dushmanin Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Pa da rekoh ja jos odavno da su im nazivi idiotski...unholy warcry Quote
Narsil Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 To mi je najbolja pesma rhapsody-ja!!!!! Ne slazem se sa tobom nazivi su im bas odlicni! Quote
Demigod Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Oni su tr00! Evo upravo sam preslusao Power Of The Dragon Flame..nisam ih slusao odavno pa sam se sad "podsetio"..mnogo dobro. Quote
filipenko Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Suocite se sa mnom zla kopilad Osetite mrznju andjela slavu, ponos, krvoprolice Kukavice i pozadinci silovatelji moje mudrosti mesavino prasine i kostiju Mars natrag u ambis, Algalord nece pasti ali ce se vase glave kotrljati Okusite ostricu heroja Bes groma udrite moj zlatni stit Tako se mi borimo protiv vetra u slavu kralja da pobedimo nase zle neprijatelje I jasemo sa svojim gospodarem za moc i tron u ime Svete Sile Groma! Pa jos kad u zadnjim refrenima krenu crkvena zvona zajedno sa pocetkom refrena "So we fight against the wind..." P.S. a gde je klavijaturista u smajlijima Quote
Angelystor Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Znachi, najjache I feel like 12 again Quote
Narsil Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Suocite se sa mnom zla kopilad Osetite mrznju andjela slavu, ponos, krvoprolice Kukavice i pozadinci silovatelji moje mudrosti mesavino prasine i kostiju Quote
Terrorking Salmon Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ovo je , trenutno , uz Angru najkvalitetniji power bend na planeti. Obozavam ih.... Quote
filipenko Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 (edited) Tacno tako, tik iza Dragonforcea, Power Questa, Dragonlanda, Elvenkinga, Celestya...jbg, o ukusima ne vredi raspravljati Zavaravajuce iluzije sirenine sive (tuzne) suze strah u hladnom vazduhu tragicni osecaj grada pakleni zadah ustajanje mrtvih portali haosa sedmi crni plamen Ei destino mi arrendo al tuo dominio del tempo U ovoj magicnoj zori spracu dusu da prizovem duh osvete da poreknem svoju mudrost u korist besa da rasturim urlik tihe budale i da budem sin propasti U ovoj magicnoj zori spracu dusu da prizovem duh osvete da poreknem svoju mudrost u korist besa da rasturim urlik tihe budale i da budem vitez-jahac propasti Edited November 22, 2005 by filipenko Quote
Angelystor Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Italian epic metal band RHAPSODY will release their first-ever live album, "Live In Canada 2005 – The Dark Secret", on January 23, 2006. Recorded on Juen 13, 2005 at Salle Albert-Rousseau in Sainte-Foy, Quebec, Canada, the CD will feature the following track listing: 01. The Dark Secret 02. Unholy Warcry 03. Wisdom Of The Kings 04. The Village Of Dwarves 05. Eran's Mystical White Book 06. Lamento Eroico 07. Dawn Of Victory 08. Nightfall On The Grey Mountains 09. March Of The Swordmaster 10. Emerald Sword "Live In Canada 2005 – The Dark Secret" will be released in two different versions: a regular CD, plus a limited-edition containing a bonus DVD with the entire concert recorded in 5.1 Surround Sound. SRANJE! spisak pesama... Quote
Aspectral Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Jebo ih Lamento Eroico..bolje a su uzeli sa tog albuma Agony Is My Name,ili Pride Of The Tyrant...ili Power Of The Dragonflame.. Quote
filipenko Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Da, spisak pesama ni mene impresionira. Sa Moci zmajevog plamena se pevaju samo obe balade, Herojski lament i Mars gospodara maceva, a toliko dobrih stvari na njemu. Osim toga previse je pesama sa meni ne tako drage Simfonije nabudzenih zemalja part 2, mada pretpostavljam da je to koliko toliko logicno za njih zbog toga sto je im je poslednji, pa je na njemu akcenat. Quote
Angelystor Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Nikad necu skapirati shta je tolko specijalno kod Emerald Sworda..nema ni Svete Grom Sile ni Agonija Je Moje Ime...ovo ne zasluzuje ni da se downloaduje. Quote
filipenko Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Zato sto u Macu od Dragulja Za kralja, za zemlju, za planine za zelene doline gde zmajevi lete za slavu, za moc, da osvojim svo zlato trazicu mac od dragulja Quote
Grobodan Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Uskoro ce live album: RHAPSODY – “Live In Canada 2005 – The Dark Secret” 01. The Dark Secret 02. Unholy Warcry 03. Wisdom Of The Kings 04. The Village Of Dwarves 05. Erian´s Mystical Rhymes 06. Lamento Eroico 07. Dawn Of Victory 08. Nightfall On The Grey Mountains 09. The March Of The Swordmaster 10. Emerald Sword OK lista,samo - nista sa Legendary Tales! Quote
Aspectral Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Bas smo o tome raspravljali na prethodnoj stranici. Quote
Narsil Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Uskoro ce live album: RHAPSODY – “Live In Canada 2005 – The Dark Secret” 01. The Dark Secret 02. Unholy Warcry 03. Wisdom Of The Kings 04. The Village Of Dwarves 05. Erian´s Mystical Rhymes 06. Lamento Eroico 07. Dawn Of Victory 08. Nightfall On The Grey Mountains 09. The March Of The Swordmaster 10. Emerald Sword OK lista,samo - nista sa Legendary Tales! dobra lista.....volim te pesme Quote
WoI Posted December 12, 2005 Author Report Posted December 12, 2005 lista je sranje.Znaci duboko su me razocarali. Treba ih obesiti za jaja zbog ovoga. Quote
StarbreakeR Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Da...moze skroz bolje...modli su da odsviraju Warrior of Ice...ne tebe druze...tebe ne bi odsvirali tako lako ...ma moze jos mnogo toga...a i mislim da ce intro da bude malo dosadan...4 minuta cika Lee-ja...ima on vrednost na albumu ali nije za live... Quote
WoI Posted December 21, 2005 Author Report Posted December 21, 2005 Ma brate ne samo WoI mogli su deset puta bolje pesme da izaberu. Bolje npr. da su odsvirali bilo koji svoji prethodni album ceo nego ove pesme sto su izabrali. Quote
StarbreakeR Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Makar ce omot da bude dobar Quote
METAL Man Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Uskoro ce live album: RHAPSODY – “Live In Canada 2005 – The Dark Secret” 01. The Dark Secret 02. Unholy Warcry 03. Wisdom Of The Kings 04. The Village Of Dwarves 05. Erian´s Mystical Rhymes 06. Lamento Eroico 07. Dawn Of Victory 08. Nightfall On The Grey Mountains 09. The March Of The Swordmaster 10. Emerald Sword OK lista,samo - nista sa Legendary Tales! Stvarno su mogli bolje stvari da stave. Barem: The Pride Of The Tyrant Steelgods Of The Last Apocalyp Knightrider of Doom When Demons Awake Agony Is My name To bi poboljsalo stvar. Quote
StarbreakeR Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 NEVER FORGOTTEN HEROES!!!TO je najbolja pesma na albumu a oni je ni ne odsvirali...ccc...a ima mnogo malo pesama... Quote
Recommended Posts