Night Prowler Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Beyond The Dark Sun je sranje. Salim se naravno Znaci, sve pesme su odlicne, osim Starchild, a vredi poslusati i demo Winter Madness, pogotovo zbog prvobitne verzije Death & The Healing. Quote
-Mare Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Stvarno, ceo album je perfekcija. Cuo sam da izlazi novi album ove godine? Negde sam to procitao, ne mogu da se setim gde, zna neko nesto o tome? Quote
Ајлин Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 the healing mi je ostala u sećanju, baš. ovo ostalo.. hmmmm.. Quote
Mita Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 kada bi neko bio pametan pa da ih dovede na Exit pa da ludujemo Quote
Night Prowler Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Ma, prvo da izdaju konacno novi album A do tada - OMOT NOVOG ALBUMA! Balavim... Quote
Mita Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 :icon_eek: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za omot 10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ znaci nemam reci :rockdevil: Quote
WindrideR Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ma, prvo da izdaju konacno novi album A do tada - OMOT NOVOG ALBUMA! Balavim... Ovakav omot zasluzuje da bude i na ovoj strani. VRH!! I album ce biti vrh, siguran sam, samo da se pojavi vec jednom. Quote
José Luis Chilavert Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Veoma dobar omot . Ocekujem dosta od ovog albuma . Quote
Mita Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 svi ocekujemo dosta,nadam se da je Jari to uradio kako treba,mada vidi se covek da ima kreativnost,i dobro je sto je koliko mi se cini u dva navrata pravio album,sto znaci da je dosta ulozio truda tako da ocekujem da prozdere prvi Quote
Sadomator Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Jao omota, kako cute. :wub: :wub: Quote
Mita Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 ako je ovo bilo sarkasticno najebao si ga Quote
Night Prowler Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 - Delic nove pesme Sons Of Winter & Stars! Quote
ZheX Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 perverzija od omota. ja ocekujem previshe od time-a. Quote
oʞɾoƃ Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Omot je toliko gej da je to strašno. Katastrofa. Quote
Grobodan Posted January 25, 2009 Author Report Posted January 25, 2009 Slazem se. Ajd ne toliko i ideja, koliko boje. Valjda ce album biti bolji... Quote
Despot! Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Korice su totalnu u nekom happy astralnom tripu. Osećam da će i album biti neki žešći trip, al' u pozitivnom smislu:) Edited January 25, 2009 by Despot! Quote
Night Prowler Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 E da, koliko ja znam, to nije konacna verzija omota... Quote
Sadomator Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Omot je toliko gej da je to strašno. Katastrofa. Amen. Spektar duginih boja na djelu s pink dominantnim varijacijama. Koji sablon i neoriginalnost, nevidjeno. Ubjedljivo prvo mjesto za najruzniji cover u povijesti muzike. Quote
Lunar Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Meni se nesvidja omot ko sto sam rekao miti u petak. Ali ja mislim da je to fejk izgleda previshe traljavo uradjeno. Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Cekaj, mora da bude mracan, crn da bi valjao? Kakve ima veze sto je PINK? Ni meni se nesto posebno ne svidja, svidja mi se kao crtez, ali to je sve. Edited January 25, 2009 by bdonkey Quote
Sadomator Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Cekaj, mora da bude mracan, crn da bi valjao? Kakve ima veze sto je PINK? Ni meni se nesto posebno ne svidja, svidja mi se kao crtez, ali to je sve. I dont give a fuck for photoshop shits. Cemu sluze ruke? Nema nista ljepse od starinskih crno-bijelih covera Incantationa, Beherita, Sarcofaga, Dark Angela itd. Quote
oʞɾoƃ Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Cekaj, mora da bude mracan, crn da bi valjao? Kakve ima veze sto je PINK? Ni meni se nesto posebno ne svidja, svidja mi se kao crtez, ali to je sve. Nema veze što je pink, već što bi ovakav omot pristajao nekom melanholičnom Nightwish singlu, a ne energičnosti Wintersuna. Quote
Black desire Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nema veze što je pink, već što bi ovakav omot pristajao nekom melanholičnom Nightwish singlu, a ne energičnosti Wintersuna. Da, potpuno se slazem. Omot je Najtvis Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Nema veze što je pink, već što bi ovakav omot pristajao nekom melanholičnom Nightwish singlu, a ne energičnosti Wintersuna. Kad gledam iz tog ugla, skroz si u pravu. Edited January 25, 2009 by bdonkey Quote
:matija Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 ni meni se ne svidja, boje nisu bas najbolje uklopljene a i ne volim ove digitalno uradjene omote. Quote
Recommended Posts