Jump to content

Recommended Posts

Posted

:) :) :)

znaci jebote ne mogu da verujem koji paceri

e al upravu je watchtower

sad ce i oni da krenu da ga odugovlace ko symphony x a albumu ce neminovno biti sranje :) :) :)

Posted (edited)

Kontam da ovaj chovek zna sta radi, i da ce album da razbija kada se pojavi :rockdevil: .

Ali jbt ne mogu da verujem da nece izaci ove godine, a do kraja iste ima 8.5 meseci!!! Pa koliko mu treba da ga zavrsi, bre? I jos je dosta stvari vec snimljeno.

Podseca me na slucaj Axl-a i Gn'R :rolleyes: .

Edit: Nije mi jasno sta ce ova tema na black forumu!?

Edited by windrider
  • 1 year later...
Posted

imamo vrlo sličan utisak o tom albumu.

kao da su profulali energiju na početku a neke malo manje dobre stvari strpali da popune. ajd da preslušam još jednom da ne grešim dušu.

Posted (edited)

Zbog prve sam se i zainteresovao za njih...pravi hit, kratka i jebitacna, dok su neke pesme na drugoj polovini cd-a i preterano otisle u duzinu...meni najbolja Winter Madness, stvarno masterpiece u malom, da su sve ostale pesme tezak shit, vredelo bi imati album zbog nje

Edited by KazimKazim
Posted
  Lunar said:
Najbolja ubedljivo pesma sa albuma je Battle against time! Mada sve pesme su mi okej osim prve , one Beyond the dark Sun.

:violent: :violent: :violent:

Posted

ceo album je savrshenstvo! beyond the dark sun all time hit nad hitovima, a prate je winter madness,death and healing i battle against time.

• 4 weeks later...
Posted
  TopOfTheMorning said:
Meni je Starchild hightlight albuma. Pesma sadrzhi bukvalno sve shto treba da krasi jedan ovakav band, najbolja pesma u zhanru po meni. ;)

Vidis, meni npr. to najslabija pesma sa albuma... Btw. imam original tour edition album sa DVD-jem :rockdevil:

Posted

Meni je ceo album prejeban, sem mozda prve. Nachi nikad me takava vrsta muzike nije vishe odushevila, predpostavljam da ce i Time isto biti prejeban album.

Posted
  Lunar said:
Meni je ceo album prejeban, sem mozda prve.

:no:

bijond je kvlt

niko ovde da nije spomenuo da je sranje ili ce da ga najebe!!!!!!