Grobodan Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) Izvolite album http://www.mediaboom...inity-2012.html Edited June 21, 2012 by Grobodan Quote
Black desire Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 One pesme sto si pustao su predosadne, Al dacu sansu albumu. Quote
azal Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 intro je na nekom muzika iz mortal kombata sranju ovo je zapravo mnogo do jaja ja sad Quote
Vassiet Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 pa mnogo je bolje nego sto sam ocekivao... vokal stvarno ume da zapisti ponekad inace nije los... Quote
azal Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 generalno lik je vrlo vrlo slican onom olafom sto je pevao na turilli solo albumima. kapiram da je jedini razlog sto ga luca menjao je sto mu je trebao neko ko moze na italijanskom da peva. Quote
Grobodan Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Ja sam napravio pauzu od albuma, sad ga pustio i bolje mi legao, valjda je ta inicijalna razočaranost bila uzrokovana epskim fejlom od razlaza (Rhapsody sve mora da radi epski). Mada i dalje stojim iza izjave da je ovo pod Lukinim imenom trebalo izbaciti. Quote
Vassiet Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 mozda je to ime jedino sto me koci da priznam da mi se svidja album... ovo ipak nije rhapsody... Quote
azal Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 slazem se za ime, trebao je nesto novo da smisli. Quote
Elderane Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Ja mislim da ipak nije. Meni je ovo ipak Rhapsody, a ovaj lik ponekad i zazvuci kao Lione, ali vise kao Kiske nekad. Meni za sada skroz lezi album, a vidicemo pravi utisak poslije vise slusanja, za sada mi je najbolja pjesma Clash of the titans. Quote
Vassiet Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 (edited) na istom linku sad ima album sa bonus pesmom http://www.youtube.com/watch?v=CO4YNlrAtns Edited June 22, 2012 by Vassiet 1 Quote
azal Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 jel ima neko celu tormento da okaci. moj je sjeban Quote
Vassiet Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 sad valjda su novi linkovi http://www.mediaboom.org/373002-luca-turillis-rhapsody-ascending-to-infinity-2012.html meni makar radi sa share4weba lepo Quote
azal Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 clash of the titans je to sranje. to je taj refren koji se trazi Quote
Elderane Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Jes', to je to. Strasna stvar, sto je vise slusam. Sa 3 zadnja Rhapsody-ja, samo se On the Way to Ainor moze sa njom mjeriti i Erian's Lost secret. Trenutno, favoriti su mi i Luna i Excalibur. Realno, u Luni je lik sabio Lionea u svakom parametru koji ovakva pjesma trazi. Quote
LotusEater-- Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 da budem iskren, nisam polagao neke nade u ovo, ali vec posle par slusanja sam bio prinudjen da menjam misljenje. odlican album sa gomilom prepoznatljivih Rhapsody elemenata, epskih momenata (narocito u poslednjoj pesmi), pamtljivih refrena i sa odlicnim performansom svakog clana, a posebno bih pohvalio vokal koji se ipak sjajno uklopio. blagi favoriti su mi: Ascending, Excalibur i Of Michael... ali definitivno cu ga uvek slusati u celosti. bas ce biti interesantno videti sta sprema ostatak bivse RoF ekipe. Quote
Elderane Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Izgleda da su fanovi na dobitku, svake godine po jedan Rhapsody album. Mada, ja mislim da ce ekipa bez Luke nastaviti u nekom drugom smjeru, i da nece vise insistirati na epskoj tematici i maltene filmskoj muzici. Quote
azal Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 prilicno sam siguran da hoce jer im je catch phrase za bend "born to be cinematic" ili tako nesto Quote
Black desire Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Meni je ovo sranje, ni do pola nisam izdrzao, toliko bezidejno, usiljeno i plasticno. 1 Quote
Elderane Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 prilicno sam siguran da hoce jer im je catch phrase za bend "born to be cinematic" ili tako nesto Ja mislim da je to za ovaj Rhapsody, Lukin... Ali, cu "born to be cinematic", genijalno... Quote
azal Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 jeste, nisam te skapirao. a ovo lukino je sve samo ne bezidejno. ona svirka sto se desava na title tracku rhapsody nije video. bas ozbiljno proggy za njega Quote
Grobodan Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Meni je ovo sranje, ni do pola nisam izdrzao, toliko bezidejno, usiljeno i plasticno. Ostavi ga malo da odleži, kažem ti meni je pomoglo. Ili uradi lobotomiju da zaboraviš Quote
Black desire Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Ne znam, meni je album nepotreban, zasto bih slusao ovo pored toliko dobra poslednja 2 Rapsodija. Dacu mu jos sansu al ne verujem da cu se predomisliti. Quote
Grobodan Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Pa da, to i mene jebe ali razmisio sam i skapirao da ovo duva Lukina dva poslednja soloa u tri pičke materine recimo. Quote
Elderane Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Koja 2? Mislis na onaj uzas, gdje je svirao klavijature, a cura pjevala, Dreamquest? To zaista ne znam sta mu je trebalo, kao ni The Infinite Wonders Of Creation, dok su prva 2 sjajni albumi. Posebno prvi, koji je komotno mogao ici kao Rhapsody album. Iskreno, ovaj LT's Rhapsody i jeste nesto izmedju njegovog solo rada i Rhapsody albuma, i meni taj stil muziciranja bas lezi. Sto Laza kaze, svasta se moze reci, osim da je bezidejno. Quote
Grobodan Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Na ta dva, i meni je King of the nordic twilight možda i nešto najbolje što je Luka ikad uradio, uključujući i Rhapsody albume. Quote
Recommended Posts