu. Zato mi i zvuci njanjavo. Klavijature zvuce ispod nekog mog ocekivanja. A gitare su sve sto ja i cujem na ovoj pesmi gore poslusanoj. Quote
Angelystor Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Meni ova pesma bas, bas dobra. Zvuci mnogo vise kao Rhapsody nego sto sam mislio da ce da zvuci. Jedini minus mi je pevac. Potpuno dosadan i neupecatljiv. Visoko pa visoko. Quote
Grobodan Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Što reče neko gore, ovo kao Lukin solo bend, meni najviše baca na Prophet of the last eclipse eru. U suštini nije tako loše samo je trebao Luca da ide pod svojim imenom, ionako je izgradio lepu karijeru a ovo mi nije baš Rhapsody u totalu. I da pevač... Olaf Hayer za siromašne. Quote
azal Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 bio brat juce na RoF pa mi salje klipove, savrseno zvuce. samo djubre od setliste, po jedna pesma sa prva dva albuma. Quote
Grobodan Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 RoF šutnut sa NB http://www.bravewords.com/features/1001192 Stigao mi Lukin album, saću bacim uho. Quote
Night Prowler Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Koje sranje jbt. Aj javi da li je bolji od poslednja dva ROF-a. Quote
Black desire Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Sad mi Lukin bend jos vise ide na zivce. Quote
Grobodan Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Aj javi da li je bolji od poslednja dva ROF-a. Uozbilji se druže. Na prvi sluš nema te magije ali 'ajde, danas sam na sto strana, još ću ga malo protandrljati pa ću doći sa opširnim komentarom. Quote
Vassiet Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Sad mi Lukin bend jos vise ide na zivce. Quote
ShinigamY Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Kako ce NB izgubiti zaradu time sto su prihvatili Lukin Rhapsody umesto RoF... Videce i sami vremenom da su napravili najgluplji potez moguci. Jebo ih Luka i njegovi solo projekti... Quote
LetTheMetalFlow Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Pa ne može se ni porediti Fabio Lione i ovaj vokal iz Rhapsody , Lione je klasa !! Quote
Grobodan Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Ovaj toliko skiči da mi je žena ušla u sobu (inače naviknuta na sve) dok sam slušao da me pita koji kurac se zbiva Quote
LetTheMetalFlow Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Upravo tako !! Nezanimljiv totalno !! Quote
Vassiet Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DzcwatuN8WY&feature=g-all-u Quote
azal Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 (edited) basista lici na talvija ali stvarno, pevac stvarno bezveze, super peva, ali bas nista specijalno. italijanski kiske clone, nista specijalno, nista upecatljivo. Edited June 11, 2012 by azal Quote
Grobodan Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 To ti kažem, jednostavno znaju oni formulu, sve ispoštovali ali nema te magije Quote
azal Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 bas me zanima da li ce kamelot uspeti ubicu da nadju ili ce isto ovako zavrsiti pricu. Quote
Zoll Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Sudeći po ovom klipu, March of Time (Helloween cover) će biti najjači adut albuma? Quote
Runner Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 Ne bi bilo lose da se otvori nova tema za Luca Turilli's Rhapsody ili da se ozivi tema o njegovom solo bendu od prije desetak godina (ako je uopste ima), ovako vise ne znam ni sta citam ni sta se na koga odnosi :haha: Quote
Recommended Posts