Shamandalie Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 To za kraj karijere nije tačno, uostalom čuću se sa Fabiom sad u sredu pa ću ga pitati... Pozdravi Fabija i pitaj ga da li bi mozda da se zeni? Ja se javljam dobrovoljno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Branko Kockica je kvlt xD A ako bi se išlo na neki festival, to bi bio Wacken, bez Guardiana ništa Naravno, bez Guardijana nista... Pozdravi Fabija i pitaj ga da li bi mozda da se zeni? Ja se javljam dobrovoljno. Talijani su uvek bili na ceni, to sam imao prilike da vidim pre nedelju-dve u Dangubi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Talijani su uvek bili na ceni, to sam imao prilike da vidim pre nedelju-dve u Dangubi Nisam to znala, ali otkad sam Fabia videla nedavno u Budimpesti kad je pevao za Kamelot, sanjam ga svake noci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Naravno, bez Guardijana nista... Talijani su uvek bili na ceni, to sam imao prilike da vidim pre nedelju-dve u Dangubi Odkud oni u Dangubi? Meni su oni fuj, samo skandinavija, plava kosa, beo ten i plave oci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Može i nešto bliže, kao na primer - Masters of Rock. Moze i nesto najblize, kao na primjer - Sekesfehervar. http://www.fezen.hu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Videh da su tu Rhapsody, Dream Theater, a videh i Dragonforce negde na sajtu, ali ih posle nisam našla u programu. U svakom slučaju, više mi se sviđa line-up MoR-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Album totalno nastavlja priču slavnog prethodnika, samo se čini za nijansu mirnijim / sporijim no sve što treba je apsolutno tu - na prvo slušanje sam zadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Album totalno nastavlja priču slavnog prethodnika, samo se čini za nijansu mirnijim / sporijim no sve što treba je apsolutno tu - na prvo slušanje sam zadovoljan Blaži je dosta ovo album od predhodnog ako će mo iskreno. Ipak, mi je predhodni bio bolji, mada je i novi sasvim ok. Da, nastavljena je priča predhodnoh albuma, zapravo ovo je muzička i tekstualna kulminacija predhodnog albuma. Ima finih šansi da se pogleda Rhapsody na par lokacija ove godine, mada bi bilo fino da imaju i neku turneju a ne samo festivalske nastupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Ipak me je Alex nazvao za intervju, izgleda da im je on glavni za intervjue. U svakom slučaju fin intervju; očekujte link za recenziju i intervju u sledećih nekoliko dana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Šalji odmah da uposlim brze prste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Šalji odmah da uposlim brze prste O, uvek zeljni rada ali dobro Alex nije ovaj iz HELLa Edited May 25, 2011 by Despot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Haha pa niko nije takav. Samo vredno i udarnički! Što se tiče novog albuma, definitivno mi se nameće misao da je izdanje, iako sasvim dobro, pomalo ishitreno i ipak slabije od prethodnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) Haha pa niko nije takav. Samo vredno i udarnički! Što se tiče novog albuma, definitivno mi se nameće misao da je izdanje, iako sasvim dobro, pomalo ishitreno i ipak slabije od prethodnika. Vidis meni se sad nekkao bas svidelo, mada jeste slabije od predhodnog...mada, opet, album je snimljen izgleda u istom perdio kao i The Frozen...tako da mu dodje na isto... Edited May 26, 2011 by Despot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Ne, naravno da mi se sviđa album, to je Rhapsody, oni meni ne mogu da omanu, samo nije tako dobro kao prethodni. A možda mi je prethodni još toliko svež pa ovom valja dati vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 [quote name='Grobodan' date='25 maj 2011 - 23:29' timestamp='1306358970' post='2351219'] iako sasvim dobro, pomalo ishitreno i ipak slabije od prethodnika. [/quote] Eh? A one pesme su fenomenalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeChrist Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Nije loš novi album za Gay Metal žanr... 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Eh? A one pesme su fenomenalne Nego sta!!! Pesme su vrhunske. Jedan od boljih albuma zadnjih godina u zanru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Nego sta!!! Pesme su vrhunske. Jedan od boljih albuma zadnjih godina u zanru. Svakako se slažem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Ima li iko link za novi album? Meni je bolji ovaj EP sto su izdali, to mi je najbolje njihovo izdanje poslije SOEL II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Pa ne verujem da će se baš uskoro link za novi album pojaviti tek izlazi 17.Juna No, u svakom slučaju album mi sve bolje i prijatnije zvuči. Jeste d aje malo mekši ali je sasvim dobar! U suštini to je Rhapsody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Ima li iko link za novi album? Meni je bolji ovaj EP sto su izdali, to mi je najbolje njihovo izdanje poslije SOEL II http://letitbit.net/download/57964.52e0fb68e2ede9943697f9623841/rof-mediaboom.org.rar.html http://ifolder.ru/23951059 http://turbobit.net/23zz5a1od5qr.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Свиђа ми се овај нови албум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Je l' ima growl/scream negde osim na Aeons? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Hvala za linkove, skida se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Jos da skines nekog zmaja i vilenjaka,i bices pravi gandalf of metal. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts