Talvi Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Čekaj, zar ne beše da oni iz pravnih razloga nisu mogli da koriste ime Rhapsody, koji kurac sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Bice ovako: RHAPSODY OF FIRE - Lione, Hess, Staropoli, novi drugi gitarista i basista RHAPSODY - Turilli, Leurquin, Guers, novi pevac i klavijaturista Alex Holzwarth ce biti u oba benda. Edited August 16, 2011 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 sada će i nanowar da se raspadne 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 mislim da "a new rhapsody band" ne znaci da ce se bend zvati rhapsody. Kako moze kad su morali da promene ime iz legalnih razloga? bice "novi rhapsody" nece biti "novi bend koji se zove rhapsody" tako sma ja skapirao, jer je ceo tekst lose napisan, glupi italijani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Malo pre mi je drug javio, ne mogu da verujem! Doduše, bolje ovako nego da uopšte više ne sviraju (što sam prvo pomislila kad sam videla naslov), ali stvarno nisu normalni... Nije im trebalo ovako nešto. Bitno da sam ja propustila poslednji/jedan od poslednjih nastupa u ovoj poslednjoj postavi, a zamalo da odem u Mađariju. -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Joj uzasa... U 3 pi**e materine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 ne znam sto se tripujete. RoF ce verovatno skoro isto da zvuci i luca ce verovatno nastaviti one cyber tripove sa solo albuma. eventualno dobijate gitaristu koji dobro solira u RoF za razliku od luce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Najvise me pogadja vjerovatnoca da ih nekad i pogledam uzivo. Mislim da bi gledati Rhapsody bez Luce bilo kao gledati Priest bez Tiptona i Downinga zajedno. To ne bi bilo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) EDIT: šta je bre ovo, neka zajebancija? Edited August 16, 2011 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Ovo je nesto najsmesnije sto se desilo u power metalu. 8 godina cekamo da vrate staro ime, i vrnu ga onda, ali u najuvrnutijem mogucem scenariju. Glupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Više nade nekako imam u Fabija i Alexa ali opet bez Luke... on i Alex su pisali zajedno muziku, on je odradio Emerald sagu - teško bez njega je to to. Pa zašto bože, zašto, što ih ne gledah negde jebem ti život Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Ma okupiće se oni opet čim ukapiraju da su pojeli govno, šta kukate, nije umro niko. Edited August 16, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Ovo je ko Gorgorth prica, laaaame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Ne daj bože da bude kao Sepultura, od jednoh vrh benda dobismo dva prdeža. Samo da bude kao što Talvi kaže, sva nada u tome. Čini mi se iz ovog saopštenja da se bar nisu popičkali i da su ostali u dobrim odnosima. A tako su snažno delovali na Wackenu, nezaustavljivo... Moram da gledam Rhapsody go do pojasa i da poginem uz kultove, moram! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Rhapsody ljubavi moja ne daj se!!!!! Cuvacu te, maziti i paziti samo se ti meni vrati! Ne daj boze da neko jos umre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Ja se samo nadam da sada kada je Staropoli gazda u bendu nece baciti gitare u drugi plan. Privremeno ugasise forum ROF-a, info ovde: http://www.epic-metal.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Dobro, sad kad je otisao Khan iz Kamelota, Tarja iz Nightwisha i kad se ovo desilo konacno znam kako je bilo fanovima Maidena kad je Bruce otisao, a dosao Blejz... Tada sam tek poceo da slusam Maidene, i gotivio sam Blejzove albume, i nikad mi nije bilo jasno sto seru stari fanovi da Blejzov Mejden ne valja. Meni je to bilo odlicno. Zavidim nekim novim klincima koji ce tek sad da otkrivaju ove muzicare i nece ni malo mariti sto ovi nece vise nikad ponoviti nesto kao sto je Karma, Symphony Of Enchanted Lands ili Oceanborn. Jer to vrijeme nisu prozivili, pa nemaju ni za cim da zale. Jebi ga, ovo je bilo ocekivano. Cim je bila prica da nece pisati epske tekstove, cim Luca nije davao intervjue, sve je bilo jasno. A o cemu on da svira da puca one ultra arpedjoe poslije teksta o socijalnim nemirima u Engleskoj? Ne ide to tako. Luca ce biti naslednik Rhapsody-ja, a ovi ce svirati nesto skroz drugacije, vidjecete. Steta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Et Elderane, trebali ste ih dovesti kad je bilo vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 A o cemu on da svira da puca one ultra arpedjoe poslije teksta o socijalnim nemirima u Engleskoj? Sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Jesam nejasan... Htjedoh da kazem kako je Luca ocigledno potpuno vezan za teme koje je forsirao i na solo albumima. Tesko da ce on da se uklopi u bend koji pise tekstove o socijalnim nemirima, osjecanjima, psihologiji, kvazifilozofiji i slicnom... @ Grobodan, meni nije zao, ostalo bi nam samo jos vise dugova Ali mi je zao sto ih nigdje nisam gledao, a ubjedljivo su mi najdrazi bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Dobro, onda bolje da ste ušli u dug zbog njih nego Hammerfalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Ja bas mislim da ce da dodju na ovoj turneji, jer mislim da ce pojeftiniti bez Luce. EDIT: Sad mi pade na pamet da bi bilo kul da Turilli pozove Michelle Luppija u njegov Rhapsody. Edited August 16, 2011 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Sad se setih: kod koga idu Iras, Tarish, Dargor, Lothen i ostala družina, kod Luke ili Alexa? Sve je Nekron ovo zakuvao dete mu jebem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Ma ko da su i ovako nesto skupi... Nista im svakako cijena nece pasti, a i sa Lukom i bez Luke 200 ljudi po cijeni od 2000 im je maksimum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Intervju sa Staropolijem, snimljen pre 3-4 dana: http://www.youtube.com/watch?v=dmyg7i3XrMU You kno' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts