StarbreakeR Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 (edited) Hahahahahahaha Sta da kazem...I ja obozavam Emilard Sword Edited April 8, 2007 by StarbreakeR Quote
Bata Trokrilni Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Kad sam čuo Legendary Tales, bio sam oduševljen. Posle sam shvatio da je ovo ipak prosečan bend. Rekao bih i prilično dosadan, malo je pesama poput Lord of Thunder ili Emerald Sword, koje mogu da me ponesu. Quote
Elderane Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Kad sam čuo Legendary Tales, bio sam oduševljen. Posle sam shvatio da je ovo ipak prosečan bend. Rekao bih i prilično dosadan, malo je pesama poput Lord of Thunder ili Emerald Sword, koje mogu da me ponesu. Ne bih rekao da si u pravu. Valjda je poenta u tome sta te ponese, mozda prosto nemas zivaca da svaris aranzmane, koji ipak nisu jednostavni. Quote
RNA Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Мени су се прва два албума својевремено свидела и још ми се свиђају, а везују ме и друге успомене за њих. На пример, цмакање до изнемоглости са првом девојком уз та два албума које се константно врте на касети. Quote
azal Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Мени су се прва два албума својевремено свидела и још ми се свиђају, а везују ме и друге успомене за њих. takodje Quote
RNA Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 А ко је то па претпоставио да је хомо? Које успомене? Quote
Guest Syrant Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Мени су се прва два албума својевремено свидела и још ми се свиђају, а везују ме и друге успомене за њих. На пример, цмакање до изнемоглости са првом девојком уз та два албума које се константно врте на касети. Neće moći do iznemoglosti, moraš da okreneš stranu, što ti oduzme 2-3 sekunde, nije to malo. Quote
RNA Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Ако узмемо у обзир да је касета била трајања 90 минута, а да смо је неколико пута превртели, шта ти то говори? Узгред,м сад то не бих морао да радим, има 'auto reverse' на деку. Quote
DieH@rd Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 (edited) Wooho! 6. Jula izlazi dupli live DVD! On the same day [July 6] Rhapsody Of Fire will release their first ever DVD, chronicling the 2005 tour and production for the albums "Symphony Of Enchanted Lands, II" and "Triumph Or Agony". Highlights of this double DVD are recordings from Rhapsody Of Fire's first tour through US and Canada as well as their outstanding performance at the Eartshaker Fest 2005. mightyrapshody.com Nadam se da ce biti neka pesma sa Triumph Or Agony-a... Barem The Myth Of The Holy Sword, i ja cu biti zadovoljan! Edited May 18, 2007 by DieH@rd Quote
StarbreakeR Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Ma sta god da stave na DVD ja sam zadovoljan!Nikad ih nisam video uzivo! Quote
kejd Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 rhapsody...moj prvi metal bend koji sam slusao uz naravno blin guardian-e. bend je u tom mom periodu zivota bio Bog i batina...a onda sam cuo za symphony x i megadeth Quote
Yngwie Tatica Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 ...i shvatio da je Rhapsody (Of Fire) ipak bolji :) . Quote
Elderane Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Pa, od Megadetha je sigurno bolji, a vala i od Symphony X. Barem meni. I bez "of fire" i sa. Quote
DieH@rd Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 The power of the Dragonflame will burn brighter than ever before! -Luca Turilli Quote
Yngwie Tatica Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Pa, od Megadetha je sigurno bolji, a vala i od Symphony X. Barem meni. I bez "of fire" i sa. Ja mislim da je ovo prva stvar oko koje smo se složili, do sada. Quote
RNA Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 (edited) И после ме питају људи што не долазим на овај форум. Ово power метал (мислим на форум)? Хахахахаха... добар виц. Edited May 25, 2007 by RNA Quote
Elderane Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ja mislim da je ovo prva stvar oko koje smo se složili, do sada. E, sad, ja se ne sjecam sta se to nismo slagali? @Bosko Sta ces, ja mislim da je thrash forum jedini na koji nikad nisam otisao. Ili mozda jesam jednom, nemam pojma... Quote
Recommended Posts