Guest HEFEST Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Kakva genericka imena pesama. Quote
Angelystor Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hXyRsOJo0fo Nije neka nova pesma (da se ne zajebete ), vec 'inspiracija' za "Queen Of The Dark Horizons", koja mi je bila maltene omiljena Rhaspody pesma dok pre nekoliko godina ne kupih disk i videh za ovo...i maltene su ga uzeli takvog kakvo jeste, ne kapiram foru, ali aj'. Quote
Guest HEFEST Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 http://www.metalunderground.com/reviews/details.cfm?releaseid=11798 Quote
Chicken Little 420 Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 http://www.mediaboom.org/398565-rhapsody-of-fire-dark-wings-of-steel-2013.html Quote
azal Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Luca je pobedio definitivno. ovo je bas jadno. gitare su smesne i sve je nekako jednostavno. prosli lukin album je avion za ovo. Quote
Angelystor Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ditto. S tim sto je meni Ascending avion i bez ovih krtih Krila. Quote
azal Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 nisam ocekivao da ce orkestracija da zvuci ovako jadno bez luke. mislio sam da je alex baja za to, ali ocigledno je luca. Quote
Guest HEFEST Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Ja rekoh to, ali me zbog toga gledaste popreko. Luka je bio srce benda. Quote
Night Prowler Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Katastrofa. Gitare nikakve, orkestracije bezveze. Quote
ShinigamY Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Znaci da ne skidam uopste ovo. Meni su orkestracije dusa tog benda, ako zvuce ko kurac, jebes ti to. Viledz of d dvorfs keva. Quote
Night Prowler Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Gitare samo piče dždždždždždždž. Ako je Luka Ferari, ovaj novi gitarista je trotinet. Orkestracije zvuče jako jeftino, previše je horova i generalno je bezveze produkcija kada se uporedi sa zadnja 2 ROF i onim Lukinim Rhapsody albumom. Quote
Guest HEFEST Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Luka je veliki umetnik i bez njega oni ne mogu. On bez njih da. Treba pogledati samo njegov intervju dat na italijanskom za njegov novi album. Lik je car. Quote
StarbreakeR Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Album vrišti "budget cut..." Quote
Angelystor Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Ima i fora sto je Luca i pre pravio dobru muziku sa ne-Lione pevacima, a ovo je prvi Rhapsody album gde nema Lukinog doprinosa, i to se bas, ali bas cuje. Od nedostatka gitara (ovo je doduse i na ToA bio problem) preko dosadnih aranzmana do bednih orkestracija. Quote
Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Luka je odrastao na korak od Milanske skale i kao mali se iskradao da gleda probe najvecih svetskih majstora. Zvali su ga mali mocart. Toliko se svideo tamosnjem osoblju da su ga pustali za dzabe da gleda opere i ostala desavanja. Covek institucija. Quote
Runner Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Luka je odrastao na korak od Milanske skale i kao mali se iskradao da gleda probe najvecih svetskih majstora. Zvali su ga mali mocart. Toliko se svideo tamosnjem osoblju da su ga pustali za dzabe da gleda opere i ostala desavanja. Covek institucija. Gdje si to procitao?? Koliko znam Luca je iz Trsta. Nisam detaljno upucen u njegovu biografiju, ali bih bas volio da vidim izvor te informacije. A propos novog albuma, sigurno najslabije Rhapsody ostvarenje, poredeci ga sa ostatkom diskografije. Sa druge strane, nije sad da je ocaj. Meni album nije dosadan, ne smeta mi da ga slusam i nema taj smarajuci efekat, kao npr. novi Dream Theater, koji je tipican primjer generickog albuma. Ona stvar "A Tale of Magic" mi bas simpaticna, iako zvuci kao slabo razradjena pjesma, sa u osnovi dobrom idejom. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 ovo od rapsodija je pet puta bolje od bar 3 poslednja kamelot albuma. 1 Quote
Guest HEFEST Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Види се да си прави слухиста. Слажем се са констатацијом. Quote
Recommended Posts