Angelystor Posted September 15, 2018 Report Posted September 15, 2018 Cringefest 2018, headliner - Wintersun 1 1 Quote
Talvi Posted June 4, 2020 Report Posted June 4, 2020 https://www.facebook.com/wintersun/posts/10158407723942402 sve ti jebem Quote
Kumodraski Vo Posted August 30 Report Posted August 30 https://mega.nz/file/570SHBSa#OUPg-3n2xFLLXz_6g9iUlRvWJ_zM75dbk62-EM9vOog Quote
Najtmerinjo Najgori Posted August 31 Report Posted August 31 Cuo sam samo jednom,ono na prvo slusanje sto mogu da kazem da je bolji od Time I, gitare posebno, skroz neoklasicne, bubanj mi se licno vise svidja, kao i produkcija istih. Vokal jako dobar, tu nema greske. A Teemu je dosta napredovao muzicki. The Way of The Fire mi je favorit od pesama za sad. Quote
Grobodan Posted August 31 Author Report Posted August 31 Produkcija užas, bubanj jedna odvratna boja gitara ritam nula definicije, kladim se da je ovo snimio odmah i samo muzao pare. Quote
Dinarski Ratnik Posted September 1 Report Posted September 1 Zar ih ne muze već zadnjih 15-20 godina Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 1 Report Posted September 1 Muze pare na Wintersun a zaradice milione sad u Megadeth-u. Mislim,koja glupost... Tek da se nesto napise pa makar nemalo veze. Quote
Haos sam ja Posted September 1 Report Posted September 1 Produkcija je sramotna, naročito bubnjevi, jezivo. Ali muzika je sasvim dobra, malo ko zna da napiše kičerica narodnjake kao Jari. Kakve veze Jari ima sa Megadeth? Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 1 Report Posted September 1 Jariju svaka cast sto ume da napravi kicericu,neko ne ume ni priblizno. Mislio sam na Teemu-a koji isto svira ovde,jer se pomenulo i da su gitare odvratne. Verovatno ima da nesto radis i iz ljubavi,ne samo radi para. Quote
Haos sam ja Posted September 1 Report Posted September 1 Teemu se pita oko Wintersun za nijansu više od tebe i mene, svira ono što mu Jari kaže. Ovaj lik je izmuzao pola miliona dolara od fanova pod pričom da to sve mora da zvuči top i onda izbacio sramotno produciran album. Ali kao što rekoh, pesme su mi dosta dobre iako su plastika. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 1 Report Posted September 1 Moguce, ali nisam imao taj info,ako je zaista tako onda je jasno sto se toliko pljuje kvalitet produkcije. Ja sam iskreno mislio na kvalitet u odnosu na Time I,da je produkcija malo bolja,tako sam i napisao u komentaru. Daleko da je ovo idealna produkcija i da nije moglo bolje. Quote
Recommended Posts