ShinigamY Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Ma jeste. Super je sve, ali nesto sam u fazonu da se ovo ne moze slusati svaki dan. Samo po raspolozenju. Previse je ovo napeto i story telling da bi se slusalo na repeat. Quote
LetTheMetalFlow Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Sad će preslušamo , pa će javimo Quote
Srlandand Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Okej je, nije lose uopste, ali morace se jos preslusava za konacan utisak Quote
Mita Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 DA LI JE ON NORMALAN JEBEM GA U DUPE PRVA PESMA INTRO OD 4 MINUTA I SAMO KRECE DRUGA I ONO KRECE CEPANJE PICKE DA LI JE ON NORMALAN 5 1 Quote
Berliner Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 seksi je ovo prilicno evo sad sam se nasikao i odlicno tece Quote
ShinigamY Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Evo za picke koje nece da slusaju 192kb, link od 320 . http://uploaded.net/file/nz95bhde Evo i ifolder, posto ovaj gore mnogo sporo skida... http://rusfolder.com/33110208 1 Quote
LotusEater-- Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 finally, the Time has come! hvala za 320, slusa se kad jos malo zahladni. Quote
Mathenigma Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Au, ja sam očekivao da će da stigne vest da se Jari ubio, kad gle' album. Skida se vredno. 1 1 Quote
HeLLsarma Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Jos se nije ni Time pesma zavrsila,al moram reci da ce ovo maestralno delo da se slusa milion puta dok se svaka nit ne bude uglavili u mozdanu memoriju... Jari,HVALA KURCU VISE,OPET SI CUDO NAPRAVIO ! 1 Quote
Јарослав Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 jel ovo realno, novi wintersun? Quote
ShinigamY Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Bem ti, moram da opovrgnem moj prvi post vezan za album... Ovo je cisto jebanje keve. Samo je mana sto je veoma kratak. Vec 5-ti put danas obrcem album, i sve sam u fazonu, do jaja do jaja, i ono kraj odjednom. Super je album, sve na svom mestu, samo je duzina problem. I solaze? Ja nisam cuo ni jednu valjanu solazu tokom celog albuma, da me je oduvala kao recimo na prvom albumu gde sve prsti od solaza... Quote
Srlandand Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Jebanje kev je, ali ceka se i Time II da ovo bude kompletno delo Sons of Winter and Stars PISANJE PO SIROTINJI Quote
chess Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 ^ jel su ti se smezurala muda picko? a? Quote
Srlandand Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Posto sam ih prao i trimov'o malopre, jesu malkice A i to sto sam te kar'o nije pomoglo Slusaj TAJM i ne iscudjavaj se vise! Quote
chess Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 lepo si ih spremio za promet, naparfemisao i napunio slusam, slusam! Quote
ZheX Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Sto vise slusam, sve mi se vise svidja. Nema sta, ovo je lepota! Quote
truliandedzombileš! Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 na kraju ispade da je čovek zaista stvarao svoj magnum opus, dobro je ovo, preterano, kičasto i epic da sekire i mačevi padaju s neba. samo da se sa police iskopa neka fantastika, eventualno da padne neki uskoro padne neki sneg od metar... 1 Quote
LotusEater-- Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 na prvo slusanje odlican album, iako nije za slusanje u svakoj prilici. jeste kratak, ali to je tek prva polovina celog tog Time projekta. imamo dobrih cetrdeset minuta prave Wintersun rasturacine, dva fina instrumentala i tri epske pesme, svih pet savrseno isproduciranih i do najsitnijih delica ispeglanih sa gomilom detalja kojima ce biti potrebna masa slusanja da bi se slegli. za potpuni uzitak se ceka Time II i neko hladnije vreme, ali sto je najvaznije, snimili su jos jedno cudo od albuma i najstrasnije se ispisali po novom Ensiferumu. 1 Quote
Јарослав Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 АО БАЈО ПА ШТА ЈЕ ОВО СЛУШАМ АЛБУМ И 40 МИНУТА САМ НАЈЕЖЕН ПА ЈЕБЕМ ТИ СВЕ ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ ЛУД САНС ОФ ВИНТЕР ЕНД СТАРС - ПА НЕ ПОСТОЈИ НИШТА ВИШЕ ЕПИК ОД ТОГА НИКАДА НИГДЕ НА СВЕТУ АЛО ПА ЈАРИ СЛАВИЋУ ДАН КАДА СИ ОТИШО ИЗ ЕНСИФЕРУМА DA LI JE ON NORMALAN JEBEM GA U DUPE PRVA PESMA INTRO OD 4 MINUTA I SAMO KRECE DRUGA I ONO KRECE CEPANJE PICKE DA LI JE ON NORMALAN Quote
Talvi Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Da mi je Jaretovo slušanje muzike samo na jedan dan, da se naoduševljavam svemu živom što izađe Quote
Јарослав Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Па јеботе, како да се не одушевиш песмом каква је Санс оф Винтер... Quote
HeLLsarma Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Jaretu je ovo lunarna godina pa mu zato sve prija . 1 Quote
Recommended Posts