ShinigamY Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Najveci drama queen u istoriji metal muzike, svega mi. Time je bio prenatrpan, bez ikakvog smisla album, a utripovao je da je uvatio boga za muda, a u stvari mu Nuclearblast zavrce ta ista muda na pravni nacin, i drago mi je zbog toga. Bendovi izbace 5 albuma za vreme tog jednog njegovog i nikad mu nista nije dosta. 1 1 Quote
KazimKazim Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 (edited) Tacno...prvi album e za Time - Betovenova Deveta, s'o bi rekao Momcilo Edited January 5, 2017 by KazimKazim Quote
Night Prowler Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Vec su na 99%. https://www.indiegogo.com/projects/wintersun-crowdfunding--3#/ Quote
Kumodraski Vo Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Jbt.. Nisam znao da su i dalje toliko popularni (bitni).. Quote
Night Prowler Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Cilj je 150 hiljada evra, a paket kosta 50e. To je 3000 ljudi a imaju 370 hiljada lajkova na FB. Presisace i tih 3000 lagano s obzirom da ovo traje do kraja meseca. Quote
ShinigamY Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Celi cilj je 750 hiljada, ovo je kao prva runda finansiranja ... Ja i dalje ne mogu da verujem da fanovi debili rade ovo. Jebeno ce finansirati studio i jebenu saunu liku koji je rekao da ne moze da napravi album, ali je ipak napravio album sa onim sto ima sada. U fazonu, govno da isere, njegovi fanovi ce da pojedu, svega mi. Iskren da budem, ne podnosim ga vise, nekad sam ga cenio i kao muzicara i kao osobu nakon nekadasnjih dopisivanja sa foruma, sada ne mogu da ga smislim zbog ovakvih stvari. Quote
Night Prowler Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 U fazonu, govno da isere, njegovi fanovi ce da pojedu, svega mi. Pa to je slucaj za vecinu popularnih metal bendova. Devin Townsend bi mogao svake godine da crowdfunduje jedan album i uvek bi sakupio pare. Quote
ShinigamY Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Samo sto Devin radi sve sam, i dostavlja rezultate, ne kuka, ne zali se, sprda se, uvek je sa fanovima odlican nakon svirki. Dok je ovaj primadona nevidjena, bira svirke gde ce da ide, sve mu smeta, ne moze nista da uradi sam, uvek mu treba vise, izmislja prohteve zahteve. Ali da, slazem se da danas svim vecim bendovima prolaze te crowdfunding kampanje iako im nisu ni potrebni, dok recimo bendovi kojiam stvarno znaci par hiljada za mix ili master, ne mogu da saberu nikako ... Jebiga. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 I povrvh svega muzika mu kerov kurac.. Quote
bradilko Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 lal http://www.metalinjection.net/latest-news/wintersun-is-crowdfunding-an-ungodly-amount-of-money-for-its-new-studio Quote
Morphy Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Bez obzira na crowdfunding ideju, koja je i dobra i loša istovremeno, verujem da će album sigurno biti bolji od Time I po ovome što sam do sada čuo. Time I mi je nekako usiljen.. nije mi legao ni do dan danas. Quote
Kumodraski Vo Posted July 18, 2017 Report Posted July 18, 2017 http://filecrypt.cc/Container/C9DCEF25E4.html Quote
ShinigamY Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 Evo i torenta https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5430428 Leptejebo kakvo je ovo smece, ne mogu da slusam koliko je produkcija krsh ... Ne mogu da procenim da li je gori bubanj ili gitara. Quote
KazimKazim Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Naravno, samo prvi album i Ensiferumi Quote
Kumodraski Vo Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Album pokido, tesko epik przenje.. Quote
HeLLsarma Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Iako stvarno ima cudnu produkciju, gitare su crunchy ali tise u miksu ipak je vrlo dobar album, cak mislim da ce se posle vise slusanja jos povecati ocena. Ovo je dosta mracniji album nego prosli, a i ima neke melanholije sa prvog Wintersuna. Quote
Haos sam ja Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Obrni okreni, najslabiji Wintersun do sada, a mislio sam da ce biti bas dobro cepanije nakon odgledanog dokumentarca o artistickoj golgoti jadnog Jarija. Ima vrhunskih segmenata ali sve u svemu tesko kalemljenje. Quote
Night Prowler Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Forest i Loneliness fenomalne pesme, ove druge dve mi jos nisu legle. Btw. Jari je sam snimio ceo album kod kuce, zato je produkcija cudna. Bubnjevi su programirani. Quote
HeLLsarma Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Meni je skroz super album, mislim drugaciji je, mracniji, melanholican. Doduse prvi Wintersun mi je neprevazidjen. Ovo je samo potpuno drugacije od Time I, kapiram da ce Time II da bude potpuni nastavak Time I. Ali brate, Jari ga bas zasra sa svim ovim jurenjem oko svog studija, para za snimanje, itd. Kako covek u jebenoj Finskoj nema para da ulozi u svoj bend, i iza tebe stoji jebeni NB koji iako te muze mora da ti da pare za snimanje. On stvarno ima neke frke sam sa sobom a odlican je muzicar i kompozitor, sa ovim prenemaganjima i kasnjenjima samo moze da zakopa sebi karijeru jos vise. Quote
Berliner Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Bubnjevi su programirani. ne bih nikad provalio... Quote
Haos sam ja Posted September 15, 2018 Report Posted September 15, 2018 Evo dobre komedije, Jari uvek bio bog estetike i marketinga 1 Quote
Recommended Posts